Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i pójdziemy w piątek na pierwsze zebranie, normalnie jestem cała podekscytowana
A z tego co piszecie i ja sama odczuwam, bardziej my przeżywamy te przedszkole niż nasze dzieci 
Bo my w tym roku chcemy znów zacząć tam chodzić:-)

ale dziś napiszę parę słówek .
), że był dziś bardzo dzielny, w ogóle nie płakał.Brawo dla Niego!
A torcik tez pamiętam że Wiki miała taki sam :-).
. Może wtedy będzie już z nami druga dzidzia
.
. Coraz więcej mówi, nawet zdaniami, ale jeszcze przeważnie tak po swojemu, że obcy nie zawsze ją rozumieją. Na niektóre rzeczy ma swoje własne określenia. Np. zgadnijcie co to jest POLOT 

. Ciekawe czy zgadniecie
. Nie umie jeszcze powiedzieć jak ma na imię, mówi LINKA albo INKA :-), ale za to nazwisko umie wyraźnie, że nikt nie ma wątpliwości co mówi
.
.
Ogólnie Liwia powiedziała że super i po wyjściu była tak rozbrykana i w domu chyba dała upust swoim emocjom bo rozwaliła mi całe pranie wyprasowane potem furie dostała nie wiadomo do końca o co
Ale w końcu tyle nowości wiec dałam jej spokój !!!
jak jej powiedziałam że idziemy do domu to mi się rozpłakała:-) rzadko cieszą łzy dziecka;-). Dziś zostawiłam ją na 5 godz mam nadzieję że i dziś będzie dzielna i zadowolona
.
to bardzo ważne
no i czy staracie się już o dzidziolka?. Bardzo rzadko piszesz a ja się zastanawiam nieraz co u was słychać.Buziolki dla Karolki,nie mam pojęcia co to polot
może pilot do tv?;-).
a jak twój synek zagląda do Zuzi do wózka... przesłodkie
. Napiszcie jak tam po spacerku z kaską76.
. A pewnie potem szalała właśnie z nadmiaru emocji
.
.