reklama
Ja akurat bylam na tej diecie przez 9 dni bo dalej nie dalam rady, mdlilo mnie na sam widok tego zarcia
Ale schudlam przez ten czas 7 kg i nie wrocilo mi to do tej pory wiec jak dla mnie to luzzz :-) Ale przeprowadzic ta diete mozna tylko raz bo potem jest Ci niedobrze na sama mysl 

.Hej dziewczyny:-)
pamiętacie jeszcze mnie i Lenkę?:-)
Trochę nas tu nie było ale nie miałyśmy stałego dostępu do netu ale teraz powinno być lepiej:-).
.Lenusia,Piotrek i ja mieszkamy aktualnie w Szkocji
,przyznam że ładne tu widoki;-).
.Lencia już duża dziewczynka i powoli uczy się mówić:-).
.Mam nadzieję że nas z powrotem tu przyjmiecie
.
.Następnym razem postaram się napisać wiecej ,teraz jestem podekscytowana że w ogóle po tak długim czasie do was piszę
.
.Pozdrowionka.
pamiętacie jeszcze mnie i Lenkę?:-)
Trochę nas tu nie było ale nie miałyśmy stałego dostępu do netu ale teraz powinno być lepiej:-).
.Lenusia,Piotrek i ja mieszkamy aktualnie w Szkocji

.Lencia już duża dziewczynka i powoli uczy się mówić:-).
.Mam nadzieję że nas z powrotem tu przyjmiecie

.Następnym razem postaram się napisać wiecej ,teraz jestem podekscytowana że w ogóle po tak długim czasie do was piszę

.Pozdrowionka.
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Hej dziewczyny
A le dałam czadu w sobote na imrezie Andrzejkowej hahaha mięśnie od tańczenia do tej pory mnie bolą a głowa to nie wspomne
było naprawde rewelacyjnie! A co z m zrobilismy jak autem wracalismy to niewspomne
zachowalismy sie jak małolaci
Wczoraj bylismy na imrezie mikołajowej fundowaną przez zakład pracy tesciowe i dalismy paczki dziewczynkom
Wikusia usiadła na kolana mikołaja bez problemu ale Emilcia się bała i płakał
Ale obok mogła stanąć

A le dałam czadu w sobote na imrezie Andrzejkowej hahaha mięśnie od tańczenia do tej pory mnie bolą a głowa to nie wspomne

Wczoraj bylismy na imrezie mikołajowej fundowaną przez zakład pracy tesciowe i dalismy paczki dziewczynkom

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
WOW Karolinka!!!!!!!!!!! Nie wierze że ciebie tu widze 

:-) Dlaczego tam sie przenieśliście??? Czemu nic wczesniej nie napisałaś co u ciebie??? Bardzo sie martwiłyśmy i myślałysmy ze juz nas nie lubisz 

:-) JAsne że cię pamietamy babo
wkoncu to ty najbardziej rozkręciłaś ten wąteczek ;-)
Mam nadzieje że teraz będziesz już często zaglądała i dużo pisała! Poprosze o jakieś fotki twoje i Lenci! :-) Cieszę się bardzo że jednak o nas nie zapomniałaś ;-)

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
A ja was zafoce troszke
ta zebra to ja
a obok szwagierka
A tutaj przedstawienie mikołajkowe
Wikusie zaprosili do udziału
spotkanie z mikołajem
i najlepsze dla niuniek,rozpakowywanie prezentów

ta zebra to ja

A tutaj przedstawienie mikołajkowe

spotkanie z mikołajem

i najlepsze dla niuniek,rozpakowywanie prezentów

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
ja się pochwale w skrapku jak Wikusia wygląda w sukience którą wygrałam na ALLEGRO na święta

gwioleta
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny:-)monysia kropelki dzis wyslalam wiec moze jutro lub pojutrze dostaniesz wlozylam je do pudelka po innym syropie i zabezpieczylam wata mam nadzieje ze dojda cale i zdrowe
tylko niewiem ile masz dawac bo moj maly jest wczesniakiem i jezeli dobrze pamietam to kazala mi dawac 5 kropli ale mysle ze do 10 kropli mozesz smialo dawac....

reklama
Podziel się: