Bodzinka
Lekko Stuknięta Mamuśka;)
CUDO!!!!!!hej
Dostałam już resztę foteczek Emilci z sesji i jestem HAPPY![]()
![]()
![]()
To się chwalę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U nas taka sesja zdjęciowa by się nie udała...Lolek 5 min nie usiedzi spokojnie;-);-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
CUDO!!!!!!hej
Dostałam już resztę foteczek Emilci z sesji i jestem HAPPY![]()
![]()
![]()
To się chwalę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CUDO!!!!!!
U nas taka sesja zdjęciowa by się nie udała...Lolek 5 min nie usiedzi spokojnie;-);-)
Myślisz????dzieki !! a swoją drogą większość mama tak myśli o swoich dzieciach a to nieprawda !

oprócz tego zaczęło się Darii znów ulewać i to mocno
. A Lenka przechodzi niestety jakieś smutki:-( nie chce chodzić do przedszkola ,płacze... wszystkie przedszkolanki w szoku bo Lenka jako jedyna nie płakała wcześniej i chętnie biegła do przedszkola... No ale po tym chorowaniu taka się zrobiła ,może też troszkę z powodu tego że Daria się pojawiła.
. Fakt że łatwiej trzymać żywieniowy rygor gdy dziecko płacze mocno wieczorami;-).
i w ostatnim miesiącu tak cudownie przybrała
.
najbardziej podoba mi się to gdzie Emilka siedzi z parasolką i kaloszkami
.Swoją drogą fotograf tez utalentowany,ciekawe kto to ...
.
wow. Powodzenia życzę
.Myślisz????
Bo mnie się marzy taka rodzinna sesja zdjęciowa bo my ślubne mamy tylko robione przez nas...Nie mielismy fotografa..Brak kasy...I teraz, mam takie marzenie,żeby fundnąć nam rodzinna sesje...![]()
oj nie jedna matka przychodziła nawet twerdząc ze z jego adhd nie da sie ani pół zdj zrobić a tu potem taka niespodzianka :-) poza tym Emila nie nalezy do dzieci najspokojniejszych ! Zresztą ani jedno zdj nie jest ustawiane tak jak np przy ślubach to wszystko jest na zasadzie zabawy !!! Szczerze to nawet lepiej robi sie zdj takim ruchliwym dzieciaczkom !! 

atak serio KASIU mamnadzieje ze nic Ci juz nie jest wszytsko dobrze się goi i ruszysz ze mną .
dzis to odkryłam

Kurcze ale mi dziwnie tyle czasu nie miałam laptopa że 

teraz nie umiem znów wejśc w ten szybki rytm pisania :-( Dziewczyny nie bylam obecna gdyż miałam laptop w naprawie i wyobrażcie sobie że jak wracał z serwisu to te partacze jedną rzecz naprawiali a drugą zepsuli. Już miałam takie nerwy i płakac mi się chciało, tym bardziej, że laptop nie kosztował kilka groszy tylko tysięcy. Nie kupujcie nic w media markt bo mają najgorsze serwisy jakie mozna miec jestem sama w szoku, ale na szczescie laptop juz jest z nami w domu :-)
Nie jestem w stanie nadrobic wszystkich waszych postów. Gratuluje wszystkim brzuchatkom i zazdroszcze wam troszkę :-);-)
Karolinko tobie strasznie GRATULUJE córeczki !!!!! Kamilek już skonczył dwa latka ten czas tak szybko leci sama już nie mogę w to uwierzyc. Chodzi do żłobka i bardzo mu się podoba. Są plusy i minusy. Minusy takie, że ma anginę ale już jest coraz lepiej. Był u lekarza i ma leki. Siedzi w domu i się kuruje :-) Kamilkowi wodniak jąderka się wchłonął ale niestety pojawil się inny problem ma przepukline pachwinową. We wtorek jedziemy do lekarza i jak potwierdzi to trzeba wyznaczy termin zabiegu bo trzeba jak najszybciej. Jak znajdę więcej czasu to postaram się nadrobic stracony czas.