• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!
My tez juz zalicyzlismy dzisiaj dwa spacerki prawie calyd zien na podworku. Oliwka nawet jadla zupke na dworze :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PATRYCJI!

Witam nowa MAmusie. PIsz duzo i czesto :-) Nie tak jak ja ;-) :-p :cool2:

A u nas jest zle :-( Miesiac temu Oliwia miala mocny katar i od tego momentu zaczela ulewac. NA poczatku troszeczke i czasami, mialam nadzieje ze przejdzie, ze to pogrypowe czy cos w tym stylu. ALe od prawie dwoch tygodni ulewa prawie caly czas. Wczoraj i dzisiaj przeszla juz sama siebie. Dzisiej w poludnie po mleczku ulalao JEj sie az 8 razy :szok: zupka tez JEj sie ulalo i to bardzo duzo. Juz nie wiem co robic. Dzwonilam do lekraki ale nie odbiera tel :-( Jutro w poludnie przyjmuje u nas w osrodku wiec polece z MAla. Strasznie sie martwie, to pewnie cos ciezkiego z zoladeczkiem :-( :-( :-( :-( :no:

reklama
Witam nową mamusię i małego synka. My również dzisiaj bylismy na spacerku z hulajnogą. kupilismy czapkę wiosenną elo melo.

Teraz Mój Mały Kucyk mała ogląda to komputer mój.
Czarnulka widzę że ciebie PSP też wciągnął uważaj bo przerodzi się w nałóg. Jutro wcześniej kończę pracę i w końcu będę Cliforda (córkę ) mogła odebrać z przedszkola po obiadku.

Hej kochane kobitki ;-)
Pisze do was żebyscie nie pomyśały że zapomnieliśmy o was ,ostatnio jakoś sie nie umie zebrać ,nic mi sie nie chce nawet do kompa nie siadam a a to naług byłam mam nadzieje ze to chwilowe:tak:teraz ciepełko a ja jakies doły łapie ,juz bym chciała zeby było po wszystkim a tu jeszcze tyle zostało niewiem jak to bedzie.
tyle co poczytałam

100 LAT MARTYNIA I PATUSIA
czarnulka fajne spotkanko jak byście bliżej mieszkały to z checia bym skorzystała
iza to spotkanie z Justyną to w Pszowie ,doszło do do skutku a jakie modelki;-)
Justyna zdiecie z konikiem bomba ,też zrobiłam takie podobne ale z papugą :-D
no i witam nową mamusie:-)

Witam,

Iza, Justyna widac fajne spotkanko, mamy i dzieciaczki zadowolone.

Anzk witaj w naszym gornie. Ja jestem z Tychow, ale dosc czesto bywam w Twoich regionach, bo mam tam mame.

Ja dzis wczesniej niz zwykle odebralam Sonie i juz po 15 z rowerkiem i pieskami bylismy w parku. Swietna dzis byla pogoda, Sonia znow sie wyszalala i padla - spi.

Pozdrawiam,

Witam wieczorkiem!

Anzk a na jakim Tysiącleciu mieszkasz:confused: Górnym czy dolnym:confused: Ja mam teściową na dolnym-blisko żyrafy, a park chorzowski to było główne miejsce randek moich i mojego męza :happy: Teraz mieszkam na Brynowie :happy:

Luczynka nie martw się tak bardzo, na pewno to nic poważnego, trzymam kciuki zeby wszystko było ok z brzuszkiem Oliwki.

Mokkate ale chyba byłaś w tym czasie chociaż na chwilę w domku:confused: Fajnie ze udało Ci się spotkać Karolnnkę :happy:

Ja dziś byłam 3 godziny na spacerku a potem jeszcze po południu na krótkim więc też pobiłam rekord w tym roku :happy: Również spotkałam Karolinne z Lenką i Mokkate z Martynką, ale oddzielnie :-D Pogoda była rewelacyjna!!!

A teraz idę już nynu bo zmęczona jakaś jestem :baffled:

Witam

Jak ja Wam zazdroszczę tych spotkań na spacerkach....:baffled: :eek:

Witam nową mamusię :-)

Czarnulka, ja się "nie łapię" na urodzinki Wikusi, bo będę się bawić na weselu.

Jak Wam się udaje tak długo być na spacerkach:confused: :confused: :confused: Patrycja jest na etapie mówienia NIE wózkowi:wściekła/y: Dziś musiałam iść z nią pieszo na spacer...
A teraz przez 15 minut próbowałam ją uspokoić. Chyba jej się coś śniło, bo tak strasznie płakała i nic nie pomagało:no: :no: :no: Muszę się iść położyć spać, bo jak powtórzy to w nocy....

Miłej środy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry