Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wklej jakieś fotki :-)
Nie wiem jak to wygląda w Twoim przypadku, ja miałam macierzyński z ZUSu ale byłam zatrudniona (miałam umowę do porodu).

Moj pojeb... tesc od jakiegos juz czasu gdy mnie nie ma w pokoju a zadzwoni moja komorka odbiera i przynosi mi ja ze ktos do mnie dzwoni
Dzisiaj zrobil to samo i tak sie wkur.... ze gdy bralam od niego tel powiedzialam ze moge sama odbierac swoj telefon!
I sie teraz do mnei z tesciowa nie odzywaja bo sie obrazili, wyobrazacie sobie?!
Kur.. mac! przeciez to jest moja telefon, ja jego nie ruszam. A on sie zachowuje jakby wszystko mu bylo wolno. Juz od poczatku gdy rozmawialam przez tek stacjonarny to zawsze mnie pytal-kto dzwonil?
ALe mu nie odpowiadalam wiec sie odwalil. JA w domu gdy mieszkalam jeszcze z mama nei musialam sie spowiadac z rozmow a teraz bede?
No i ta komorka
Poje... ludzie!
Ja mam to szczęście, ze ja też pracuje nie zarobię aż tak dużo ale zawsze to jest więcej kaski. Mąż tez troszke ostatnio dostał więcej dodatku bo chodził za naczelnym i się upominał o swoje ..... szkoda gadać.