Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, mam na myśli "ale się działo w trakcie powrotu do domku po Andrzejkach" k woli ścisłości
jestem jak najbardziej ZA!!!!

Piszę to, żeby sobie poprawić morale
bo wiem 

(nie żebym się podlizywała, ale....
). Rozpisuj się kobieto bardziej i wklejaj zdjęcia Twojej dwuletniej córeczki (wiesz, jak je lubię:-)). Przyjmij w imienu Lenki, moje spóźnione, ale jakże szczere 100 latek i przekaż jej żeby ją mama i tata słuchali (tego jej życzymy
)
)
ale jak przechodzi to warto w to wierzyć. A ja bym Ci jednak radziła sprawdzić swoją dietę....ale problemów brzuszkowych nie mieliśmy oprócz dwóch (po soczku witaminka z truskawką i po ciachu z orzechami). A pannicę pełną gębą już masz w domu

a tak wogóle to fajnie, że się odezwałaś

jakie to słodkie było, ale takich uczuć już nie czułam dziś o 3 w nocy jak mnie tak nawoływała
Bąbel mój nie lubi śniegu, choć na sankach jej się podobało.
.
. Co do przygód w aucie to w końcu młodzi jeszcze jesteście
,pamiętam jeszcze co to za rzeczy wypisywałaś na czacie
.Gorąca krew w was płynie
.
a co do tego że Szkocja daleko to powiem że to tylko 2.45 min samolotem
,a propo samolotu to leciałyśmy pierwszy raz i miałam niezłego stracha ale na szczęście wylądowałyśmy cale i zdrowe:-). A jak tam Maciuś?pewnie już duży chłopczyk
.monysia, hmmmmmmmmm z tym (nie)paleniem pamperków to niezły zabobonale jak przechodzi to warto w to wierzyć. A ja bym Ci jednak radziła sprawdzić swoją dietę....ale problemów brzuszkowych nie mieliśmy oprócz dwóch (po soczku witaminka z truskawką i po ciachu z orzechami). A pannicę pełną gębą już masz w domu
![]()

Monysiu, nie będę się wymądrzać a propos dietki bo sama bedziesz do tego dochodzić co i jak możesz jeśc żeby mała nie miała problemów, ale na jedno spostrzeżenie sobie pozwolę: Twoja kawka 3w1 to po pierwsze kawa a po drugie mleko w proszku,ktora jest mieszanką różnych chemikaliów...więc to może powodować takie reakcje...

wyprzedziłaś mnie z postem
.Ale fajnie że też jeszcze się tu odzywasz
.Wow,dużo twoja Patusia łapie słówek,brawo. I fajna reniferkowa fotka w podpisie
.Dzięki za życzonka (trysiu też dziękuję) . Ja też lubię czytać twoje posty i wcale się nie podlizuję
.Fotki obiecuję niedługo wkleić
.
niby przyzwyczaiłam się już do tego