reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Czarnulka na pocieszenie moge jednynie napisac, ze po takiej fali zlych rzeczy musi przyjsc wiele szczescia.

Iza to jednak inne miejsce... W niedziele w tym praku jezdzilam sobie na roklach.... Potem w pracy ledno zylam...

Monysia to masz przezycia, nie pozazdroszcze. Mam nadzieje, ze niczym sie nie zarazil i bedie OK.

Czas na bajke... Uciekam

reklama
a ja nie mam weny psychicznej na nic.
na dogo było fajnie. więcje napiszę jak będę w ogóle w stanie.

dostaliśmy zaproszenie na wesele w lipcu. hektar do jazdy jest. nie wiemy nic, czy 1 dzień czy dwa. czy będzie nocleg. ale najlepsza z tego wszystkiego jest mamuchna - ona pojedzie jak ją jej syn zawiezie, se kur..... taksówkę znalazła.
zresztą nie wiem czy mam ochotę w ogóle jechać.

Monysia - to możemy się razem wspirac ja też mam meża policjanta i się martwię o niego bo tez mial troszkę przypadków ;-)

witam wieczorem:-)

Będę sie powtarzac ale zdjęcia dzieciątek bombowe!!!!!!!!!!!!!!

iza - bardzo ładne zdjęcia ślubne:tak: rewelacyjnie na nich wyglądasz!!!!!!!!!:-) a ten brak netu to juz tak nieodwracalnie?????????:szok:

monysia -no nie zazdroszcze Ci takich wrażeń :szok: i to w twoim stanie:baffled: Tylko sie nie denerwuj musi być dobrze :tak: Trzymam kciuki za zdrówko mężą oby mniej takich wypadków:-)

czarnulka - po dniach deszczu musi zaświecić słoneczko!!!! Tego z serducha życzę Waszej rodzince:-) :tak: Jesteś silna babka więc dasz rade:tak:

kaśka - czyli to ze strony K zaproszenie:confused: oj to masz orzech do zgryzienia mam na myśli obecność TEŚCIOWEJ!!!!!!:-p

A my dzisiaj zakupiliśmy Kubusiowi fotelik rowerowy i kask:-D :laugh2: Ale mu sie podobało w kasku chodził po domu w nim i podizwiał swoje odbicie w lustrze ale mielismy z niego ubaw:-D :-D Teraz tylko pogoda musi być słoneczna i robimy wycieczke rowerową (juz nie moge sie doczekać po 2 latch przerwy a uwielbiam wycieczki rowerowe)

Melduję się znów po przyjściu z pracki!
Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa :-)

Monysia rzeczywiście macie dużo wrażeń, życie w ciągłym stresie, nie zazdroszcze, mogę Cię tylko może odrobinkę pocieszyć tym że mężuś ma pracę niebezpieczną ale chociaż państwową i w miarę dobrze płatną, mój mąż pracuje w ochronie, również nieźle się czasami musi narazić a zarobki kiepskie, nieraz wręcz się śmiejemy że dostaje jałmużne :baffled:
A czym się dokładnie zajmuje Twój mąż w pracy? Domyślam się że jest w prewencji:confused: Trzymam kciuki żeby wyniki były ok.

Czarnulka uszka do góry!!! Na pewno wszystko wyjdzie na prostą, a ślub będziecie mieć piękny - dwie śliczny małe druhny - super :happy:

Kubusiowa czekam aż u nas będzie możliwość internetu z UPC, ma to być w miesiącach wakacyjnych. Tp i Netia mają trochę za drogo i długie umowy :baffled: Moja siostra ma z UPC jest zadowolona a płaci dużo mniej niż my teraz.

Jutro ostatni dzień internetu, więc juz pomalutku będę się z Wami żegnać, na spotkanie 19 maja raczej przyjdę, chyba ze będę musiała iść do pracy.

witam :-)

No i popgoda do bani trzeba siedziec w domu:-( bo wieje strasznie:szok:
Kubuś woli wychodzic na spacery bo ma większą przestrzeń biegać:tak: a w domu tu sciana tam ściana mała przestrzeń;-) jak dla mojego małego "sprintera"

iza - no szkoda, że znikniesz na jakiś czas, ale jak tylko bedziesz miała gdzieś okazje to sie melduj:tak:

okej zmykam robic sniadanko Kubulkowi i kawusie sobie mniam (kocham ranna kawuske tylko szkoda że sama lubie do kawki towarzystwo)

no to co oficjalnie dzisiaj złoto moje:tak: :-)

witam druga:tak:
kubusiowa ja też z kawką zbożową:tak:
iza jak tylko bedziesz mieć net to pisz pisz pisz;-)
Tak jak kubusiowa pisała pogoda do d.... :wściekła/y:ale sie wybieramy na jakieś zakupy;-)

Witam! Znowu brąz jest mój!

Kubusiowa i Oliwka - jak tylko będę miała okazję to będę tu zaglądać :tak: Szkoda że w pracy nie mamy netu :sick:
Kubusiowa fajnie że będziecie jeździć na wycieczki rowerowe :-) my też mieliśmy takie plany ale jak na razie nie do zrealizowania.
Karolcia też uwielbia biegać po dworku:tak:

A pogoda faktycznie nieciekawa :baffled: muszę dziś się wybrać do urzędu pracy bo przysłali mi list że mam złożyć oświadczenie że podjęłam pracę, biurokracja :wściekła/y: :-(

Iza powodzenia w urzędzie ,jak to w naszych urzedach :wściekła/y:biurokracja az sie boje tego załatwiania mojego wychowawczego musze kogoś mądrego w tym znależć bo ja głupia z tego jestem .Nawet niewiem czy ja tez macierzyński bede mieć:confused::baffled:

reklama
.Cześć lasencje.

.My już po spacerku,Lenka drzemie. Mała dziś przymierzała parę razy moje buty,wkładała stopy do środka próbowała trochę chodzić i je wyjmowała:biggrin2:,mała kobietka się robi,słodkie:happy:.

.kubusiowa ale fajnie ,będziecie mieć rowerowe wycieczki!:tak:.A ty dalej zawalona projektowaniem:confused:.

.iza bardzo ładnie wyglądałaś na ślubie:tak:.Ile jeszcze ci brakuje kodów do torby:confused:.

.Sorki dziewczyny że tak mało piszę ale wena jakoś mnie nie nachodzi:dry:.

.Pamiętacie że
spotkaniefk6.jpg
DZIŚ O 20.00 CZAT.

.Miłej środy.

Do góry