• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam widzę że tu się nocnikowe boje toczą, te już dawno za nami.

Weekend wolne wykorzystujemy rolki, rowerki, spacerki
Leniu****emy cały tydzień wkońcu należy się nam a co tam.

Piotruś tu już całkiem duzy chłopak superowe zdjęcia.

Miłego weekendu

reklama
.Hej wieczorkiem.

.My dziś znów u dziadków Lenki na grillu:tak:. Musze po prostu się pochwalić że Lenka mówiła dziś, ze piesek robi "HAU"!!!!:-) i kolejne nowe słowo to "tu " ( w znaczeniu "tutaj") ,jestem mega szczęśliwa:-).Mam tylko nadzieję że tych słówek nie zapomni do jutra;-).

.Dawno tu nie pisałam o tej porze:szok:;-).

.anian to macie teraz z Patrycją super zabawę! przyznaj ze tobie też miło pobawić się lalkami:-D.No i gratki z okazji nowego słówka!,.

.mokkate i co zdecydowałaś w sprawie spania Martynki:confused:.No to was mała zaskoczyła z łazankami:laugh2:.

.kaśka Piterek w nowej fryzce wygląda świetnie! tak wydoroślał bardzo:eek:.No i utalentowany muzycznie:cool2:.Jeszcze nam poprzesyłaj na maila w mp3 jego muzykę:cool2:.

.justyna heh,to dziś chodziliście w pomiętych ciuszkach:rofl:. Faktycznie dziwne że przy tobie Liwia nie chce zasypiać w południe,chyba wyczuwa ze jesteś pobłażliwa:wink:.Albo zrób Liwii badanie krwi:rofl2::wink:.

.mamaboo super ze Oskar coraz śmielej poczyna sobie ze zwierzętami.

.oliwka to lada chwila będziecie musiały kupić dla dziewczynek piętrowe łóżko :biggrin2:a raczej łóżeczko. Gdzieś czytałam ze jak się zjawia rodzeństwo to niektóre dzieci maja coś w stylu "uwsteczniania" się,może jeszcze zacznie ssać smoka:wink:.

.Już będę się powoli kładła spać,więc... kolorowych snów!.

.
dobranoc01fs3.gif
.

.Nie no,wczoraj tyle napisałam ze chyba dziś spokojnie mogę napisać ZŁOTO na konto wczorajszego posta;-).

.Tak poza tym witam i życzę miłej,choć deszczowej niedzieli!.

karolina właśnie sie tego boję że zacznie znów do pampka robić bo dzis odpukać trzeci dzien bez pieluchy:happy:,na rece itp.Mam nadzieje że początek przejdziemy bez problemów;-) Widać ze Lenka zaczyna dużo mówić,brawo.

Justa: ja w garach nie siedzę, ale Tytek uwielbia jak się ktoś tłucze w kuchni. dla niego od razu jest idolem.

Karoli: gratki dla Lenki!!!!!! nie chcialabyś słyszeć co on wyczyniał, szczególnie na klawiszach. ale najbardziej spodobał mu się jednak akordeon w domu. bo klawisze i perkucha to sprzęcik zespołu mojego kuzyna.

zaraz lecę kąpanko zrobić i na spacer, bo przestało padać.

miłej niedzielki.

a jutro do arbeitu - tylko jak ja tam dojadę, bo autobusy jeżdżą jak w soboty. :confused:

reklama
hej hej !!!!

Oliwka w palzie oprócz kilku takich na dwójki karuzelek nie ma nic ale obok jest figloraj i podobno superowy, ja byłam w Wodzisławiu w tym fikolandzie i też fajnie a teraz chce właśnie wybrać sie tam do Rybnika !!

Karola :eek: no właśnie o badaniu krwi nie pomyślałam :eek:

MamaBoo fajnie ze moje rady troszkę zaskutkowały :-)

ja miałam wczoraj prasowac i znów mi sie nie udało :eek: ten ślub jakoś mnie wypąpował z sił niby w sumie nic taiego ale takie rozlazłe te zdj w czasie i jak mam czekac - robić - czekac - robić to koszmar !! Potem teście z Liwią przygotowali grila i jak zjechaliśmy w końcu do domu to szamanko i sezon grilowy u nas rozpoczety :-) Liwia do 20.15 urzedowął na ogródku i potem szybki prysznic, wygibasy przy jak oni śpiewają i padła jak mucha po 21 :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry