reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Baśka - nie wiem, bo się nie ważyłam. po prostu po ciuchach. a niestety tyje się też po tej diecie, więc hasła, że nie ma efektu jojo to czysty chwyt.

reklama
Ja akurat bylam na tej diecie przez 9 dni bo dalej nie dalam rady, mdlilo mnie na sam widok tego zarcia :baffled: Ale schudlam przez ten czas 7 kg i nie wrocilo mi to do tej pory wiec jak dla mnie to luzzz :-) Ale przeprowadzic ta diete mozna tylko raz bo potem jest Ci niedobrze na sama mysl :dry::-D

.Hej dziewczyny:-)

pamiętacie jeszcze mnie i Lenkę?:-)

Trochę nas tu nie było ale nie miałyśmy stałego dostępu do netu ale teraz powinno być lepiej:-).

.Lenusia,Piotrek i ja mieszkamy aktualnie w Szkocji:tak:,przyznam że ładne tu widoki;-).

.Lencia już duża dziewczynka i powoli uczy się mówić:-).

.Mam nadzieję że nas z powrotem tu przyjmiecie:confused:.

.Następnym razem postaram się napisać wiecej ,teraz jestem podekscytowana że w ogóle po tak długim czasie do was piszę:-D.

.Pozdrowionka.

Hej dziewczyny
icon_smile.gif

A le dałam czadu w sobote na imrezie Andrzejkowej hahaha mięśnie od tańczenia do tej pory mnie bolą a głowa to nie wspomne
icon_wink.gif
było naprawde rewelacyjnie! A co z m zrobilismy jak autem wracalismy to niewspomne
icon_redface.gif
icon_lol.gif
zachowalismy sie jak małolaci
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

Wczoraj bylismy na imrezie mikołajowej fundowaną przez zakład pracy tesciowe i dalismy paczki dziewczynkom
icon_smile.gif
Wikusia usiadła na kolana mikołaja bez problemu ale Emilcia się bała i płakał
icon_smile.gif
Ale obok mogła stanąć
icon_wink.gif

WOW Karolinka!!!!!!!!!!! Nie wierze że ciebie tu widze :szok::szok::szok::szok::-) Dlaczego tam sie przenieśliście??? Czemu nic wczesniej nie napisałaś co u ciebie??? Bardzo sie martwiłyśmy i myślałysmy ze juz nas nie lubisz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::tak::-) JAsne że cię pamietamy babo :tak:wkoncu to ty najbardziej rozkręciłaś ten wąteczek ;-):-D Mam nadzieje że teraz będziesz już często zaglądała i dużo pisała! Poprosze o jakieś fotki twoje i Lenci! :-) Cieszę się bardzo że jednak o nas nie zapomniałaś ;-)

A ja was zafoce troszke
icon_wink.gif

ta zebra to ja
icon_lol.gif
a obok szwagierka
icon_smile.gif

0388eecc.jpg

A tutaj przedstawienie mikołajkowe
icon_smile.gif
Wikusie zaprosili do udziału
icon_biggrin.gif

711a3711.jpg

f052da9b.jpg

spotkanie z mikołajem
icon_smile.gif

d63fffac.jpg

b6524ac4.jpg

1263b3fc.jpg

1c8d6ec5.jpg

de950eeb.jpg

i najlepsze dla niuniek,rozpakowywanie prezentów
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

e105ff00.jpg

840f0e9d.jpg

4452bf6c.jpg

d67fea50.jpg

f00c0f7e.jpg

Czarnulka piękna sukienusia :tak: Mała wygląda
jak księżniczka ;-) a imprezka chyba bardzo udana :cool2:

Karolina witamy ponownie :-D

Czesc dziewczyny:-)monysia kropelki dzis wyslalam wiec moze jutro lub pojutrze dostaniesz wlozylam je do pudelka po innym syropie i zabezpieczylam wata mam nadzieje ze dojda cale i zdrowe:tak:tylko niewiem ile masz dawac bo moj maly jest wczesniakiem i jezeli dobrze pamietam to kazala mi dawac 5 kropli ale mysle ze do 10 kropli mozesz smialo dawac....

reklama
I kochana nie pij kawy!!!! jak karmisz piersia to niestety znam ten bol bo sama marze o kawuni ale niestety moze za rok jak przestane karmic haha

Do góry