• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Justa i Karola- ho, ho, ho!!!! Jaka elokwentna wymiana zdań...:-D ;-) :-D ;-) :-D "Sie uśmiałam"
:-D :-D :-D :tak: :tak: :tak:
Wreszcie coś drgnęło!!!!!!:-) !!!!!!!:-) !!!!!!:-)
Zdjęcie Lenki w podpisie Karoli- superaśne!!!!!!

Dziękujemy za gratulacje!!!:tak: I gratulujemy Oliwce ząbka!!!!:tak:

Ja już po drugiej wizycie "paszportowej". Było "super":wściekła/y: !!! Droga i parkowanie zajęły mi 40 minut a załatwienie sprawy (czytaj: pokazanie Darii) 3 sekundy. Ale cóż....:baffled:

Hek kobitki ale jestem :happy::happy::happy:
Byłam u lekarza dziś i zaskoczenie bo miałam robione badania na posiew bo mia lam zaczać leczenie a tu sie okazuje że wynik idealny :szok: tak że antybiotyki omineły mnie :happy:i całe szczeście .W zwykłym badaniu bakterie a w szczegółowym nic to dobrże.Miałam robione usg dzidzia ma sie dobrze waży 880g i wymiary ma prawidłowe .Kurde najwarzniejsze doktor powiedziała mi jaka płeć napoczatku nie było dobrze widac bo nogi miała złozone a potem uchyliła rąbka tajemnicy i zobaczyłam bułeczke:-D tak że będzie dziewczynka :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:niechcieliśmy wiedzieć ale strasznie sie cieszymy z męzem :happy::happy::happy:

Witajcie!!!!

Podczytuje was na bieżąco ale czasem poprostu nie mam sily już nic napisać. Kamilek mi śpi ja jestem po pracy i czeka nas weekend :-) ;-) :tak: :-D Ja już dawno zauważylam, że bb umiera :-( :wściekła/y:

Mokatte - świetny avatarek :-D Super, ze jesteś zadowolona z wózeczka ;-)

Justyna, Krolinna - uśmialam się z waszych postów :-D :-D :-D

iza, czarnulka - ja też stosuje diete a własciwie to tylko nie jem słodkiego i kolacji bo jeszcze karmie więc nie mogę stosować normalnej diety.

naprawdę niewiem co mam tu napisać :-( Normalnie nie mam weny twórczej :-D

Kamilek już ładnie siedzi i raczkuje. Podnosi już dupkę do góry więc jeszcze trochę a stanie mi na nóżki.

Wkleję wam kilka zdjeć Kamilka.

Ochyda jeść tak wszystko bez soli fujjjj :-( Ale czego się nie robi dla fogurki ;-) Jeszcze muszę poćwiczyć bo dupsko to mi się płaskie jak deska zrobiło.

mmm fotki wysłałam ;-) i na piwno zapraszam ;-) Wynajmij jakiegoś szofera ;-)

Basia ty pisz więcej babo! Tak długo cię nie było i pisać nie masz co?! Ja już z twoim m gadałam na gg jak byłaś w pracy ;-)

Oliwka suuuper wiadomość :-) Gratulacje!!!!

Mokkate ale masz to już za sobą ;-) A ty piszesz się na piwko z nami bez dzieciaczków?

Karola nie gadaj że nie pujdziesz bez dziecka na spotkanko?!

reklama
Ehhh... dobrze ze jestescie:-(
Wylecialam z sadu jako kurator i mam fatalna opinie w aktach wiuec nigdzie indziej mnie nie przyjma jako kuratora a wszystko dzieki mojej "dobrej" znajomej:wściekła/y: Piz.. jedna:wściekła/y: a tak to lubilam i do tego na podstawie mojej kurateli mialam pisac prace licencjacka:-(
a co najgorsze...spoznia mi sie @:-( bede dzis robila test, ale ja nie moge byc w ciazy, przeciez waze juz teraz ponad 90 kg z ktorymi walcze, jak ja bym wygladala po drugiej ciazy:-( :-( buuu... rycze juz kilka dni, nie wiem co z soba zrobic:-( do tego zaczelam znow w nerwach duuzo palic ehhh...
a najgorsze jest to ze nie wiem co robic:-( :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry