reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
oliwka29 i mi sie coś zdaje że chyba odpuścimy sobie te wesele. Taki upał w samochodzie tyle godzin. Wogóle sama jazda długa a co dopiero jeszcze tam wysiedzieć

reklama
luszczynka gratki za zdany egzamin:tak:
kaśka nie czekaj do rana pędź jescze dziś na te pogotowie:-(
ewcik dawno cie nie było ale jak posta czasnęłaś to :szok: fajne fotki ,też mamy z tego centrum rozrywki (plaza no nie?)foty :-D A mieszkanko to piętrowe:confused: czy domki szeregowe ?

czarnulka buty piękne ja to juz sie odzwyczaiłam z koturnów i szpilek :szok:a z ta karta to też nieżle ,dobrze ze zablokowana bo niewiadomo kto znajdzie albo sie znalazła w domku:confused:
Ja tez mykam papapapa

Evcik masz racje dała więcej,szkoda ze nie wiedziałam ze u ciebie taniej ;-) Foteczki bomba ;-) A jak piszesz ze na 2008 juz dzieci trzeba zapisywać ,to ja tez sie przejde w przyszłym tygodniu ;-) No i wklej foteczki z grilla :-)

Monysia ja w pierwszej ciąży jechałam z mężem autem latem w 9 m-cu do Wa-wy,a w drugiej ciąży 3 tygodnie przed porodem na Mazury :-) A więc nie masz co tak się bać ;-) Dasz rade ;-)

Oliwka dzięki ;-) Ja tez sie odzwyczaiłam ale czas się przyzwyczaić na nowo ;-)

Witam porankiem.....
Oliwka mieszkanie :-) ale najbardziej sie ciesze ze wlasny kąt , w koncu trzeba sie usamodzielnic :-)

Wczoraj doszła do mnie fatalna wiadomosc lekarz ktory prowadził mi ciąże został zawieszony i aresztowany pod zarzutem przeprowadzania nielegalnych aborcji.....no to ładnie tego bym sie po nim nie spodizewała, wiec trzeba bedzie szukac innego ginka

Czarnulka nastepnym razem zapraszam....

Dziewczyny a jak wózek podoba wam sie ???????????Mysle ze to juz ostatni bo jakby nie było to 3 nasz pojazd......brat moj mowi ze potem bedzie tak z rowerkami...i chyba ma racje:-)

OK lece na sniadanko moi mezczyzni jeszcze spia a na 9,00 do pracy mam a ja w pizamce jeszcze siedze a do jastrzebia kawalek drogi jest ...buziaczki......

hej!!!!

ewcik - wózeczek fajny ale w hurtowni nam nie polecał bo jest z cięższych parasolek i kupiliśmy też tej firmy parasolkę ale BBY DESIGN ACTIVE kolor szary z pomarańczowym. Polecam go fajnie się go też prowadzi ;-)

hej:tak:
ewcik wóze;-)czek ładniutki
czarnulka
ja tez bede musia.la sie przyzwyczaic na nowo dowysokich obcasów:-)
baska jak tam humorek poprawiony od wczorajszego dnie;-)

Hej!!!:-)

Ewcik- ale Filipek wyrósł:szok: i jak się zmienił. Powiem Ci, że chyba bym go nie poznała.... Wózek fajny...:tak:
W którym CCC pracujesz? We wtorek jedę do mamy, to może Cię odwiedzę... ;-) :-D ;-) ...

Czarnulka- buty S-U-P-E-R!!!
Na moją chudą stopę kupienie takich bucików graniczy z cudem....:baffled:

Luczynka- brawo za zdany egzamin!!!!!! Niedługo nie będzie się już dla Ciebie liczyło co dostałaś, tylko to że zdałaś. :tak:

Karolina- żyjesz? Daj jakiś znak, żebyśmy wiedziały że nic Ci się nie stało... :sorry2: :rofl2: :biggrin2: :rofl2: :evil:

Kubusiowa- Ty też coś ostatnio ucichłaś... Hmmmmm...:dry: :tak:

Idę szykować obiadek, bo na 15.00 Daria znów na konie jedzie...:happy:
Zapomniałam się pochwalić, że Martynka już chodzi. A właściwie to prawie biega... Co nie znaczy, że nie ma upadków, ale już coraz mniej (i potrafi sama wstać...):-)

reklama
Witam!

Juz troche odpoczelam po wczorajszym calym dniu na uczelni a teraz laba :-p Dzieki Wam za gratki ale nie ma czego, naprawde.

Dzisiaj popoludniu przyjezdza moja mama, babcia, siostra i brat z dziewczyna na grilla. A tescie za chwile wyjezdzaja na weekend do rodziny wiec bedzie milo :-D

Baska nie martw sie Kochana, mam nadzieje ze dzis humorek masz juz lepszy :tak: :-) na pocieszenie (o ile to CIe pocieszy) ja miesiac po tym jak wyjechalismy samochodem z salonu odrapalam go o inne auto :baffled: bo wpakowalam sie w ciasny kat a potem facet przyblokowal mi droge i nei umialam wyjechac :-( ale teraz juz na to leje, przeciez to tylko auto, rzecz nabyta ;-)

Czarnulka sliczne buciki, ja jeszcze nie umiem wrocic od ciazy do butow na obcasach:no: a kiedys to tylko w takich chodzilam. a mozesz mi powiedziec gdzie mieszkasz? bo ja ogolnie to nie mam pojecia gdzie Wy wszystkie mieszkacie :no: :-( i ciekawosc mnie zzrea :-p :-D

Ewcik tak wlasnie kilka dni temu zastanawialam sie gdzie sie podziewasz:tak: dobrze ze jestes juz spowrotem ;-) z Filipka juz duzy chlopaczek :-) no i pierwsze slysze ze do przedszkola trzeba zapisywac ponad rok wczesniej :eek: :szok: moja mama jest nauczycielka w przedszkolu i u nich takich jaj nie ma :no:

Monysia ja CIe rozumiem bo ja w ciazy nigdzie nie chcialam sie ruszac bo zle sie czulam na dlugich trasach :-( a na kiedy masz termin :confused:

Do góry