• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wpadłam powiedzieć że już po imprezce, udała się,
Mila zasnęła dopiero ok 22 :dry:

Wyciągnęliśmy jej 2 szczeble z łóżeczka i Milcia polubiła
łóżeczko, w ciągu dnia włazi i przytula się
do swoich pluszaków i rzuca na poduchy :-D słodkie,
ale przychodzi do nas teraz kiedy chce :blink:
dziś się wybudziła i już stała przy łóżeczku :-D

A i Milcia już 3 tyg beż smoczka !!! :laugh2:

reklama
.Witam .

.Długo nic nie pisałam ale mam nadzieję że z czasem będę częściej:sorry2: .

.U nas czas leci w miarę szybko , Lenka poszła dziś do przedszkola po 9 dniach nieobecności z powodu choroby,złapała w przedszkolu anginę,dostała antybiotyk i posiedziała parę dni u teściów razem z P.,czyli ja siedziałam z Darią sama w domu,trochę ciężko było,z powodu porodu ,wiadomo , no i z tego że znów bez Lenki byłam,przyznam że pierwszy dzień trochę przepłakałam . No ale to było 4 dni,potem do doktorki i okazało się że Daria i Lenka mogą już przebywać blisko siebie,tylko jeszcze Lencia musiała brać leki przez parę dni,ale... zaraz potem Lena dostała kataru no i już Daria załapała od niej ,ech. Aktualnie Lenka już zdrowa,Daria ,mam nadzieję ,już kończy katarek więc jakoś leci. Jak jest ładnie na dworze to chodzimy na spacerki .Wczoraj mieliśmy pierwszy wypad do marketu,Daria była grzeczniutka,Lenka oczywiście też.

.No i tyle u nas,ja już praktycznie nie pamiętam o porodzie i ciąży;-) prócz kilogramów które mi zostały;-) no ale z racji tego, że co zjem to Daria wieczorami płacze ,więc praktycznie nic nie jem;-) nie wiem ile w tym wytrwam bo się boję że się wykończę:rolleyes2:.

.anian ależ dawno cię tu nie widziałam:tak: a Patusia w podpisie słodziuteńka:tak:.

.mmm wielkie gratulacje z córci,masz co chciałaś:-D.

.monysia super że Mila polubiła łóżeczko:tak:.

.izoldzia ,powinnaś napisać do firmy która produkuje wasz wózek i niech ci płacą za reklamę:laugh2: fotki wkleiłaś super:tak: .Ale macie fajnie z kaśką i z tym aquaaerobikiem:tak: w mojej okolicy też jest ale nie mam z kim chodzić:blink:.

.kubusiowa dużo zdrówka życzę. No i fotki na nk super wkleiłaś,wyglądasz super:tak:.

.iza nie znam żadnego ortopedy. A co do wózka to ta twoja koleżanka z którą rodziłaś pytała? my mieliśmy wóżek anmar "cart" ,teraz dostaliśmy inny .Co do anmara to nie mam zastrzeżeń oprócz wagi,a tak to jest ok ,nie wiem o jakie parametry chodzi twojej koleżance? a może chciałaby kupić taki wózek używany w stanie idealnym :-p,bo teraz bedziemy wystawiać na allegro albo do komisu.

.bodzinka wy znów na wesele:eek: jak wy finansowo wyrabiacie na prezenty?:-p.

.trysia super że domek nabiera ostatnich szlifów:tak:.

.justyna i czarnulka jak tam wasze dziewczynki w przedszkolu?.

.Ok,kończę post bo coś przydługi jest.

.miłego poniedziałku.

bodzinka[/B] wy znów na wesele:eek: jak wy finansowo wyrabiacie na prezenty?:-p.

..
Nie wyrabiamy:dry::dry::dry:
Od stycznie odakładanie, oszczędzanie..ale teraz siostra Pawła to mus iśc;-)I tak nie bylismy na wszystki co w naszej rodzinie były:-p:-p A na przyszły rok sie 3 kolejne szykuja:baffled::baffled::baffled:
Jak na razie mówie NIE bo chce jechac na wakacje:tak::tak:
Buziaczki dla Twoich córeczek i oby choroby poszły od Was a kysz:tak::tak::tak:

Na początku witam wszystkie mamusie no i przede wszystkim nową mamusię Donag87 :-):-)

karolcia, wiem że nie będę oryginalna ale życze Wam zdróweczka abyście w spokoju mogli cieszyć byciem RAZEM i abyś Ty bidulo przestała się stresować!! :tak::tak:
Mokatko, a jednak zadziałało to co zamierzałam !!!! jupiiiiiii, cieszę się, że tutaj zawitałaś, rób to jak najczęsciej :-)
Justyś , Czarnulka co tam u Was?? jak Wasze przedszkolaczkowe panienki :-)
Aniun i tu znowu nie będę oryginalna, Twoja Patucha to fajna laska, no ale wiadomo, przecież wszystkie patuchy to fajne laski :-):-D:-D
Bodzinka, no to współczuję z powodu tych wydatków weselnych ale z drugiej strony w sumie fajnie, bo mozna pobawić sie troszeczkę;-):-)
Pozdrowionka dla wszystkich :-)

KAROLINNA SUPERze wpadłas na chwilkę mimo natłoku zajęć (znam to jedno spi drugie szkudzi w tak na okrągło) duzo duzo zdrówka dla córuniek!!1:-) dal Ciebie wytrwałosci jedziemy na tym samym wózku tzn jedzeniowym ja mam z tym komfort ze Zuzka nie płacze po moim jedzonku takze po mału rozszeram dietkę :tak:mam nadzieję Daria tez przestanie niedługo .
Mnie juz corz ciężej trzymac rygor i co najwazniejsze rzuciłam się na slodkie jak szczerbarty na suchary i efekty widac takze duzo pracy w basenie mnie czeka a juz wpadłam w kompleks z powodu Kaski ona laska a ja hipoptam mam nadzieję ze woda w basenie nie wypłynie hehheh

Tak kupe kasy bym za rekklamę zgarnęła a ze mam dar do przekonywania ludzi sprzedałabym sporo tych wózeczków kiedyś pracowałam jako hostessa :-)

Trysia ja gdzies chyba wkleiłam fotki wózka ale nie paiętam mozesz go obejrzec na stronce www.everbaby.pl ja mam model sport:-)

Bodzinka tez bym poszła poskakac w sumie w ta sobotę mamy wesele ale nie idziemy z kilki powodów:tak: za to mamy chrziny Zuzanki niedługo !

KAska szykuj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zajrze pózniej miłego popołudnia ja ide dzis do gina na przegląd podwozia heheh i jakies tablety buu

naraka

cześć

Wcieło mi całego posta i juz nie mam sił pisac wszystkiego ponownie:wściekła/y:
dlatego krótko:-p

karolinka- zdrówka i całsuki dla gwiazdeczek:-Di dzięki za komplementa co do nk:blink:

monysia - gratki dla niusi za pożegnaie smoczka zuch dziewczynka:tak::tak:

mokatka- a ty co tak krótko:-(, jak tam twoje dziewczynki i moja synowa, oj tesciówka masz zółta karteczke od zięcia Kubusia:tak:;-)

anian - widze że pomału stara ekipa sie schodzi!!!!! Twoja Pyska śliczniutka

trysia - jak tam twoje wykończenia domku?? jak kominek?? jeju jaka ja jestem ciekawa kobitko (z racji mojego drugiego zawodu kocham wnetrza ahhhhhhhhh)
Ja własie robię aranżacje domu 400 m2 dla klienki (zajeb... posiadłośc)
więcej grzechów nie pamietam.........
pozdrowionka

hej hej !!!!

a ja w piątek zaniemogłam okrutnie sie czułam a w sobote nawiedziliśmy Czarnulkowo i tak nam zeszło do niedzieli :-D Liwia zachwycona bo ze swoją Wikusią i Emilą mogła spędzić duzo czasu i jeszcze spały razem na jednym łózku to juz w ogóle !!!

Trysiu- buuuuuu...... bu...........
Jaka pamięć ludzka jest zawodna.....:-D;-)

ale zobacz jaka efektywna:-):-):-)

jakie kozy z Was co Wy sie tak ukrywacie ???

przesyłam gorące pozdrowienia z zimnych swietochlowic ... ehhhh kto idzie z nami poszukać wiosny??? :-D:tak: hahaa

Witam serdecznie slaskie mamusie :) i ich pociechy

witam !!!!

Witam wszystkich też jestem ze śląska przyjmiecie mnie do swego grona?

witam !!!

reklama
zadzwoniłam do mojego gina w drodze do domu o 18 co by sie umówić na to usg a on mi ze mam juz być :szok: wiec pełną parą szybko do domu i biegi potem gazem do niego i wpadłam do gabinetu zziajana jak rex !! Z moją flegmą 15 min sie wyrobić to sukces :cool2: Dzidzior jest główką do góry a nogi tak pokrzyżowane ze nie szło potwierdzić czy dziewczyna czy nie :-D
Wagowo 1288g czyli klopsik bo pow ze norma jest ok 1kg na te tygodnie wiec ok :blink:

Karola Daria mieści Ci sie w 56 czy ubierasz na 62cm ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry