Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anianku- Ojjjjj........ to ty tu chyba najstarsza jesteś.... ;-);-);-);-);-)
Oj chyba nie ostatnio złoty medal mam to ten wiekowy niestety też chyba zgranę![]()
![]()
![]()
![]()
Dzieści już mam od niedawna.![]()
:sick: :sick:
:-) :-)
:-(
:-(
. Ponieważ musiałam odespać, powiedziałam sobie, że jak tylko Młoda się w nocy obudzi to od razu "idzie" do mnie do wyrka...o 3:30 zmieniła miejsce snu i po 30s spała już jak zabita (w łóżeczku trwa to nawet 30 minut
) i obudziła się o 6:20 (i tak dobrze, bo ostatnio wstaje w okolicach 5
). Opórcz tego tak się rozwalała na wyrku, że ledwo miejsce miałam

Luczynka- za tego staruszka w wieku 29 lat- KRECHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-) I to żeby tak utalentowana matematycznie osoba, no cóż.....:-( ;-) :-)
jest miedzy nami 7 lat roznicy
a jezeli chodzi o moje zdolnosci matematyczne to jestem beztalenciem
:-( a Kngur byl w podstawowce wiec dawno i juz nie prawda
ja wlasnie szukam diety bo jestem taka mloda a wygladam jak potwor
mam 30kg nadwagi po ciazy i tabletkach hormonalnych :-(
a teraz nie umiem tego ruszyc zeby zaczelo spadac. Moze Ty mnei poratujesz, pochwal sie tym cudownym sposobem, prosze
A ja juz gosci odprawilam przed chwilka do domu i wreszcie psokoj. G. wlasnie usypia Oliwie a ja mam chwilke na neta :-)No i wazyłam się i mam zgubione 15 kg ;-) Jeszcze raz tyle i będzie git ;-)