No czarnulka ja również nie wierzę własnym oczom!!!pozmieniało się, ale dlaczego taka niezadowolona jesteś z tych zmian??
Boo ja Ci powiem że w sumie moje dziecko pytało też o dziurkę z której bejbi wychodzi i mu po prostu powiedziałam ,że jest obok siusiaka od Pań,między nóżkami,zadziwiające było to,że mu to wystarczyło,aha no i również dowiedział się,że przec CC może dziecię wyjść z brzuszka i chyba ta wersja się mu bardziej spodobała niż ta z dziurką bo wykazał większe zainteresowanie,może ta dziurka bardziej tabu jest dla niego a nie wie jak zapytać,że takie duże bejbi i przez taką małą dziurkę wychodzi... czekam na kolejne pytania,które bez wątpienia więcej problemów nam stwarzają bo jak odpowiedzieć takiemu małemu ciekawskiemu nasieniu,żeby miało jasny a nie jakiś niepewny obraz czegoś o co pyta, no a jednocześnie żeby nie być zbyt dosadnym i nie przesadzić z obrazowością...hehehe
Ostatnio oglądając "było sobie życie" stwierdził że on pochodzi od małpy bo ma kośc ogonową,która jest po przodkach w postaci małp i w sumie powiem Wam,że nie wiedziałam do końca co mam mu powiedzieć,jak zweryfikować tą wersję z wersją kościelną,która ponoć nie wyklucza naszych przodków małp...
Na koniec dodam tylko że Maćko chory,mnie coś nabiera no i mego męża również więc bardzo się cieszę :/. Maćkowi od kataru zaatakowało oczka i wczoraj miał jedno spuchnięte,czerwone i ropiejące a dziś drugie,więc zakraplamy oby dwa... stosowałyście może już kiedyś oxycort do oczu u siebie bądź dzieci?? Bo nam przepisał lekarz dicortinef 3x na dzień i oxycort na noc...nie wiem czy to nie za dużo trochę dla takiego małego bąbla... no i do tego dziabąg kaszle i stosujemy bioparox...mam nadzieję,że mu pomoże...mnie pali w gardle no i tną żylety,no i łepetyna boli..biorę witaminy,tantum i tablety do ssania...
Pozdrowionka dla wszystkich mamusiek