Dzien Dobry
Ciekawe cz ymnie pamiętacie jeszcze
U nas wszytsko po staremu , dzis dokonczylismy wyprawke Filipkowi do przedszkola. Ale ten czas leci...a ja czym blizej poniedzialku tym wiekszego stresa mam.
Zaprowadzamy do na 7,45 a odiore go o 12,30 zaraz po biadku i tak bede to przedluzac.
Wczoraj bylam na pogrzebie kolezanki z klasy z liceum....biedna Anetak miala depresje , ktorej tak szybko sie poddala bo zaledwie kilka dni po uslyszeniu te diagnozy od lekarza powiesiła sie.
Zostawiła 10 m-cznego Maksia i meza.
Nie dowierzam ze taka ulozona dziewczyna , zawsze usmiechnieta , nie miala nigdy wrogow, z bardzo dobrej rodziny tak szybko odeszla.
Pogrzeb byl Ustroniu bo tam mieszkała ze swoim mezem. Z naszej klasy było ok 18 osob +nasza wychowawczyi ktora napisala list kolendencyjny dla rodzicow Anetki.
Jeszcze kilka dni temu ogladam jej zdjecia pelne milosci i szczescia na nk a ateraz.....wpisy z wyramai wspolczucia dla rodziny..i zdjecie w czarnej oprawie. Naprawde tragedia straszna. :-

-

-(
MamaBoo zdjecia bombowe.....ja tez teraz mam czarne wloski...i lepiej sie czuje niz w tych pasemkach.
:-):-)
Karolinna ja tez dolaczam sie do tego by szybko i sprawnie i malenstwo zdrowe było.
Czekamy na wiesci ze nas przybylo na forum.:-):-)
Witam wszystkie nowe mamusie