Iza dzięki za komplementa 
Karola też śliczniutka, nawet jak się denerwuje :-)
w figlarni widać że ubaw był po pachy,
na jasełkach super
ale najbardziej podoba mi się modnisia
No i zdrówka ;-)
Salik Wiki extra wyjadacz
dobrze mu to idzie,
i że tak się dał wygolić, nawet sprawnie Wam poszło
Moja Mila też po roczku poszła spać po 22,
teraz to do 23 siedzi
Izoldzia super że paluch się goi ;-)

Karola też śliczniutka, nawet jak się denerwuje :-)
w figlarni widać że ubaw był po pachy,
na jasełkach super
ale najbardziej podoba mi się modnisia

No i zdrówka ;-)
Salik Wiki extra wyjadacz

dobrze mu to idzie,
i że tak się dał wygolić, nawet sprawnie Wam poszło

Moja Mila też po roczku poszła spać po 22,
teraz to do 23 siedzi
Izoldzia super że paluch się goi ;-)

ale jedna super pani doktor mi bardzo pomogła,wsparła i już tylko piersią karmiłam! tak więc na pewno jej się uda a poranione sutki to niestety tak jest,ja teraz też miałam przez pierwsze dni ale zagryzłam usta i wiedziałam że to trzeba przeczekać! i po paru dniach już bez bólu. Przekonaj że jest świetną matką dla swojej dzidzi i najważniejsza jest miłość dla dziecka. Co do krwawienia to wydaje mi się ze musi być...ale skoro lekarze piszą ze ok... .Tak poza tym to świetne fotki
super.
. Też długo walczyłyśmy z Karolinką, nauczyła się prawidłowo ssać gdzieś po tygodniu od wyjścia ze szpitala. Odciągałam pokarm i dawalam w kubeczku, nauczyłam się tego jeszcze w szpitalu. Warto było! Karmiłam 10 miesięcy :-). Ale nikt chyba nie dawał jej ze smoczka, chyba że w szpitalu bez mojej wiedzy, dlatego nie byłam dziś pewna czy Martusia się nauczy. Powiem Monice że musi walczyć, a jak się nie uda to przecież nie koniec świata!
, moja już o 19 chce iść spać, ale to za wcześnie i dopiero o 20 idzie lub trochę później, max o 21 już śpi.