Wiatm
Nikt tu za mną nie tęsknił.....................
Ale ja za Wami
bardzo, ale najpierw jakoś netu nie miałam, a potem....zakopałam się w pracy i zabawach z Młodą....ale już wróciłam:-)
Jak te Maluchy szybko rosną...jestem w szoku. Jeszcze niedawno rodziła się Oliwia i Kamil a tu już takie duże szkraby;-)
oliwka, ogromne gratulacje kolejnej córeczki
mokkate, a jaki wózek tak zachwalasz

Ja poszukuję jakieś parasolki co by się bez problemu do auta zmieściła
czarnulka,
kaśka i
iza wytrwałości w diecie.
Ja zaczęłam się ograniczać w jedzeniu i brzuszki uprawiam

ale chyba spróbuję tej 13 dniowej....trochę się boję, ale cóż...jak się chce być chudszą.....
luczynka głowa do góry. Nie rozumiem ludzi, którzy niby coś od innych wymagają a nic nie mówią....a nie da się jakoś sprostować, potwerdzić, że jednak pracowałaś
karolinna jak fajnie się czyta ZNOWU Twoje posty

. Ja już posprzątałam całe mieszkanko, tak więc jutro tylko poodkurzać, a jak tam u Ciebie

Lśni już
A u nas....
- 8 zębów i 4 w natarciu:-)
- na spacerze (jak już wyciągnę ją z wózka) to Pati idzie w jedną stronę a ja w drugą....;-)
- pojawiły się nowe ciągi językowe: mamamamamama.......(czekam na świadome mama), papapapapa............., babababa..............

- każde dziecko na drodze Patrycji musi być obściskane....i prawie zamiarza się do całowania (chłopców, oczywiście
)
- od trzech tygodni moje dziecię przesypia nocki: 20 do 5 - jak się obudzi i dostanie mleczko to śpi do 7, a jak prześpi to się budzi o 6 i już koniec spania

Na razie to chyba tyle......
a to moja Gwiazda:-)