• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Liwia z pieskiem cioci !!!

img2254nl9.jpg

i z kochanymi zamęczonymi stworkami naszymi

img2139zl7.jpg

img2297ly9.jpg

img2298ws6.jpg

mała ogrodniczka
i z
img2249bb3.jpg

spotkanie w sobotę....poznajemy się ...
img2214cm7.jpg

reklama
no to ZŁoTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lece robić listę na wyjazd. potem szybki wypad na miasto, pakowanie i najpóźniej o 15 musimy wyjechac. a jesteśmy w zupełnym proszku. bedzie ciężo i pewnie będą wielkie nerwy. ale to u nas norma przy jakimkolwiek wyjeździe.

Tytus nie śpi od 5,30. rewelacja!!!!!!!!!

Hej dziewczyny! Mam dziś srebro chyba :confused: :-)

Kaska zaraz postaram się wysłać CI te zdjęcia, musze odnaleźć Twój adres który wcześniej gdzieś podałaś, przez dwa dni miałam zablokowaną skrzynkę, zdjęcia od Czarnulki nie chciały dojść ale w końcu doszły :-D

Justyna piękne fotusie a Liwcia urocza!!!

Zaraz troszkę nadrobię wątek i napisze coś więcej!

justyna Oliwia całuje brzuszek ,opowiada że mama przyniesie dzidzusia ze szpitala a najlepsze to jest to jak sie pytam kogo są dydolki oczywiście moje:-Dto ja pokazuje a ona ten Oliwki a ten dzidziusia :happy: to niewiem co ona se kombinuje :confused:,może zas zacznie dydkać ale by było śmiechu :-D:-D fajoskie zdiątka Liwci i piesia ,a ta dziewczynka to chyba Daria mokatki?

Napisałam długiego posta i mi go wcięło :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: To przez ten net - wolny jak ********* :wściekła/y:

Kaśka fotki już sie wysyłają :tak:

Oliwka to fajnie że malutka tak reaguje na brzuszek, na pewno powita nowego członka rodziny z radością :tak: Cieszę się że z dzidziolkiem w brzuszku wszystko ok, zobaczysz te 3 miesiące szybko miną i będziesz tulić swoje maleństwo:tak:

Monysia ciekawe co faktycznie czułaś :confused: Może powinnaś iść do lekarza, on rozwieje wszystkie Twoje i Twojego mężusia wątpliwości. Nie martw się na zapas, na pewno wszystko jest ok. tak jak pisze Justyna każda ciąża jest inna, musisz być dobrych myśli!

Ja mam dziś 8 dzień diety, jak na razie przechodzę ją spokojnie i nie męczę się zbytnio, mam silną motywację, 5 kg poszło sobie up:-) Mam nadzieję ze jeszcze trochę pójdzie:cool2: . Już mam skurczony żołądek i niewiele mi trzeba żeby się najeść. Trzymajcie za mnie kciuki!!!

Czarnulka i Kaśka jak tam dietki:confused:

Witam, witam!!!!

Właśnie przetestowałam nowy wózeczek i fotelik i z obu zakupów jestem bardzo zadowolona :tak: :-) :tak: :-) :tak: :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Justa- Twoja Liwutka zawse tak slicznie usmiechnięta, że aż ja się usmiecham oglądając z nia fotki.:tak:

Kaska- fotki wysłałam...aż 4!!!!

Oliwka- tak, na zdjęciu z Liwią moja Daria.
Super, że Oliwka czeka na dzidziusia... :-)

Monysia- czasami czegoś tak bardzo chcemy, że mogą się wydawać różne rzeczy. Nasza psychika płata nam czasem figla...:-) :tak:
Doczekasz się.... jeszcze będziesz miała dość kopniaków.:-D

Iza- nic nie piszesz jak tam w pracy.
Na chacie też Cie nie było!!! :szok:
Nie chce Cie straszyć, ale wiesz, że Justa kopa ma....;-) :-D

Wszystkim dietkującym- powodzenia !!!!! Trzymam kciuki.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry