reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Juz siedze na torbach :D ale sie tego nazbieralo ::) caly dzien chyba bedziemy to wszystko zwozic .
Mamuncie i baloniczki prosze ucalowac dzidziolki od cioci na swieta , a Wam jeszcze zycze udanego Sylwka z pociechami , czy bez i tak bedzie jedyny w swoim rodzajau ;)
Bawcie sie dobrze :D Caluje ...do kiedys :(

reklama
Karolinna-lubie, lubię.
Piszecie takie fajne rzeczy, że tylko czytam, czytam i czytam.... :)

Aga- szerokiej drogi. Wracaj szybko w doskonałaym humorze!

Lilith- Super "mieszkanko" dla dzidzi. Może upewnij się, że pozwolą Ci takie imię zarejestrować.

Byłam wczoraj na wigilijce klasowe i szkolnej (jestem nauczycielką) i bardzo się wzruszyłam. Dzieci się poprzytulały za wszystkie czasy (dawno mnie nie widziały, bo jestem na zwolnieniu). Było suuuuper!!!

Idę jeszcze dokupić kilka rzeczy (okazało się, że nie mam grzybów :)) i zabieram się za choinkę. :)

dziewczyny! w końcu mojej małej odpadł kikutek
szampan13ed.gif
;D ;D szaleję z radości ;D stało się to dziś rano koło godz 9 ;D

frezyjka a chciałam dziś napisać że mało tu zaglądasz :) a Ty napisałaś :)

justynka wcześnie zaczęłaś małą dokarmiać,gdzieś czytałam że jak się karmi piersią to tak od 6 miesiąca dodaje się jakieś składniki ::) a Liwcia ma kolki czy nie ?

aga77 też ucałuj Oliverka :) i baw się dobrze :)

mokkate a w której szkole uczysz? może w "5" ? :) i czego ? miłego ubierania chonki :)

ekartkagwiazda2yv.jpg

Karolina lekarka powiedziała ze po 4 mozna zacząć soczek potem jakies jabłuszko czy coś !! Liwcior rośnie jak na drożdzach i wazy tez sporo wiec moze przez to !! Ale lekarka trafiła z tym bo nic jej kompletnie po tym jedzonku nie ma a kolki miała jak miała 1,5 m-ca i Saab Simplex u nas sie sprawdził. Ja tez sie cieszyłam jak głupia jak odpadł jej ten kikut nawet zostawiłam go na pamiątke, oczywiście mój mężuś mnie wyśmiał ze i pierwszą kupke moglam zostawic :p Ja to chomikuje wszystko co jej dotyczy test też mam :) Bedzie miała fajne pamiątki !!

Kochane ja jutro juz tu nie zaglądne dlatego :

Życzę Wam wesołych Świąt pełnych rodzinnej atmosfery i magii !!!

kart2dw.jpg

Z okazji Bożego Narodzenia,
Składam Wam serdeczne życzenia.
Niech Wam święta miłe będą,
Z dźwiękiem śpiewu i kolędą.
Z wigilią tuż po zmroku,
I w radosnym Nowym Roku.

Witam,

Jak u Was Swieta?

Sonia zachowuje sie wspaniale. Wczoraj wprawdzie miala cos dzien na niejedzenie i wigilie raczej patrzala jak jemy, ale dzis nadrabia za wczoraj

Jest nawet grzeczna jezeli chodzi o choinke - wprawdzie korca ja bombki, ale ostatecznie tylko na nie patrzy.
Dostala od dziadkow odkurzacz i juz zadne inne prezenty nie byly wazne. Jakby mogla to bychyba nawet spac z nim szla. Ciagnie go wszedzie za soba i kaze nam zalanczac (sama nie ma tyle sily w paluszku, a jakos nie umiem jej nauczyc, by cala raczka sprobowala) i odkurza, odkurza...

Zdjeciami niestety sie szybko nie pochwale, bo mama wziela aparat do Wloch.

Szczesliwego dalszego swietowania.

Pozdrawiam,

reklama
hej dziewczyny

u mnie święta spędzone cały czas przy małej,bo jest bardzo marudna i już nie wiem co robić,jutro chcemy iść do lekarza,może coś doradzi ::)

mam nadzieję że święta wam cudownie mijają :)

buziaki

Do góry