Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-) To bardzo miłe:-)

Chybaże się im czymś naraziłaś ;-)
ale przynajmniej dziadkowie nie mają z tego powodu kłopotów, przynajmniej na razie.

a ja dziś mam nerwa okrutnego ! jadowita jestem od rana ! jeszcze do gina pojechałam a tam w pizdu babna pięcie sie obróciłam i tyle mnie widzieli ! poza tym cała rodzina mnie do szału doprowadza i mam wrażenie że robią to z premedytacją ....... moge sie rozpłakać
???

A mi przed chwilą Emilka zrobiła śmierdzącą niespodziankę na wykładzine w ich pokoikui co najlepsze weszła w to kapciami i troszke poroznosiła
miałam niezłe szorowanko![]()
![]()

monysia wpółczuję takich robotników, totalny brak kulturyChybaże się im czymś naraziłaś ;-)

masakra

Tak to jest jak zamiast pilki kiopie sie kamien i jeszcze w kapciach
A w sobote mamy isc na wesele i nie wiadomo czy pojdziemy ech...

siusiu woła za każdym razem :-) a wczoraj obudziła się o północy i zawołała że chce siusiu i zrobila do nocniczka jak ją wysadziłam :-):-):-)Ale puźniej juz robiła w pieluszke ;-) ale na początek to wieeeelki sukces jak dla mnie :-)