Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wyciagnela go moja mama pęsętą. Nie był tak mocno wbity ale widac było troche krwi zaczerpnął juz.

i nic więcej nie kazali robić ??
Pani chciała Liwii dać kucyka to moje dziecko oznajmiło podobno że nie chce kucyka ona chce konika i jak akurat był tylko kucyk wolny to Liwcior powiedział " ja pociekam na konika " no i czekali 15 min ale uhahahna pojechała na koniku, dobrze że araba sobie nie zażyczyła !
witam !!! .....
dzis Liwcior z tatą był pojeżdzić na koniku a potem na lodach a ja poszłam nadrobić zaległości w pracyPani chciała Liwii dać kucyka to moje dziecko oznajmiło podobno że nie chce kucyka ona chce konika i jak akurat był tylko kucyk wolny to Liwcior powiedział " ja pociekam na konika " no i czekali 15 min ale uhahahna pojechała na koniku, dobrze że araba sobie nie zażyczyła !