• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Kaska- niestety nie mam numeru do Mmm.
A na tak wysoką gorączkę dobre sa chłodne okłady na karki i podudzia. Może warto spróbować...

Martaglo- W państwowej przychodni nawet nie robia stałych aparatów, tylko w gabinecie prywatnym (tak mnie pani w Chorzowie poinformowała:baffled: ) I darmowe aparaty ruchome są do 12 roku życia, a wizyty do 13. :szok: :szok: :szok: Potem trzeba płacić. :wściekła/y: Więc mnie czas goni.... Szkoda, że nie zaczęłam chodzić tak wcześnie jak Ty.
A co spowodowało, że zaczęłaś tak wcześnie chodzic do ortodonty? Jeśli mogę wiedzieć....

Geny - sama jako dziecko chodziłam do ortodonty i dosyć szybko zorientowałam się że młoda ma mój zgryz. Zęby ma ładne równiutkie na dole ale u góry są wypchnięte-tyłozgryz.

Witam,

Ja po pracy, do drugiej pracy :sick:

Sonia juz w przedszkolu, pieski po spacerze, my po sniadanku.

Martaglo nie wiesz czegos o lakowaniu zebow?

Pozdrawiam,

No to ja się witam jako druga:-) :-) :-)

Sandros- Ty to jesteś kobieta pracująca... :-)

Martynka jeszcze śpi... Jak wstanie wybieramy sie na spacer, choć ta pogoda to taka dziwna...:baffled:
Miłego dnia!!!!

Witajcie !!!

Hmmm od czego by tu zacząć? Wczoraj byłam u tego lekarza i powiedział że wszystko w porządku, dzidzia pomimo tej mojej macicy ma bardzo dużo miejsca i bardzo dobrze się rozwija :-):-):-) Jestem szczęśliwa :-D Wczoraj mąż widział więcej niż ja na usg :-(ale niech mu tam będzie :laugh2: Lekarz pokazał mu żołądek,pupkę, kręgosłup, widział jak połyka wody płodowe, jak krzyżuje i prostuje nóżki. No a jak zaczął mi pokazywać to dzidzia wystawiła tak rączkę że było ją całą widać z wyprostowanymi 5 paluszkami ( zrobiło nam hyeah:-D )
Widzieliśmy dokładnie łydkę, udo i stópkę dziecka. Dzidzia waży 200 gram a ja w końcy przytyłam :-D aż 1,5 kg od początku ciąży :-D teraz waże równe 50kg. Jak coś mi się przypomni to dopisze a narazie to muszę pedzić szybko obiad robić bo se dzisiaj zaspałam i poczytać co tam u Was od wczoraj się zdarzyło

Witam jestem w parcy i tak szybciutko piszę
O lakowaniu nie wiem nic jeszcze nie lakowałam ale w poniedziałek jestem u ortodonty a w czwartej ja u dentysty to podpytam.

Oj fasoleczka ładnie rośnie.

reklama
Ach i miał nam płeć już powiedzieć ale zdecydował że potrzyma nas jeszcze w niepewności:dry: Pytałam jeszcze jak będzie z wyjazdem do Zielonej Góry bo zostaliśmy zaproszeni na wesele 2 dniowe 30 czerwca. Powiedział że jeszcze zobaczymy jak będzie później się wszystko układało i dopiero mi powie. Tak prawde mówiąc to chętnie bym pojechała a z drugiej str wiem że nie dam rady pojechać tak daleko i jeszcze bawić się na weselu albo siedzieć tak długo skoro po godzinnych spacerach umieram z bólu brzucha i nóg. No właśnie a co do tych bóli to stwierdził że wszystko jest ok doóki nie ma przy tym skurczów ani krwawień. Mam poprostu nie chodzić na długie spacery :-(
Tylko że dla mnie długi spacer trwa 3h, kiedyś wychodziłam i tyle mnie nie było a teraz mi takich brakuje :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry