reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.
linie05wk2.gif
.

.19 MAJA ----PARK CHORZOWSKI---KOŁO ŻYRAFY---GODZ.16---SPOTKANIE.

.
linie05wk2.gif
.

reklama
Karolka mam 24 kody z tego 5 w nieskonsumowanych produktach, będę musia wyciąć kody i zakleić to jakoś. Brakuje mi 9 kodów :sick: W dodatku nie mam pewności czy wszystkie kody są prawidłowe bo chybe 2 albo 3 pochodzą z produktów zakupionych sporo wcześniej i nie wiem czy je uznają bo pisze ze liczą się kody z produktów zakupionych w czasie trwania promocji. Z tym ze nie wiem po czym oni to niby poznają, bo kod to kod zawsze taki sam na danym produkcie.

Słodziutko na pewno wygląda Lenka przymierzająca Twoje buty:tak:wklej jakieś fotki :-)

Oliwka UP załatwiony, chodziło tylko o wypisanie oświadczenia o podjęciu pracy, dali mi też już nowy PIT :cool2: Nie wiem jak to wygląda w Twoim przypadku, ja miałam macierzyński z ZUSu ale byłam zatrudniona (miałam umowę do porodu).

Wkleje już chyba ostatnie fotki:

Pierwsze dwa w piaskownicy przed blokiem Mokkatki (na drugim jak widać Martynka :-) ) a dwa kolejne: makaronowy potworek :-D

Witam,

Iza szkoda, ze nie bedziesz miala netu, mam jednak nadzieje, ze czasem jakos zajzysz do nas i wkleisz fotke swojej rozradowanej Karolinki.

Kubusiowa ja tez mam przerwe w rowerowaniu, musze sie w koncu zebrac i naprawic rower.

Zaraz po Sonie i do lasu na spacerek z pieskami. Potem mam nadzieje, uda mi sie namowic Rafala do IKEI....

Pozdrawiam,

Witam tempo zwariowane praca-dom-lekarz ale może w przyszłym tygodniu trochę się bieganina uspokoi. '
W poniedziałek ortodonta i alergolog. Tego rozlewu krwi to się boję :baffled: :baffled: :baffled:

Będzie nieciekawie.
Zimno :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Kiedy wyjdzie słoneczko :-p :-p

Witam !!!

Dziękuję dziewczyny za Wasze kciukaski i wszystkie miłe słowa bo przydały się!
Byłam z mężulem w Chorzowie i wszystko jest ok, jest zdrowy! :rofl2::happy2::yes:
Nie dostał nawet tej szczepionki w razie czego. I dobrze bo skoro to szczepionka na HIV to z niego musiała być stworzona. Jaka jestem szczęśliwa :-D:-D:-D
Dziś na komisariacie ten gościu przepraszał mężula i powiedział że chce się z nim jakoś dogadać, na co mąż:
" O tym będziemy rozmawiać w sądzie"

No iza1 z tym że mąż ma w miare dobrą pracę się nie zgodzę. Wszyscy uważają że policja dostaje nie wiadomo jakie pieniądze a pensja mojego męża jest poprostu śmieszna. Za to co robi i jak się naraża? Zwłaszcza że tylko on pracuje. Zresztą baśka napewno pamięta jakie były początki służby męża wię chyba mnie poprze? Dużo mają Ci ci siedzą za biurkiem zupełnie bezpieczni i wymyślają różniste pierdoły a Ci co chodzą po ulicy nie są wogóle doceniani. Ci ci mają duży staż służby mogą liczyć na dodatek za stopień itd a nam wcale nie jest tak kolorowo.
A pełni służbę w ogniwie patrolowym właśnie na ulicy, jest że tak powiem przysłowiowym krawężnikiem i dodatkowo jeszcze (za co nic nie dostaje) pełni służbę w oddziałach prewencji.

Monysia bardzo się cieszę że mąż jest zdrowy!!! Możecie odetchnąć z ulgą.
A co do pracy to ja się w 100% z Tobą zgadzam że jest niebezpieczna i policjanci na pewno nie są doceniani. Ale szczerze Ci powiem że mój mąż chciałby się dostać do policji ale niestety ciężko się tam dostać, robi na dwa etaty w ochronie i jeszcze jest nam cholernie ciężko, z tego powodu musi wyjechać.

Monysiu ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo :-)

A ja sie dzisiaj tak wkur..... ze szok! :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Moj pojeb... tesc od jakiegos juz czasu gdy mnie nie ma w pokoju a zadzwoni moja komorka odbiera i przynosi mi ja ze ktos do mnie dzwoni :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Dzisiaj zrobil to samo i tak sie wkur.... ze gdy bralam od niego tel powiedzialam ze moge sama odbierac swoj telefon! :wściekła/y: I sie teraz do mnei z tesciowa nie odzywaja bo sie obrazili, wyobrazacie sobie?! :wściekła/y: :wściekła/y: Kur.. mac! przeciez to jest moja telefon, ja jego nie ruszam. A on sie zachowuje jakby wszystko mu bylo wolno. Juz od poczatku gdy rozmawialam przez tek stacjonarny to zawsze mnie pytal-kto dzwonil? :szok: ALe mu nie odpowiadalam wiec sie odwalil. JA w domu gdy mieszkalam jeszcze z mama nei musialam sie spowiadac z rozmow a teraz bede? :wściekła/y: No i ta komorka:wściekła/y: Poje... ludzie!

reklama
Monysia - masz rację, że policjanci na drogach nie są doceniani bo myślą że mają drugą wypłatę na drodze i dlatego normalnie :szok: :szok: :szok: Ja mam to szczęście, ze ja też pracuje nie zarobię aż tak dużo ale zawsze to jest więcej kaski. Mąż tez troszke ostatnio dostał więcej dodatku bo chodził za naczelnym i się upominał o swoje ..... szkoda gadać.

Do góry