reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Droga Liwiu

Kolorowych snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

reklama
.Oliwko-
WIELKIE GRATULACJE DLA MAMUSI I JEJ NOWONARODZONEJ CÓRECZKI SARY!!!.NIECH WAM SIĘ ZDROWO CHOWA
urodzinymiskokardadg0.gif
.

Kochanemu Liwutkowi
z okazji 2 urodzinek
życzymy:
Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.

Kochana Liwio
nm_disney_16.gif

Z okazji Twego Święta,

pragnę, aby Twa buźka ciągle była uśmiechnięta,
żeby Ci słonko zawsze świeciło
i nigdy za chmurki nie zachodziło
Wszystkiego najlepszego!!!!!
belaadormecidaaw8.gif

Kochany Liwciorku:
Niech Ci słonko ciepło gra.
Niech twój usmiech długo trwa.
Nie trać swej wesołej minki.
Dzis sa twoje urodzinki!!!!
Moc całusków przsyła Kubuś /muchomorek/ z rodzicami:-D

reklama
hejka:-)

ale cisza, justyna czyzby dalej trwała imprezka urodzinowa;-);-);-):-D:-D no i jak tam tam nasza dwuletnia jubilatka?? Zadowolona z przyjęcia??

a mój muchomorek /dla niewtajemniczonych nazwała go tak justyna/ prawdopodobnie przwiózł ospe od kolegi z nad morza i nie mogliśmy pojechac na imprezke urodzinkowa do Liwci:-:)-:)-(. Wielka szkoda:-(

miałam tydzień opieki nad Kubusiem ale jutro juz ide do pracy bo obiecałm kolezance z pracy że spokojnie może iśc na urlop ja do pracy przujede w poniedziałek bo mój mąż jest w domu rano, takze mykam w spanko.

aaaaaaaa Domisia suknia przepiękna:tak::tak::tak:musze powiedziec że nie suknia bedzie cie upiekszac lecz ty suknie swoja urodą:-)i do tego wszystkiego oczywiście nie musze wspominac urode przeslicznej twojej córusi!!!!!!!!!!!!!!!! śliczna mozna by ją schrupać!!!!!!!!!!!
Zdaj relacje oczywiście z waszych imprez!!!

Do góry