• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.super fotki ze spotkanka izy i justynki.

.justynka
brakowało mi trochę twoich ciętych a zarazem przezabawnych uwag:-D.

.mokkate ale Daria fajniasta na zdjęciu w suwaczku:tak:.

.czarnulka widzę że wyżywasz sie artystycznie na photoshopie:cool2:.

.kubusiowa kolejny projekt:confused:.Wklej fotkę Kubusia bo tak dawno go nie widziałam:tak:.

reklama
Cześć

Ja na czata nie ma czasu...i na nic innego też. Nazbierało się roboty to trzeba pracować.:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Także melduję się:-)

Miłego czwartku (jeszcze tylko 2 dni i weekend!!!!):happy: :happy: :happy:

Karolka wreszcie !!! Justynce też brakowało Karolci !!!

Czarnulka Liwia dzis w ogóle nie spała i dawała czadu ze myślałam ze dostane białej gorączki,

Nie wiedziałam co z nia robic bo tak dawała czadu i wszystko nie !! to robiłyśmy kluski, kuchnia wyglądała noooo jakby to powiedzieć radosna twórczość mojego dziecka nie miała granic !! potem na dwór ale wietrzysko ze głowę chciało urwać !!

aaa i widziałysmy sie dzis na chwilke z Olem i Diablicą !!!

widze ze fajne przepisy na sałatki to sobie tez skorzystam bo uwielbiam !!!

Monysia ale ładne zdjęcie i fajnie Cie widzieć :tak: Cieszę sie ze humorek dopisuje oby tak dalej !! i lekarzowi WSZYSTKO proszę wyśpiewać !!

Martaglo Czarnulka Ślicznie wyrzywacie sie na zdjęciach !! super !!! moze będe Wam zlecać moją robotke z zakładu ;-)

Karolinna i Mokkate ale zrobiłyście numer z tym wyjściem :wściekła/y: :szok: stwierdziłyśmy z Justyną i Diablicą ze chyba nas nie lubicie i tyle :sick:

Monysia super fotka! Ładna z Was para!!! :-)

reklama
A to jest kilka następnych zdjęć :-):-):-):-)
I jedno dzięki któremu dowiecie się jaki zawód wykonuje mój kochany mąż Rafał:-):-):-)
Acha nie pochwaliłam się!!!
Ta babeczka którą upiekłam udała się i jest bardzo smaczna (ale mąż będzie wcinał jak wróci z pracy :laugh2:)
A przepis znalazłam w internecie. Jest to dwukolorowa babecza. Jak będziecie mieli ochote to podam Wam przepis.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry