Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
AREWENA musze powiedziec że zasiałaś zairno wachania co do tych spacerków.Mój FIfi jakoś nie bardzo chce chodzić a jak ju zto w swoją stronę oglądałam te wózeczki o których pisałaś ale chyba przekracza on nasze mozliwości finansowewieć znów w punkcie wyjscia znalazłam po długich poszukiwaniach ddostawkę do wózka ale nie pasuje do mojego modelu.
Zostaje tylko mi mieć nadzieję że jednak Fifi sie przełamie i będzie szedł koło wózka
pozdrawiam
Mam nadzieje ze mój Marcinek nauczy się chodzić grzecznie za rączkę, a nasza cierpliwość będzie nagrodzona
Arwena Oskar w tym wieku też uciekał, to jest całkowicie normalne. Ważne jest żebyś za każdym razem gdy chce uciec tłumaczyła mu, ze nie wolno, bo może wybiec na ulicę gdzie jeżdżą samochody. Musisz mu wszystko tłumaczyć. Ja tak robiłam z Ozikiem i dzisiaj ślicznie chodzi za rączkę. Wie, że nawet gdy chwilkę idzie obok mnie sam, to jak zbliża się do krawężnika to stoi i czeka aż powiem, ze już możemy iść. Wiem, ze jest Ci ciężko, ale w jego wieku najważniejsza jest Twoja cierpliwość i tłumaczenie dlaczego. Nie pojmuję ludzi, którzy na pytania dziecka odpowiadają „bo tak”.
dwoma słodkimi brzdącami. A jeśli chodzi o stwierdzenie "bo tak" mnie też dziwi, bo jeśli my nie wytłumaczymy naszym Maleństwom to kto?.. przecież one nie rodzą się z pełną wiedzą na temat tego świata, a są bardzo go ciekawe. Więc to chyba normalne że pytają.

szok !!! cisną mi sie na usta same niecenzuralne słowa !!! ja bym tego tak nie zostawiła !!! 

A z tymi robotnikami to po prostu nie mam słów, co za chamy !