witam późna porą:-)
poczytuje wasze posty, ale nie wiem czy zdołam na wszystkie cos szkryfnąć
karolina - no ja dzisiaj dostałam takiego kopa do sprzątania że mieszkanko lśni i pachnie, nawet pościel zminiłam, tak więc jutro wolne !!!!. Kubus z Jarkiem był na spacerku ja dzisiaj odpuściłam

No i nie moge sie napatzrec na te piekne zdjęcie (
justyna superowe!!!

) ale nie było by tak superowego zdjęcia bez slicznej
LENKI
mokkate - swietnie że juz załatwiania paszportowe za tobą a takowe sa przed nami, dzieki tobie wiem że musze pojawic sie z Kubusiem, całuski dla dziewczynek!!!:-)
justyna - ja dzisiaj tez naleśnikowałam:-) a jak tam prasowanko

mnie w tym tygodniu wyreczył kochany mężus

(i za to go kocham!!!

)
baska - Kamilek superaśny a w tym samochcodziku:-) bomba!!!!
czarnulka - proszę o wpisanie mnie na listę spotkania kobitek

tylko ja to na winko (piwa nie lubie

)
anian - co za wstretna baba

, takim ludziom kiedys powinie sie noga za hamstwo!!! Trzymaj sie !!!i nie poddawaj sie walcz o swoja racje

I oczywiście rzuć palenie
oliwka - wilekie gratki na druga dziewczynke!!!
W środę byłam z Kubusiem u naszej Pani doktor na skarge;-) na Kubusia niejadka!!! Kuba waży 10,260 kg

i dostaliśmy syropek na apetyt (juz nam wczesniej pomógł) zobaczymy jak waga wzrosnie

, a poza tym Kubus ma 11 ząbków (zabkowanie przyczyniło sie do braku apetytu i zmierzloty wtyłku

).
Trzymam kciuki za kobitki biorace udział w maratonie diet!!

Ja dołącze do was kochane w poniedziałek, bo nie mogłam zacząć bo dzisja miłam bys u mojej klientki na kolacji (odebrac w koncu moje projekty na zywaca

) ale niestety znajoma zaniemogła i przełożylismy na date do uzgodnienia no a jutro idziemy na imprezkę do kolezanki która 2 tyg. temu urodziła na oblewanie dzidziolka. Więc same rozumienie musiałam przełozyc bo nie wypada patzrec na zastawione stoły ............. alkoholem
i nie wiem czy napisąłm wszystko

musze powklejac trochę fotek Kubusia