Ewcik81
Fanka BB :)
Dobry Wieczor
Juz godziny dziela od przedszkola a ja sto pytan wokol mam
Najabradziej zastanawiam sie czy jutro sniadanko beda juz mic...na wszelki wypadek troche niech zje w domciu.
Gorzej niz przed jakims egzaminem sie czuje.
Bodzinka oj to bardzo wspolczuje i musisz miec sile ....czy depresja przychodzi tak nagl czy ma jakies podłoze.....???
MamaBoo zazdroszcze wam tego zoo tak blisko. Musisz kiedys tak samo zrobic jak Em..zostawic go z Oskarkiem i dawaj gdzies do kolezanki, a najlpiej komorke wylacz;-)
Juz godziny dziela od przedszkola a ja sto pytan wokol mam
Najabradziej zastanawiam sie czy jutro sniadanko beda juz mic...na wszelki wypadek troche niech zje w domciu.
Gorzej niz przed jakims egzaminem sie czuje.
Bodzinka oj to bardzo wspolczuje i musisz miec sile ....czy depresja przychodzi tak nagl czy ma jakies podłoze.....???
MamaBoo zazdroszcze wam tego zoo tak blisko. Musisz kiedys tak samo zrobic jak Em..zostawic go z Oskarkiem i dawaj gdzies do kolezanki, a najlpiej komorke wylacz;-)
poza tym czuje sie jakby nie wiem co ją czekało i jakby ktoś mi ją zabierał nie wiadomo gdzie

i ubrała sobie i idzie pod drzwi i cisla sie do srodka i nawet nie czuła potrzeby pożegnania sie ze mną 
,siadła z innymi dzieciakami przy stoliku ,widziałam jak dostali kolorowanki i kredki. Ja odbieram małą koło 11,dziś ją zostawiłam na 3 godzinki,tak na początek
,lepiej żeby nie mogła się doczekać jutra niż dziś przesadzić z zostawieniem jej 
. Mąż już naturalnie nie chce mi pomóc przyspieszyć bo mam już te rozwarcie na palec ;-).