• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Nie mogłam nie zajrzeć dziś do Was, kiedy tyle naszych dzieciaczków do przedszkola ruszyło. My też swoje przeżyliśmy, chociaż Grześ wiadomo był w najlepszej sytuacji, bo już prawie 2 lata żłobka ma zaliczone. Ale obawa wiadomo zawsze jest. Był cały dzień w przedszkolu i wrócił bardzo zadowolony, panie też nie miały zastrzeżeń :tak: No i pójdziemy w piątek na pierwsze zebranie, normalnie jestem cała podekscytowana :rofl2: A z tego co piszecie i ja sama odczuwam, bardziej my przeżywamy te przedszkole niż nasze dzieci :-p

kaśka czy Wy na ten basen chodzicie na Gospodarczą :confused: Bo my w tym roku chcemy znów zacząć tam chodzić:-)

ewcik straszne są depresje, a jak często bagatelizowane... szkoda że nikt nie umiał jej pomóc....

karolinna trzymam kciuki za Ciebie, to tylko kilka dni do terminu Ci pozostało :tak:

monysia dorasta Ci pociecha, fajnie że sobie porobiłaś :-) człowiek taki spełniony się czuje :tak:

bodzinka deprechę trzymaj na wodzy :-)

Pozdrawiam

Cześć dziewczyny! Dawno nic nie pisała, albo brak czasu albo brak weny :baffled: ale dziś napiszę parę słówek .

W nowej pracy jest bardzo fajnie, jestem ogólnie zadowolona, zobaczymy po pierwszej wypłacie hehe :happy:

Wiele dzieciaczków zaczyna dziś nowy etap, większość do przedszkoli, Kamilek od Baski do żłobka. Wiem od niej (chyba się nie obrazi że to napisze :rofl2:), że był dziś bardzo dzielny, w ogóle nie płakał.Brawo dla Niego!

JA RÓWNIEŻ ŻYCZĘ WSZYSTKIM DZIECIACZKOM SUKCESÓW I SUPER ZABAWY W TYM ROZPOCZYNAJĄCYM SIĘ NOWYM ROKU SZKOLNYM :-)

Karolinna trzymam za Ciebie i małą Darię kciuki!!! Już nie mogę się doczekać zdjęć malutkiej :-) Napisz jakie miała Lenka wrażenia po pierwszym dniu w przedszkolu :-)

Czarnulka spóźnione życzenia dla Emilki!!!! Nie mogę się napatrzeć na Emilkę i Wiki, śliczne i ślicznie ubrane zawsze :tak:A torcik tez pamiętam że Wiki miała taki sam :-).

Nas przedszkole czeka dopiero za rok:sorry2:. Może wtedy będzie już z nami druga dzidzia :sorry2:.

Karolinka jest już taka samodzielna, w nocy jeśli ma potrzebę sama wstaje siku i to już od chyba miesiąca. Wcześniej musiałam ją budzić, bo niestety nie wytrzymywała do rana :dry:. Coraz więcej mówi, nawet zdaniami, ale jeszcze przeważnie tak po swojemu, że obcy nie zawsze ją rozumieją. Na niektóre rzeczy ma swoje własne określenia. Np. zgadnijcie co to jest POLOT :confused::confused::-D:-D:-D. Ciekawe czy zgadniecie:-p. Nie umie jeszcze powiedzieć jak ma na imię, mówi LINKA albo INKA :-), ale za to nazwisko umie wyraźnie, że nikt nie ma wątpliwości co mówi :-D.

Nie wiem co jeszcze miałam napisać! Buziaczki dla wszystkich :tak:.

Ostatnia edycja:
hej !

U nas tak jak wszyscy twierdzili Liwia bawiłą sie w najlepsze !!! Koleżanka odbierała syna po 12 i zaraz mi zdała relacje jak Liwia ! Więc jak mi pow że Liwia akurat skakała po leżaku i wygłupiała sie i że Pani pow że Liwia bawi sie i ani razu nie wspomniała o domu to jakoś ulżyło ! Poszłam po nią to wyjść nie chciała tylko chciała mi wszystko pokazywac co gdzie mają :-D Ogólnie Liwia powiedziała że super i po wyjściu była tak rozbrykana i w domu chyba dała upust swoim emocjom bo rozwaliła mi całe pranie wyprasowane potem furie dostała nie wiadomo do końca o co :baffled: Ale w końcu tyle nowości wiec dałam jej spokój !!!

Izka fajnie ze zaglądasz nie znikaj na tak długo :-)

reklama
.Hej dziewczynki.

.Jeśli chodzi o wczorajsze relacje z przedszkola,to poszłam po Lenkę i się okazało że super jej było w przedszkolu:-):tak: jak jej powiedziałam że idziemy do domu to mi się rozpłakała:-) rzadko cieszą łzy dziecka;-). Dziś zostawiłam ją na 5 godz mam nadzieję że i dziś będzie dzielna i zadowolona:tak:.

.iza super że w pracy ci się podoba:tak: to bardzo ważne:tak: no i czy staracie się już o dzidziolka?. Bardzo rzadko piszesz a ja się zastanawiam nieraz co u was słychać.Buziolki dla Karolki,nie mam pojęcia co to polot:confused: może pilot do tv?;-).

.ewcik tak z innej beczki... skasowałaś swoje konto na nk? można wiedzieć czemu?;-).Jak Filippo po przedszkolu?

.izoldzia super foteczki ze spacerku:tak: a jak twój synek zagląda do Zuzi do wózka... przesłodkie:tak:. Napiszcie jak tam po spacerku z kaską76.

.justyna super że Liwia zadowolona:tak: . A pewnie potem szalała właśnie z nadmiaru emocji:sorry2:.

.czarnulka opisałabyś jak tam twoja przedszkolaczka wczoraj ?.

.mmm a jak tam twoje maleństwo w brzuszku? znacie już płeć?.

.pozdrawiam,lecę posłuchać głośnej muzy i posprzątać:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry