.Witam .
.Długo nic nie pisałam ale mam nadzieję że z czasem będę częściej

.
.U nas czas leci w miarę szybko , Lenka poszła dziś do przedszkola po 9 dniach nieobecności z powodu choroby,złapała w przedszkolu anginę,dostała antybiotyk i posiedziała parę dni u teściów razem z P.,czyli ja siedziałam z Darią sama w domu,trochę ciężko było,z powodu porodu ,wiadomo , no i z tego że znów bez Lenki byłam,przyznam że pierwszy dzień trochę przepłakałam . No ale to było 4 dni,potem do doktorki i okazało się że Daria i Lenka mogą już przebywać blisko siebie,tylko jeszcze Lencia musiała brać leki przez parę dni,ale... zaraz potem Lena dostała kataru no i już Daria załapała od niej ,ech. Aktualnie Lenka już zdrowa,Daria ,mam nadzieję ,już kończy katarek więc jakoś leci. Jak jest ładnie na dworze to chodzimy na spacerki .Wczoraj mieliśmy pierwszy wypad do marketu,Daria była grzeczniutka,Lenka oczywiście też.
.No i tyle u nas,ja już praktycznie nie pamiętam o porodzie i ciąży;-) prócz kilogramów które mi zostały;-) no ale z racji tego, że co zjem to Daria wieczorami płacze ,więc praktycznie nic nie jem;-) nie wiem ile w tym wytrwam bo się boję że się wykończę

.
.
anian ależ dawno cię tu nie widziałam

a Patusia w podpisie słodziuteńka

.
.
mmm wielkie gratulacje z córci,masz co chciałaś

.
.monysia super że Mila polubiła łóżeczko

.
.
izoldzia ,powinnaś napisać do firmy która produkuje wasz wózek i niech ci płacą za reklamę

fotki wkleiłaś super

.Ale macie fajnie z
kaśką i z tym aquaaerobikiem

w mojej okolicy też jest ale nie mam z kim chodzić

.
.
kubusiowa dużo zdrówka życzę. No i fotki na nk super wkleiłaś,wyglądasz super

.
.
iza nie znam żadnego ortopedy. A co do wózka to ta twoja koleżanka z którą rodziłaś pytała? my mieliśmy wóżek anmar "cart" ,teraz dostaliśmy inny .Co do anmara to nie mam zastrzeżeń oprócz wagi,a tak to jest ok ,nie wiem o jakie parametry chodzi twojej koleżance? a może chciałaby kupić taki wózek używany w stanie idealnym

,bo teraz bedziemy wystawiać na allegro albo do komisu.
.
bodzinka wy znów na wesele

jak wy finansowo wyrabiacie na prezenty?

.
.
trysia super że domek nabiera ostatnich szlifów

.
.
justyna i
czarnulka jak tam wasze dziewczynki w przedszkolu?.
.Ok,kończę post bo coś przydługi jest.
.miłego poniedziałku.