Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Musze po prostu się pochwalić że Lenka mówiła dziś, ze piesek robi "HAU"!!!!:-) i kolejne nowe słowo to "tu " ( w znaczeniu "tutaj") ,jestem mega szczęśliwa:-).Mam tylko nadzieję że tych słówek nie zapomni do jutra;-).
;-).
.No i gratki z okazji nowego słówka!,.
.No to was mała zaskoczyła z łazankami
.
.No i utalentowany muzycznie
.Jeszcze nam poprzesyłaj na maila w mp3 jego muzykę
.
. Faktycznie dziwne że przy tobie Liwia nie chce zasypiać w południe,chyba wyczuwa ze jesteś pobłażliwa
.Albo zrób Liwii badanie krwi
.
a raczej łóżeczko. Gdzieś czytałam ze jak się zjawia rodzeństwo to niektóre dzieci maja coś w stylu "uwsteczniania" się,może jeszcze zacznie ssać smoka
.

no właśnie o badaniu krwi nie pomyślałam
ten ślub jakoś mnie wypąpował z sił niby w sumie nic taiego ale takie rozlazłe te zdj w czasie i jak mam czekac - robić - czekac - robić to koszmar !! Potem teście z Liwią przygotowali grila i jak zjechaliśmy w końcu do domu to szamanko i sezon grilowy u nas rozpoczety :-) Liwia do 20.15 urzedowął na ogródku i potem szybki prysznic, wygibasy przy jak oni śpiewają i padła jak mucha po 21