Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale rozumiem Cię,bo świadomość tego co nas czeka po pierwszym porodzie,czasami bywa przytłaczająca.W każdym razie ja trzymam kciukasy za WAS BABOLE (mały babolek + duży babol ;-))
, ostatnio chciałam wpaść na chwilkę ale rozmyśliłam się, bo bolało mnie trochę gardzioło, a nie chciałam przypadkiem zarazić ktoregoś z Was, a w efekcie Stasinka:-(

;-)

:-)
Dobrze ze juz jesteście w domku i co złe to za Wami !!!! całuski dla Kamilka zobaczysz że szybko wórci do formy tylko ze teraz to moze szybko złapac znow cos po takim osłabieniu organizmu pogadaj z lekarką co mu dac teraz na wzmocnienie !
.
. Na razie jej odstawiliśmy, na noc dostała tylko calcium i nurofen, staramy się żeby dużo piła. Nie wiem, czy dobrze robimy że odstawiamy te leki
. Zobaczymy jak będzie czuła się jutro, najgorzej że dziś sobota a jutro niedziela
.