Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wam życzę i sorki że nie odpisuję żadnej z Was ale po prostu padam na ryja i idę spać bo jutro tzn dziś wczesne wstawanko

Ewunia robi się coraz większą gadułą, potrafi się już obracać na boczki i z brzuszka na plecki. I tylko na rączkach chce być. Musi wszystko widzieć. Marcinek co ją widzi to daje jej buziaczki, albo chce na rączki ją wziąć (na 5sek a później mama bierz spowrotem
)
. Ale dla moich skarbów warto.
.Hej.
.justa słodziuteńka Twoja Liwusia,wygrywa u mnie na najładniejszą blond-dziewczynkę na bb.
.

Hej babeczki :-)
my po spacerkukupilismy śliczne zestawy dla dziewczynek w lidlu po 19,99![]()
![]()
Emilka ma ten kubusiowy,a Wikusia wybrała na początku te ksiezniczki ale zaraz zamieniła na taki fajniusi z bambi itp postaciami różnymi i są szczęsliwe hihi![]()

. Maleńka jak mi czasem pcha główkę w dół to nie mogę chodzić z bólu;-). Praktycznie wszystko już mamy gotowe w pokoju,tylko łóżeczko złożyć ,kupić przewijak i jeden kosmetyk i chyba wsio. Przy Lence to praktycznie nic nie mieliśmy ale wiadomo,doświadczenie robi swoje;-).
,ciekawe jak to zniesie Lena,nie sypia w dzień jak skończyła rok i 3 miesiące
) ,ale mam stres i Piotrek tak samo
. Lenka ostatnio zwiedziła przedszkole i bardzo jej sie podobało
,na początek będziemy ją tam zostawiać na 2-3 godzinki,oby tylko nie chorowała no i żeby jej się spodobało. Jak będzie chorować to będziemy chyba musieli zrezygnować bo drugie maleństwo w domu
.A co wy potrzebujecie do przedszkola?.
hehe. A wasz domek coraz bliżej zamieszkania przez was, co?jak się już światełko świeci...
.
,ale blond jeszcze nie, więc Liwia number 1
. O to zmęczona jesteś kobieto ale przynajmniej masz nowe okna
efekt pewnie super,jak już posprzątasz;-).
,fotki wkleiłaś super a podobny torcik to chyba też miała Wikusia na 2 urodzinkach,prawda?. Super kupiłyście te zestawy może i ja się przejadę do lidla
,jak tylko mi się zechce i jeszcze to będzie w sklepie,haha.
.