• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Bodzinka moja teściowa tez tak robi jak twoja wrrr.... ale w tym roku dała sie namówić by się złozyła na lepszy prezent hihi ;-)

Justyś napewno Liwcia będzie z kuchni zadowolona ;-) Moja Wiki ma już rok kuchnie i nadal się nią bawi ;-)

reklama
My też mamy szczeniaczka uczniaczka już ponad rok chyba. I mały go lubi. Bierze go przyciska a piesek mu śpiewa :-):-D

My kupiliśmy ostatnio dużo ciuchów Kamilkowi wiec nic juz mu nie kupujemy bo wydalismy majątek.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Hellllllllllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooo

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

Karolinko, ale masz śliczny brzuszek..................:happy::happy::happy:zazdroszczę:blink:

justyś, zmuś mężulka do zdjęcia:blink:

hmmmmmm w podglądzie mam tylko wymianę zdań co do prezentów więc włączę się do dyskusji....
od nas Młoda ma już kupiony wypasiony basen, a małż ma obiecane, że mam w nosie śwież(rz)utką trawę - Patuli ma mieć miejsce na pływanie:rofl2:mam nadzieję, że załapię się z nią...chociaż popluskać:happy:. Od siory zamówiłam jej sztućce - żeby już biedulka nie jadła zupy łyżeczką do kawy a 2 dania widelcem do ciasta:nerd:od babci muszę jej kupić wózek dla lalek i to wsio:blink:mam nadzieję, że chociaż z części będzie zadowolona:-)

A ta pogoda rozwala.........zero chęci na nic:angry:mam nadzieję, że jutro będzie odpowiednia, bo bym kiełabaskę z grilla zjadła.....marzenia:happy:

i co miałam dalej wymęczyć....już nie pamiętam
Więc wszystkim obecnym i nieobecnym na tym wątku życzę cieplejszej pogody i zero chmur na niebie:blink:

Witam
Wpadam na sekunde
czarnulka to jakis inny program do obrobki zdjec...robilam to u brata na kompie i chyba sie nazywał
Picassa.
łatwy w obsludze i darmowy do sciagniecia
POLECAM

nastene fotki beda juz naszej łazienki.:-):-):-) Dwa tygodnie bez prania wyobrazacie to sobie jak włacze automat to chyba dniami i nocami bedzie szedł.
Tylko recznie przeprałam pizamki i majteczki Filipka a reszta czeka :szok::szok::szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry