• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
i jestem poza podium.....................

czarnulka, adres prześlę Ci na priw. A teraz oczywiście bardzo dziękuję i mam nadzieję, że przyniesie rezultataty.

martaglo ale masz talent do wymyślania zadań z treścią;-) Ale,ja matematyca już rozwiązałam:tak:

A moje dziecię nie chciało spać w okolicach 5 wieć powściekała się z godzinkę, a później usnęła i spałyśmy do 8:40:szok: :szok: :szok: Jestem w szoku:-) :-) :-) ale pozytywnym, no i wyspałam się. A teraz mała buszuje w łózeczku a ja czytam i wcinam śniadanko, bo jakby Pati widziała co jem, to już by były nici z mojego jedzenia.

Miłej niedzieli

Oj, oj, oj......tak sie nie będziemy bawić. Ktoś tu mówił, z chce się wyspać..... :-D ;-) :-) ;-):-) ;-) :-D

Martaglo- ja tez juz rozwiązałam Twoje zadanie i według mojej wiedzy- nie jestes najstarsza :no: :no: :no: :-D

Karolinna- w dniu Twoich kolejnych 18 urodzin życzę
by rodzicielstwo przynosiło Ci zawsze wielką radość,
a każdy kolejny dzień
był szczęśliwszy od następnego.
100 lat!!!!!!!!!!!!!!!:-) :tak:
(i dużo ładnej pogody na spacerkach, żebyś mogła spotykać się z miłymi osobami;-) ;-) ;-) )

reklama
Witam,

Karolina masz dzis urodzinki? - Wszystkiego najlepszego.

Czarnulka gratuluje zrzuconych kilogramow.

Sonia zalapala poczatki zapalenia krtani... Spokojnie, w pore zauwazone i obedzie sie bez antybiotykow.

Pozdrawiam,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry