reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Spijając resztki szampana, dużo zdrówka i radości oraz cierpliwości dla Justynki a ja chyba wiem ile wiosen Ci strzeliło bo nas tu kilka z tego samego rocznika :-p

iza w jakich godzinach pracujesz :confused: przyznam że późno kończysz, ale spacer z Mokkatką zaliczony to chyba nie jest tak źle :tak:
Zdjecia w podpisach przeurocze (też sama zauważyłam zanim o tym przeczytałam) :happy:

mokkate a czy to jakiś specjalny wyjazd że przygotowania trwają, aż miesiąc :szok:

luczynka ja karmiłam Grzesia zgodnie z obecnymi normami, z niewielkimi ochyleniami. Oliwka ślicznie stoi, jakby nie potrafiła to byś jej nie dała rady cyknąć takiego zdjęcia ...chybaże na sznurkach jak kukiełkę byś ją podtrzymywała ;-)

czarnulka ale Ty stroisz te swoje kobitki :-)

sandros miło Cię słyszeć, napisz że będziesz 19-tego na spotkaniu :tak:

Grześ był po raz pierwszy od jakiegoś miesiąca w żłobku, płakał trochę na początku. Panie zauważyły, że przez ten okres absencji bardzo się zmienił i wydoroślał. Ja się boję, że niedługo przeniosą go do starszej grupy, gdzie zmienią się opiekunki, no i dzieci są już bardziej cwane, a z niego to taki ciapek. Chociaż puszcza oczka na prawo i lewo :-) , każdemu a czasem nawet z dedykacją, np. mówi baba i puszcza jej oczko :-D

dobrej nocki

reklama
...ostatnia i pierwsza... czyżbym zdobyła swoje pierwsze ZŁOTO, a wczorejszy post jest myślę wystarczający, zeby dzisiaj uplasować się na podium.

Miłego wtorku

Witam!
Dzisiaj pogoda znow do d... wiec ze spacerku nic nie wyjdzie :-( :wściekła/y: A tak to mialabym przynajmniej pretekst zeby oderwac sie od ksiazek:dry:Examin juz w piatek a ja jeszcze nic nie umiem:no: Choc z drugiej storny chcialabym zeby byl juz dzis lub jutro i miec to za soba. a do tego popoludniu czeka mnie jeszcze wizyta w bibliotece pedagogicznej i wygrzebywanie ton ksiazek :baffled:

Iza a iwec nie jestes z tymi suwaczkami lepsza ode mnie :-p :-D

MMM ja Oliwki nie stawiam ale jak dam jej rece to ona sama zaraz sie podnosi :tak: A Grzesiu napewno sie przyzwyczai do zlobka na nowo, zobaczysz. A moze w starszej grupie bedzie mu lepiej, w koncu nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo;-) A! no to skoro wiesz to powiedz ile ta nasza Justynka skonczyla wiosenek :confused:

A swoja droga to nie bylo Jej wczoraj na BB. Pewnie zapracowana:-( Albo taki len ze nei chce Jej sie podejsc do kompa :-p ;-)

A! i mam SREBRO !!

Witam! Czyżbym miała brąz?:-)

Mmm dzięki za komplementa, co do pracy to mam w tym tygodniu zmiany popołudniowe od 17 lub od 16, a w środe wolne :-) Ty też jesteś z tego rocznika co Justyś i ja :confused: :cool2: :-)

luczynka ja jeszcze rok temu musiałam się stresować i siedzieć nad książkami, wiem dobrze że lepiej napisać długiego posta na bb niż zajrzeć do książki :dry: , ale na pewno wszystko gładko Ci pójdzie ja przynajmniej będę za Ciebie mocno kciuki trzymać. :-) a rocznik 80 to chyba tu góruje, prawda iza :-)

Mmm rocznik 80 górą!!! ;-) :-D :-)

A oto obiecane fotki ślubne (muszę przyznać ze wstawiam je z przyjemnością :cool2: ):

I jeszcze kilka, jak się chwalić to na całej linii a co ;-) ;-) ;-) :-D Ech jak ja bym chciała znów tak wyglądać.... :sick:

Witam,

MMM jak narazie nie widze prolemow - bede 19 na spotakniu.

Iza gdzie mialas te zdjecia - moj kuzyn robil weselisko w podobnej scenerii - ma prawie identyczne ujecia :-) A musze przyznac, ze slicznie wygldasz.

Pozdrawiam,

reklama
iza fakt zdiecia piękne i pieknie wygladaliscie :tak:ale rozmarzyłam ,tez bym chciała jeszcze raz to przerzyć ;-) a co to rocznika to ja też 80 :-D:-D:-D

Do góry