• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.luczynka tak jak pisałam to pewnie przez stres to opóźnienie miesiączki.

.anian no co ty! tęskniłyśmy za tobą:-D.Fajna ta twoja Patusia:tak: i jaka flirciara:eek:,po mamusi:confused::laugh2:. A mieszkanie trochę posprzątane ale wiele brakuje mu do ideału;-).

.Miłej nocki,jeszcze trochę pokręcę się po mieszkaniu i udam się do łóżka
347winia347pipw3.gif
:tak:.

reklama
Luczynka wiesz co to jeśli nie jesteś winna to powinnaś to jak najszybciej wyjaśnić, przeceiż nikt Ci nie moze tak świnić w papierach !!!!

Anian ale Patuśnik śliczny !!!!

Liwia wykąpciana a ja miałam prasować ale jakoś nie umiałam przy desce ustać i tylko parę rzeczy machłam za chwilę jeszcze parę i reszte jutro !!!!

Karolinna śliczne to Twoje zdj w poście i jaką masz fajną podusię tylko co sie tak kokosisz ??!!!

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Anian- oczywiście, że tęskniłyśmy!!!!!! :tak:
A Patrycja jaka fajna!!!!! W tych sukieneczkach wygląda tak dorośle.....:-)
Gratulacje przespanych nocek! :-) Mama w końcu wygrała?:-)

Czarnulka- no ja raczej się nie piszę na piwo, bo go nie lubię...:tak: ;-) :-D

Luczynka- popieram Justę. Idź i walcz o swoje, bo będzie się to za Tobą ciągnąć do końca....:tak: A swoją drogą, co to za ludziska spacerują po swiecie?!?!?!:wściekła/y:

Baska- przesłodki Twój synuś. Kiedy nam go pokażesz na "żywo"?:confused: Pewno się boisz, że te nasze małe "baby" się na niego rzucą i nie chcesz przychodzić na spotkania.....;-) :-D ;-) Żeby Cie przekonać to przypomnę, że Piotruś i Grześ przeżyli.:-D :-D

Oliwka- GRATULUJĘ CÓRCI!!!:happy:

Dobrej nocki!!!!

witam późna porą:-)

poczytuje wasze posty, ale nie wiem czy zdołam na wszystkie cos szkryfnąć:confused: :szok:

karolina - no ja dzisiaj dostałam takiego kopa do sprzątania że mieszkanko lśni i pachnie, nawet pościel zminiłam, tak więc jutro wolne !!!!. Kubus z Jarkiem był na spacerku ja dzisiaj odpuściłam:tak: No i nie moge sie napatzrec na te piekne zdjęcie (justyna superowe!!!:tak: ) ale nie było by tak superowego zdjęcia bez slicznej LENKI

mokkate - swietnie że juz załatwiania paszportowe za tobą a takowe sa przed nami, dzieki tobie wiem że musze pojawic sie z Kubusiem, całuski dla dziewczynek!!!:-)

justyna - ja dzisiaj tez naleśnikowałam:-) a jak tam prasowanko:confused: mnie w tym tygodniu wyreczył kochany mężus:laugh2: (i za to go kocham!!!:happy: )

baska - Kamilek superaśny a w tym samochcodziku:-) bomba!!!!

czarnulka - proszę o wpisanie mnie na listę spotkania kobitek:tak: tylko ja to na winko (piwa nie lubie:no: )

anian - co za wstretna baba:wściekła/y:, takim ludziom kiedys powinie sie noga za hamstwo!!! Trzymaj sie !!!i nie poddawaj sie walcz o swoja racje :tak: I oczywiście rzuć palenie:-D

oliwka - wilekie gratki na druga dziewczynke!!!

W środę byłam z Kubusiem u naszej Pani doktor na skarge;-) na Kubusia niejadka!!! Kuba waży 10,260 kg:dry: i dostaliśmy syropek na apetyt (juz nam wczesniej pomógł) zobaczymy jak waga wzrosnie:-p , a poza tym Kubus ma 11 ząbków (zabkowanie przyczyniło sie do braku apetytu i zmierzloty wtyłku:wściekła/y: ).

Trzymam kciuki za kobitki biorace udział w maratonie diet!!:-D Ja dołącze do was kochane w poniedziałek, bo nie mogłam zacząć bo dzisja miłam bys u mojej klientki na kolacji (odebrac w koncu moje projekty na zywaca:tak: ) ale niestety znajoma zaniemogła i przełożylismy na date do uzgodnienia no a jutro idziemy na imprezkę do kolezanki która 2 tyg. temu urodziła na oblewanie dzidziolka. Więc same rozumienie musiałam przełozyc bo nie wypada patzrec na zastawione stoły ............. alkoholem:-D :-D :-D :-D

i nie wiem czy napisąłm wszystko:confused: musze powklejac trochę fotek Kubusia:tak:

anian - co za wstretna baba:wściekła/y:, takim ludziom kiedys powinie sie noga za hamstwo!!! Trzymaj sie !!!i nie poddawaj sie walcz o swoja racje :tak: I oczywiście rzuć palenie:-D

A to miło być chyba do luczynki:confused:

dzięki za komplementy o mojej córci:-) (powiem skromnie, że to po mnie;-) ;-) ;-) -żartuję:elvis: )

no, ale cóż....

:cool2: :cool2: :cool2: ZŁOTO:cool2: :cool2: :cool2:

witam w sobotni poranek
Młoda rządzi od 5:45, ale dała pospać do 6:45 a do 8 wylegiwałyśmy się w wyrku:happy:

kubusiowa, a może Kuba tak dużo spala.....
Ale fajnie, że się odezwałaś, tylko nie pij dziś za dużo i zapatrz się na maleństwo;-)

a co do wagi....to moja ważyła 10250 jakieś dwa tygodnie temu.............ale ona mierzy całe 82cm....

karolinnko, wyspałaś się na takiej ładniutkiej podusi:confused: :confused: :confused:

mokkate, fakt, w końcu na jednym polu wygrałam. Teraz trzeba na innym powalczyć:-) ;-)

U mnie za oknem całkiem ładnie, słoneczko świeci....byle do popołudnia, bo dopiero wtedy pójdziemy na spacerek.

Miłego dnia:happy: :happy: :happy:

Sreberko dziś moje :-) :-D :-)

Kubusiowa- super, że się odezwałaś.:tak: I jak tam? Wracasz do pracy?
I po co Ci ta dieta?????:no:

Anian- jeśli Partycja na roczku wygladała tak jak w podpisie, to mamy podobny gust, bo moja mała była podobnie ubrana:-D :-D :-D

A Martynka przez wczorajszą poranną gonitwę mi sie rozregulowała i wstała dzis o 6 :baffled: . Na szczęście padła o 8 :-D i jeszcze śpi. Daria w szkole (odrabiają) a G. w pracy. Ide sprzątać.....:dry:

BRĄZ

Mam lenia nic mi sie nie chce pisać.

Luczynka - walcz o swoją rację nie pozwól żeby ci w papierach nabrudzili. Głowa do góry ;-)

Mokatte - nie boję sie, ze ruca sie na niego wszystkie baby :-) :-D :tak: ;-) wręcz przeciwnie ;-)

Anian - śliczna Pati pięknie prezentuje się w rózowej sukienusi ;-) :-) :-D

Hej dziewczyny!

Tak dużo naprodukowałyście że już nie wiem co miałam napisać :szok:

Kaska mnie sie marzy kawka z cukrem i mleczkiem (jednocześnie ;-) ) przyznasz że jest róznica? Niz z samym mlekiem lub z samym cukrem:confused: :-D

Karolinna na razie dają mi po 4 godziny ale mam nadzieje ze od maja już normalnie, wolę robić więcej bo więcej kaski, a jak tata przyjeżdża to już może siedzieć dłużej :-D Super ta fotka Lenki w podpisie!!!

Baska Kamilek jest słodziutki, super minki robi :tak:

Anian Patusia ślicznusia!!!

Luczynka głowa do góry!!! Jesteśmy z Tobą!

Mokkate fajnie ze załatwiliście już ten paszport! Również uważam że fajne foto w avataraku, cały czas brakowało mi tam Martynki ;-) A fotki nowych nabytków musisz koniecznie wkleić;-) :tak:

Kubusiowa super ze taki długi pościk :tak: Fotki Kubusia jak najbardziej pożądane!!! ;-)

reklama
Dziś mam już 10 dzień diety, jak na razie idzie mi dobrze :tak: O końcowym rezultacie Was poinformuje :-D
Wczoraj kupiłam sobie ciuchy na wesele (idziemy za tydzień :-) ).

Karolcia jest taka kochaniutka :szok: na spacerze nie marudzi że chce wyjść z wózka i chodzić, ale jak ją wyjmę to biega ze hoho
Nauczyła się (chyba od Lenki) jak robi piesek i teraz ciągle szczeka :-D
Śpi bardzo ładnie, budzi sie ok 7-8 i czasem po mleczku śpi jeszcze do ok. 10 :szok: Wczoraj przyszłam trochę wcześniej z pracy i mogłam na własne oczy poobserwować jak mąż sie nią zajmuje, jak dawał jej kaszkę, kąpał, mył ząbki. Byłam normalnie pod wrażeniem, radzi sobie chyba lepiej niż ja, zwłaszcza z myciem ząbków :szok: :-D

MIŁEJ SOBOTKI!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry