• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dobry Wieczor
Juz godziny dziela od przedszkola a ja sto pytan wokol mam
Najabradziej zastanawiam sie czy jutro sniadanko beda juz mic...na wszelki wypadek troche niech zje w domciu.
Gorzej niz przed jakims egzaminem sie czuje.

Bodzinka oj to bardzo wspolczuje i musisz miec sile ....czy depresja przychodzi tak nagl czy ma jakies podłoze.....???

MamaBoo zazdroszcze wam tego zoo tak blisko. Musisz kiedys tak samo zrobic jak Em..zostawic go z Oskarkiem i dawaj gdzies do kolezanki, a najlpiej komorke wylacz;-)

reklama
hej hej !!!!
Ewcik smutne to co piszesz, tak bardzo żal mi tego maluszka :-(

Dobry Wieczor
Juz godziny dziela od przedszkola a ja sto pytan wokol mam
Najabradziej zastanawiam sie czy jutro sniadanko beda juz mic...na wszelki wypadek troche niech zje w domciu.
Gorzej niz przed jakims egzaminem sie czuje.

oj ani mi nie mów !! ja mam takiego stracha że szok !! o niczym innym nie myśle !!
Liwia nakręcona i zachwycona i to mnie pociesza że moze łatwiej będzie mi ją tam zostawić jak bedzie szła zadwolona :baffled:poza tym czuje sie jakby nie wiem co ją czekało i jakby ktoś mi ją zabierał nie wiadomo gdzie :sorry2:
tylko boje sie ze przy niej sie rozkleje a tego mi nie wolno !!!
normalnie sraczke mam juz na to konto :rofl2:

Witam

U nas poszło nawet nawet...wrecz bardzo dobrze. W szatni troche sie zawiesil na mnie a ja wszedl na sale nawet nie odwrocil sie czy zostaje czy ide. Od razu z chlopczykami zaczal sie bawic.
Dzis odiore go o 12,10 tak wychowawczyni doradzila. Bo obiadek maja o 11,30 .
Z kazdy dniem mysle ze bedzie jesczze lepiej i coraz dluzej.
A jak tam u was pierwszy dzien w przedszkolu sie zaczal

A w domku tak pusto:-(:-(:-(

ja juz moją panne zostawiłam :rofl2: a jakoś guzdrałam sie z ubieraniem bo Liwia do mnie "no daj mi juz ten drugi papeć" :-D i ubrała sobie i idzie pod drzwi i cisla sie do srodka i nawet nie czuła potrzeby pożegnania sie ze mną :dry:

ustaliłam z Panią że zostaje do tych leżaków ale jak bedzie widzieć ze juz ma dość i chce iść czy źle to znosi to ma dzwonić poza tym kolezanka idzie po syna po 12 to obiecała wyczaić jak z Liwią bo tym babkom i tak w tej kwestii nie wierze :-D

.Hej .

.Ja też już zaprowadziłam Lenkę ,już w sumie chciała lecieć bez zmiany bucików w szatni ;-),potem w sali już za bardzo się za mną nie patrzyła więc cóż mi zostało jak tylko sobie pójść ze spuszczoną głową;-):laugh2: ,siadła z innymi dzieciakami przy stoliku ,widziałam jak dostali kolorowanki i kredki. Ja odbieram małą koło 11,dziś ją zostawiłam na 3 godzinki,tak na początek:tak: ,lepiej żeby nie mogła się doczekać jutra niż dziś przesadzić z zostawieniem jej :sorry2:. W domu wielka pustka:baffled: ,nie mam gdzie łapek wsadzić:baffled: ,już dzwoniłam do Piotrka,teściowa też dzwoniła więc cała rodzina to przeżhywa ,pewnie bardziej niż Lena:-p:-D. Ciekawe co tam teraz robią... .

.Ja widać jeszcze sie nie rozdwoiłam:sorry2: ,przez weekend naprawde się nalatałam ,namęczyłam i sobie raczej normalnie funkcjonuję ,czasem coś zaboli ale nic trwałego,ciekawe co powiedzą w piątek w szpitalu:rolleyes2: . Mąż już naturalnie nie chce mi pomóc przyspieszyć bo mam już te rozwarcie na palec ;-).

.Dziewczynki sorki że tak tylko o sobie,wieczorem nadrobię,ide się dalej stresować i może zajeść ten stres;-).

.Buziaki .

Oj dziewczyny to przedszkolaczków nam sie namnożyło.
Super,że tak fajnie poszło:tak::tak:
Ewcik u mnie depresja ma podłoże ale nie chce o tym pisać.
A tak to róznie...Zależy od człowieka.Zazwyczja cos ją wywołuje ale u każdego co innego.
Teraz jest dobrze, mam dla kogo zyc:-D:-D:-D

Hej !!!

wszystkim małym i dużym rozpoczynającym dziś rok (przed)szkolny samych sukcesów życzę!

Ewcik bardzo mi przykro z powodu koleżanki,
to straszne, co się mogło takiego stać że tak
postąpiła, to okropne, przykro mi bardzo ...

Bodzinka Tobie życzę by choroba się już nigdy
nie uaktywniła u Ciebie ;-)

Karolka pewnie czeka na dokładny termin
tak jak ja :-D co do dnia :-D
Dużo siły życzę ;-)

Izoldzia śliczne foteczki, piękne Maleństwo :tak:

Nie wiem co miałam jeszcze napisać
w każdym razie moje Dziecko dziś jak nie moje :happy:

Dałam radę się umyć, ubrać a nawet coś zjeść,
zrobiłam 2 prania, powiesiłam i poskładałam stare :szok:
Dziecina nawet się bawi sama, łazi po domu
i czasem tylko zagląda z konta na mnie z bananem