• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
luczynka: a co się stało, że wyleciałas??? co jej zrobiłas, że tak ci naświniła?

ja dziś 5 dzień na diecie. no i dupa - na mnie to chyba nie działa. wczoraj rano miałam tylko 1kg mniej.

dziś drugi dzień luzu. spoko jest, tylko Piotr uczepił mi się dupska.

izka:
przecież do kawy można albo cukier, albo mleko.

reklama
hej :-)

Moja Wiki miała dzisiaj wypadek w domu :-( Biegła do Emilki i upadła udeżając ustami w leżaczek i sobie rościeła troszke :-( nic poważnego,ale na środku usteczek górnych ma spuchnięte i krwiaka :-(
Zachowuje już się normalnie,ale ja o tym myślę... Dlaczego się nie da uniknąć takch upadków :wściekła/y: :-(
Teraz Dziadek zabrał Wikusie na spacerek,a Emila ogląda shreka :-D

No a ja zaczełam DIETE dzień 1 ;-) Jakoś idzie,mam tylko nadzieje że się nie złamie przez te 13 dni ;-)

Kaska dostałaś fotki?????????? Teraz może nie masz dużych efektów,a na koniec ci poleci dużo kg ;-)

mmm fotki odebrałaś?????

Luczynka pocieszam cię kochana! Napisz może co się dzieje to będzie ci lżej ;-) A ja też ważyłam tyle po pierwszej ciąży,a w drugiej przytyłam tylko 5 kg bo Emilka zabierała sobie ze mnie wszystko ;-) Wystarczyło że nie objadałam się słodyczami ;-)

Karola nasze zadupie to MIASTO !!! mamy nawet burmistrza :szok: A rachunków poprstu nie płaci sie podobno w pon !! :baffled:

Luczynka a to opóźnienie to moze przez ta dietkę :confused: :eek: Trzymaj sie słonko i moze idzie jakoś to odkręcić z tymi papierami ???? Czy to AŻ tak poważna sprawa ????

Czarnulka to fufam na raneczkę Wiki Liwii fu fu zawsze pomaga :tak:

Baśka ale słodziak !!!!!!

wieczorem popiszę wiecej bo z przelotu Liwia sie kąpie a ja miałąm sprżatać :dry:

.I już wieczór.

.Rachunki jednak dziś popłaciłam bo Lenka miała super krótką drzemkę w południe;-).

.mokkate najważniejsze że załatwiliście już paszport:tak:.

.justyna jaka patriotka:laugh2:.Hm,nie słyszałam o niepłaceniu rachunków w poniedziałek:rolleyes:.Liwia wykąpana:confused:.

.luczynka a może okres się spóźnia i z powodu diety i tych stresów które przechodzisz:confused:.

.czarnulka a czy to źle :-).

.baska koniecznie musisz się wybrać z Kamilkiem na spotkanko bb ,bo taki kawaler z niego że ho ho !:happy:.Świetne minki robi na jeździku :-D.

.oliwka trzeba było uprzedzić doktorkę żeby nie mówiła płci dzidzi :wink:.Ale GRATULUJĘ drugiej córci:cool2:.Myślicie już nad imionami:confused:.

.Co dziś będziecie porabiać wieczorem?Ja mam niezły bałaganik zrobiony przez moja Stokrotkę:-).Więc lecę pucować mieszkanko,ale taki bałaganik to sama przyjemność:biggrin2:.

.Miłego wieczorku!.

Dziekuje bardzo za wsparcie. Jestem juz po testowaniu i na szczescie wynik wyszedl negatywny. Dla pewnosci zrobilam dwa rozne testy w odstepie kilku godzin. Ja bardzo kocham dzieci i nawet chcialabym juz drugie tylko poki co wiemy oboje z mezem ze musze zrzucic z 30kg zeby moc zajsc znow w ciaze. Niestety, jesli sie zapuscilam to teraz musze cos z tym zrobic. Teraz to mnie tylko ciekawi dlaczego w takim razie nie mam tej miesiaczki :eek: :confused: a diete mialam juz dosc dawno wiec watpie zeby mialana to wplyw, tym bardziej ze nawet w trakcie diety mialam @. WIec co:confused: :dry:
A z tym sadem to duzo by gadac. Ta znajoma byla moja zwierzchniczka i podala na moj temat takie brednie ze najchetniecj bym ja zabila :wściekła/y: Nic co powiedziala nie bylo prawda :no: A pomyslec ze ja Jej tyle pomogalam :wściekła/y: :wściekła/y: Gdy byla kontrola w sadzie powiedziala ze nie ma ze mna zadnego kontaktu, ze wrocilam po macierzynskim i nie wie czy jeszcze chce byc kuratorem, ze nie wywiazuje sie ze swoich obowiazkow itd... A mi powiedziala ze wie ze tak nei bylo ale musiala tak napisac bo nie miala sprawozdan ode mnie i byly podstawy a o tych sprawozdaniach mi nic nie mowila:wściekła/y: na dodatek nie wyplacila mi za te 3 miesiace i wychodzi na to ze jezdzialam do podopiecznych za swoja kase i robilam cala to robote daremnie. Ehh...

reklama
Wiatm

Nikt tu za mną nie tęsknił.....................:zawstydzona/y: :no: :zawstydzona/y: :no: :zawstydzona/y: :no:

Ale ja za Wami bardzo, ale najpierw jakoś netu nie miałam, a potem....zakopałam się w pracy i zabawach z Młodą....ale już wróciłam:-)

Jak te Maluchy szybko rosną...jestem w szoku. Jeszcze niedawno rodziła się Oliwia i Kamil a tu już takie duże szkraby;-)

oliwka, ogromne gratulacje kolejnej córeczki:happy:

mokkate, a jaki wózek tak zachwalasz:confused: :confused: :confused: Ja poszukuję jakieś parasolki co by się bez problemu do auta zmieściła :laugh2:

czarnulka, kaśka i iza wytrwałości w diecie.
Ja zaczęłam się ograniczać w jedzeniu i brzuszki uprawiam:dry: ale chyba spróbuję tej 13 dniowej....trochę się boję, ale cóż...jak się chce być chudszą.....:baffled:

luczynka głowa do góry. Nie rozumiem ludzi, którzy niby coś od innych wymagają a nic nie mówią....a nie da się jakoś sprostować, potwerdzić, że jednak pracowałaś:confused: :confused: :confused:

karolinna jak fajnie się czyta ZNOWU Twoje posty:-D . Ja już posprzątałam całe mieszkanko, tak więc jutro tylko poodkurzać, a jak tam u Ciebie:confused: Lśni już :confused: :confused: :confused:

A u nas....
  • 8 zębów i 4 w natarciu:-)
  • na spacerze (jak już wyciągnę ją z wózka) to Pati idzie w jedną stronę a ja w drugą....;-)
  • pojawiły się nowe ciągi językowe: mamamamamama.......(czekam na świadome mama), papapapapa............., babababa..............:happy:
  • każde dziecko na drodze Patrycji musi być obściskane....i prawie zamiarza się do całowania (chłopców, oczywiście:szok: )
  • od trzech tygodni moje dziecię przesypia nocki: 20 do 5 - jak się obudzi i dostanie mleczko to śpi do 7, a jak prześpi to się budzi o 6 i już koniec spania:baffled:
Na razie to chyba tyle......

a to moja Gwiazda:-)
b8cde8b4a840bb31.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry