• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam pomysł pokoju teraz poszedł do kąta jedynie skontaktowałam się z szprzedawcą na allegro i wykona mi stolik i krzesła w atkich wymiarach jak ja chcę.

Idę zobaczyć jak przyjmuje laryngolog na szczęście bardzo blisko nas także umówię się na wizytę. Jak młoda miała 10 miesięcy była w szpitalu nie była dla mnie taka przerażająca jak z 4 latkiem.
Jak takiego malucha utrzymać tam przez tydzień.Na razie nie myślę dmucha te balony jak szlona nochalem i zobaczymy.
W parcy mamaton w domu też kiedy koniec tak resztką sił do maja.
Może trochę wolnego to jakoś wyluzuję.
Młoda siedzi i nawija koraliki.

A propo ktoś się pytał dlaczego tyle wizyt zbieg okoliczności ale chyba wolę od razu żeby się tak nie ciągło. Zostało nam 5 laserów no i laryngolog ale kwestia przyzwyczajenia. Nefrolog nas wypisał to laryngolog się na listę dopisał.

reklama
hej hej !!!!!niech poczuję smak zwycięstwa - no i mam złoto !!!! moje pierwsze !!!!

co tu tak ospale ostatnio zresztą na czacie tak samo jakieś przesilenie czy cuś ??????

Liwia wstała o 6 drugi dzień pod rząd i wcale mi sie to nie podoba :baffled: bo zawsze spałyśmy do 8 i jak tak jej zostanie :eek: :confused:

Mokatka pewnie teraz testuje po parku tam i zpowrotem wózek :-D

Karolcia hop hop !!!

A Luczynka co obraziła sie ????

Izka jak tam Karolcia ???

Cześć Dziewczyny!

Wkońcu melduję się po spotkanku, trochę to trwało...

a u nas klops... Grzesiek zastrzyki w pupę dostaje od wtorku, na szczęście temperatury zniknęły. Wczoraj spal 0d 11.30 do 18.15 po obudzeniu na zastrzyk :szok: :szok: :szok: nawet się nie zorientował że mamy w domu nie było.

mokkate, karolinna dziękuję za zdjęcia i proszę izę, justynę, czarnulkę o przysłanie swoich zdjęć :tak:

w niedzielę byliśmy w zoo, ludzi było barzo dużo, ale Grzesiowi tym rzem podobały się zwierzątka szczegówlnie ptaki.`

postaram się częściej tu zaglądać i wciągnąć w tematy rozmów ;-)

Pozdrawiamy mmm i grzes

BRĄZ!!!!!:-)

My już dziś rano zaliczyliśmy "wycieczkę" do biura paszpotrowego...no i ... :wściekła/y: muszę tam jechac jeszcze raz z Darią:wściekła/y:, ponieważ przy składaniu wniosku muszą być obecne dzieci. A my przedłożyliśmy obowiązek szkolny nad "paszportowy":baffled: Jesteśmy niereformowalni rodzice....:-D
Swoją drogą to dziwaczne te zdjęcia biometryczne.:eek: :baffled: :dry:

Justa- a pewnie że testuję... :-D :-) :cool2: I jak do tej pory spisuje się na medal!!!:-)
Oj...a z tym wstawaniem to... nie można mieć wszystkiego!!! ;-);-)
Może jak Liwia tak wcześnie wstanie, to w południe pośpi dłużej? I będziesz mogła na BB pisać..... :-D Nie ma tego złego....

Mmm- wpadaj częściej, bo tu tylko wiatr powiewa ostatnio...:szok: :laugh2: :baffled:
Zdrówka dla Grzesia!!!

Hej dziewczyny!

Mokkate gratuluję zakupów! Co do paszportu to jak go robiłam i byłam jeszcze nieletnia to właśnie pamiętam że musiałam być obecna i oboje rodziców(czasem to może być kłopotliwe), takie mają przepisy :cool2:
W pracy ok :tak: nie narzekam, na razie robie tylko po 4 godziny czyli pół etatu.
A na czacie nie byłam bo pracuje w tym tygodniu do 21 :baffled: więc sama rozumiesz :happy:

Mmm przepraszam że od razu nie wysłałam fotek:zawstydzona/y:, już to robię.
Dużo zdrówka dla Grzesia!!!

Justyna u Karolci wszystko w porządku :tak: dziś spała prawie do 10:szok: z przerwą na mleczko po 7:happy:

Dzięki dziewczyny za kciukaski :tak: Jak na razie postępy nadal się utrzymują, ale tęsknię już za normalnym jedzeniem, np, chlebkiem z czymś, albo kawką z mlekiem, jeszcze parę dni. Nadal będę trzymać dietkę ale już będę mogła jeść inne rzeczy :cool2:

hej gwiazdy :)

Ja dzisiaj miałam ciężką noc :( Emila wczoraj usneła o 19.30 i po godzinie sobie wstała :-( poszła spać po 23 i jeszcze w nocy dała czadu :-( Idą jej chyba dwie jedynki na raz na dole.Tak mi sie wydaje z tego co widziałam ;-)

mmm bardzo chętnie ci wyslę fotki,ale pisałam wcześniej że straciłam liste emaili i czekam az mi podacie :-) A więc ciotka dawaj adres to ci wyśle ;-) bo troche tego mam hihi ;-)

Iza ja diete zaczełam dzisiaj 1 dzień,bo ostatnio co pisałam ze zaczełam to zasłabłam na schodach jak wracaliśmy ze szczepienia i Radzio kazał mi zjeść ;-) Ale dzisiaj juz jest oki i kawka już wypita ;-) Cieszę się że ci dzie tak fajnie dieta :-) Pisz jak ci idą dalej postęoy,bym wiedziała czego mogę się spodziewać ;-)

Oj widze że laseczki nie są chętne na spotkanko bez szkrabów! Justyna same sobie skoczymy na piwko ;-)

Mokkate gratuluje nastepnego ząbalka :-) U nas dopiero zaczeła się jazda przed pierwszym ;-)

Iza tylko żebyś ty po djecie nie jadła nie wiadomo ile,bo cały trud pujdzie ci na marne!

reklama
iza, czarnulka czekam na zdjęcia od Was :-) i życzę wytrwałości w utrzymaniu diety :-)

ja zupełnie zapomniałam o środowym czacie :-( lanie mi się należy

mokkate gratki za zębole :-)

czarnulka to ja z Wami chętnie na te piwo tylko nie wiem kto będzie moim szoferem, pewnie znów na coli by się skończyło... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry