Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
) I darmowe aparaty ruchome są do 12 roku życia, a wizyty do 13.
Potem trzeba płacić.
Więc mnie czas goni.... Szkoda, że nie zaczęłam chodzić tak wcześnie jak Ty.
Wczoraj mąż widział więcej niż ja na usg :-(ale niech mu tam będzie
Lekarz pokazał mu żołądek,pupkę, kręgosłup, widział jak połyka wody płodowe, jak krzyżuje i prostuje nóżki. No a jak zaczął mi pokazywać to dzidzia wystawiła tak rączkę że było ją całą widać z wyprostowanymi 5 paluszkami ( zrobiło nam hyeah
)
aż 1,5 kg od początku ciąży
teraz waże równe 50kg. Jak coś mi się przypomni to dopisze a narazie to muszę pedzić szybko obiad robić bo se dzisiaj zaspałam i poczytać co tam u Was od wczoraj się zdarzyło
Pytałam jeszcze jak będzie z wyjazdem do Zielonej Góry bo zostaliśmy zaproszeni na wesele 2 dniowe 30 czerwca. Powiedział że jeszcze zobaczymy jak będzie później się wszystko układało i dopiero mi powie. Tak prawde mówiąc to chętnie bym pojechała a z drugiej str wiem że nie dam rady pojechać tak daleko i jeszcze bawić się na weselu albo siedzieć tak długo skoro po godzinnych spacerach umieram z bólu brzucha i nóg. No właśnie a co do tych bóli to stwierdził że wszystko jest ok doóki nie ma przy tym skurczów ani krwawień. Mam poprostu nie chodzić na długie spacery :-(