reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Witam.

.Ja na momencik:tak:.

.mokkate a co ?macie nowy wózek:confused:

.iza tak,Lenka miała też dużą wysypkę na twarzy(policzki i nosek) i ogólnie na całym ciele.A marudna była bardzo,myślałam że jak się skończy trzydniówka to od razu jej wróci humor,ale to trwało jeszcze parę dni.

.oliwka ja chodziłam w lato w ciąży i super można podkreślić brzuszek i wyglądać naprawdę fajnie:cool2:.

.baska dzięki za info:blink:.Tylko się pochwal tymi nowymi ciuszkami:-p kupujesz w sklepie czy na allegro:confused:.

.Miłej soboty!!!słodkiego leniuchowania!!!.

reklama
Druga!!!!:-) :-)

Iza- po gorączce organizm jest osłabiony, dlatego Karolinka jest marudna. Minie kilka dni i wszystko wróci do normy.

Karolinna- nie zmieniłam wózka, ale wreszcie spadł śnieg i mogłam go przetestować w "nowych" warunkach. :happy:

A co do sepsy , to podobno ministerstwo zamówiło szczepionki. I jeśli wierzyc telewizji, to rozpatrują szczepienie dzieci do 1 roku i między 15-18 rokiem życia.

Miłego dnia!

witam kochane!!!!

ale u Nas sypie a ja dzisiaj na zabawe jade:szok: i na dodatek jako kierowca:baffled: oj trzeba bedzie jechac pomalutku :-p

mokkate - pochwal sie efektem końcowym kuchni:tak:

karolinna - zdjecia napewno wkleje w nastepnym tygodniu:tak:

iza - a jak humorek Karolinki dzisiaj:confused:

baska - to wystój swojego modela i dawaj fotki:-)

oliwka - a brzusio juz wyskoczył:confused:

justyna - nie wywiało Was wczoraj w Żorach:confused:

A dziadek spisał sie !!! Liwie nakarmił, pobawił i najlepsze ze dałą mu sie uśpić a właściwie przyznał sie ze bawili sie a potem siadł sobie na tapczan dychnąć i zagapił sie na wiadomości patrzy a Liwciora wcieło no to szuka jej a ona za tapczanem lezy i juz prawie spi :laugh2: no to musiał ją ztamtąd wywlec i połozyć do łózeczka !!! ale poza tą wpadką to sobie chłopak poradził bo nawet teściowa zdziwiona i mówi ze ani razu Liwia do niej nie przyszła tylko u nas z dziadkiem urzędowała !!! ufff a tak sie bałam :baffled:

Karolka priv odpisany :-)

Baska :-)

Kubusiowa nie wywiało nawet było spokojnie i nie wiało

Diablica a dziadki od czego są ??? a jak nie to dawaj ola do mnie i z Liwią sie zaopiekujemy !!!

jeśli czegos nie doczytałam to przepraszam !!!!!!

justyna - bo po południu zaczeło wiać:tak: a pomachałas mi:confused:

oki kochane mykam przygotowac "walize" kubusia:tak: bo jedzie na słuzbe do moich rodziców na noc:eek: :cool2: bomy na zabawe:laugh2: Moja siostra juz szykuje dla niego gry i zabawy i uspakaj mnie że bedzie oki i mam sie spokojnie bawic:szok: :-D
Chcielismy dopiero po kapieli jechac ale moi wybili nam to z głowy, mamy go przywieźć szybciej a spokojnie sie wybrać domu:szok: :eek: :-D :laugh2:

miłego weekendu:-D

Kubusiowa - udanej zabawy;-) Wybaw się tez za mnie:-D O Kubusia się nie martw bo z cioteczką bedzie mu bardzo dobrze:-) :-) :-)

Karolinna - ciuchy dla siebie kupuję w sklepie jakoś nie jestem przekonana do kupowania na allegro bo ja muszę przymierzyć, zobaczyć jak w tym wygladam itd.:-D

Justyna - ;-)

Oliwka - no wlasnie widac już ci brzuszek:-) Ja zaczęłam nawet już tesknić za brzuszkiem:-D to najpiękniejsze chwile mieć dzidzię pod serduszkiem a potem kolo siebie:-D :tak: :tak: Chcialabym znów poczuć ruchy dzidzi już nawet zapomniałam jak to jest:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Mokatte - wklej zdjęcia nowej kuchni;-)

Dzis zaczynam sesję Kamilka ;-) Porobię kilka zdjęć i jutro wieczorem może wkleję mojego małego modela:-D :-D :-D

Dzisiaj mnie już nie będzie na bb bo idziemy na imprezkę mojego taty urodziny ;-) Zajrzę dopiero napewno jutro wieczorem dopiero bo jutro napewno znów pójdziemy do moich rodziców na obiadek:-D :-D :-D

Aha Oliwka - tak to prawda strasznie mi to szybko przeleciało i muszę wracać do pracy. Chcialabym tak jak wy móc siedzieć w domu z Kamilkiem aż bedzie większy i dopiero wrócić do pracy ale niestety nie mogę sobie na to pozwolic:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: o jak widzę dużo was tu jest na wychowawczym jedynie chyba Diablica i chyba anian wróciła szybko do pracy.

życzę wam milego weekendu!!!!!!!!!!!

Witam w sobotę!

Karolinna i Mokkate uspokoiłyście nas troszkę, przed chwilą przeczytałam to co napisałyscie do mnie mężowi, bo oboje martwimy się o malutką. Dziś dalej jest marudna i słaba, już spała raz ponad godzinę teraz znowu zasypia. Nigdy taka nie była, normalnie jestem w szoku jak ona się zachowuje. ALe dzięki Wam wiem że to normalne:tak:

Kubusiowa humorek Karolci opisałam powyżej ;-) mam nadzieję że jak trochę się wyśpi to będzie miała lepszy:tak: Zastanawiam się może też brakuje jej spacerków:confused: ale najwcześniej wyjdę z nią w poniedziałek na kontrolę do lekarza. Jak tam projekciki:confused:
A co do imprezki to życzę szczęśliwej drogi w obie strony i udanej zabawy!!! A o Kubusia tak jak pisze Baska nie masz co się martwić będzie pod dobrą opieką :tak:

Baska jak tęsknisz za brzuszkiem to wiesz, możesz się postarać o następny;-) Ja bardzo o tym marzę ale też nie możemy sobie na razie na to pozwolić :sick:

Justynka to dziadek Liwci spisał się na medal:tak: Brawo dla Niego!!! :-)

reklama
a ja pichce obiad i zaglądam tutaj Liwuśnik pięknie sama zasneła nawet ma szczeble wyciągnięte i nie wylazła tylko jak chce wyjść to woła mama i czeka az powiem to chodź i wyłazi :-D byle nie zapesze !!! ale czasem siedzimy wieczorem a tu tupot małych stóp i gizdek uciekinier :laugh2:

u nas tez sypie śniegiem jak z wora ale jak Liwuśnik wstanie to moze na 30 min wybędziemy !!

oj spisał sie dziadek !!

Kubusiowa to wybaw sie za mnie tez !!! a o Kubusia sie nie zamartwiaj bo ja wiem ze niepotrzebnie sie stresowałam ale znając zycie i tak cały czas bedziesz myśleć !!!

Iza całuski dla Karolci !!!!

Baśka ja tez na wychowawczym i z doskoku do pracy czyli pół na pół :-D i tak jest super !!

Do góry