Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
. Obydwoje wyszli bez szwanku.
Kubusiowi wczoraj przebiła sie prawa 4 i ma w sumie 7 ząbków a następna 4 już prawie że...........tylko patrzec jak sie przebije
mąż poszamał ciasta
a zostawił cos nam do kawusi;-)
powodzenia u lekarza
wklej zdjęcia musze was zobaczyc
napewno lepsze było by spotkanko na zywo
nasza organizatorko wszelkanich spotkanek dawaj jakis termin!!!!!!!!!! a fakt u mnie duzo robotki projekt goni projekt
ale ja sie ciesze bo portfel nie świci pustką
:-) jutro otwarcie PLAZY w Rybniku nie wybierasz sie może
bo ja tak musze jkąś czapeczke upolowac Kubusiowi, daj znac to może sie spichniemy
:-)
jak tylko będzie miejsce na liście urodzinowej:-)
fajnie ze macie to już zaplanowane.A fotki wkleję ale może wieczorem.Czekam tez na wasze fotencje
.
.
hahahahahha oliwa sprawiedliwa !!! pokarało Cie za wczorajszą ucieczkę z czata !!!![]()
![]()
![]()
nie ma medalu.....![]()

My mamy pieska ale omija Oliwke wielkim lukiem bo ona gdy tylko ma okzaje to ciagnie za ogon lub uszy i biedaczek ucieka od niej
my niestety w tym roku musimy zostac w domu :-( bo kupilismy miesiac temu samochod i wszelakie fundusze sie wykonczyly. Braklo nam nawet do autka i tescie nam pozyczyli wiec musimy teraz oddac:-(
piszesz ze jestes bardzo mloda-mozna wiedziec ile masz lat? bo ode mnei napewno nie jestes mlodsza, jestem tu najmlodsza smarkula
no i piekne zdjecie fasolki, az powyciagalam moje zdjecia USG z ciazy i wspominalam sobie
Ale nie ma sie co dziwic, pralam przez caly tydzien to kiedy trzeba to wyprasowac :-(
,dotykała,chciała zrywać ... mały botanik z niej
.Tamtej wiosny jeszcze mało ją to obchodziło za to teraz nadrabia z nawiązką
.
.

mąż pewnie chodzi obolały
.