.dobry dzień

.
.My po wizycie(wczoraj) u pediatry i Daria na szczęście osłuchowo czysto ,więc dalej witaminka c,woda morska i maść majerankowa , ponoć może to jeszcze z tydzień potrwać

,i ważyliśmy malutką i pięknie przybrała na wadze,od wyjścia ze szpitala przytyła prawie 1 kg:-) czyli waży 5,100 moja malutka dziewczynka

. Dostaliśmy skierowanie na usg bioderek.
.Pytałyście jakiś czas temu jaka rzecz mi przeszkadzała w szpitalu,chodziło właśnie o karmienie piersią i nastawienie do tego kobiet z oddziału noworodków,miałam trochę problemów na początku bo Daria chciała jeść ale wypuszczała pierś po chwili i wrzeszczała wręcz i jak chciałam uzyskać pomoc od tych babek to za każdym razem mi ją dokarmiały,nic mi nie pomagały tylko właśnie to dokarmianie,to było okropne,miałam pokarm,bardzo chciałam karmić piersią a tu coś takiego ,aż w końcu dzień przed wyjściem spotkałam w szpitalu wspaniałą panią doktor która bardzo mi pomogła i od tamtego dnia już tylko na piersi Darusia :-) .Już teraz doskonale wiem że to były problemy brzuszkowe małej. No i tak pięknie przybrała na wadze,jestem z tego powodu szczęśliwa:-).
.
justyna ja już tak robię,tzn. niezbyt często ale byłyśmy z Lenką same w bibliotece i odbierałam ją sama z przedszkola,kurcze ciężko jest z dwójką ja mam wręcz wyrzuty sumienia kiedy uśmiecham się i grucham do Darii kiedy Lenka jest koło mnie i się patrzy,normalnie nie wiem jak postąpić ,ech. A ty byłaś niedawno u lekarza ,prawda? miałaś pytac go o ten szpital i co powiedział ci co i jak będzie?
.
izoldzia to też zależy co dziecko chce gdy płacze a co w tym momencie chce drugie;-) jak Daria chce mleczko a Lenka żebym z nią teraz rysowała w zeszycie no to niestety najpierw musze nakarmić Darię

co trwa czasem po 40 minut,mam nadzieję że z każdym dniem będzie mi lepiej . Ale fajnie masz z tym basenem aż samej mi się chce,a wtedy odciągasz mleczko i zostawiasz dla córy? karmisz tylko piersią czy na zmianę?.
.
bodzinka suszone grzybki,mniam do sosiku

. Sama zbierałaś?.
.
baska dzięki:-) . Co do media to ja też nie jestem przekonana,mają takie tam różne kruczki;-) . No to się naczekaliście na laptopa

.
.Ok ,Lenka w przedszkolu ,Daria śpi a P.ma na popołudnie więc musimy sie zbierać za sprzątanie bo jutro mamy mieć gości a mały chaos panuje w pokojach;-).
.Miłego dnia.