Kasia178
Fanka BB :)
Karolinna, ja też plamiłam, dwa razy, raz w 6 tygodniu - podejrzewali mięśniaka, akurat mój gin był w Stanach i poszlam do jakiegoś innego, który odklejającą się kosmówkę nazwał mięśniakiem- konował!! Jak bym stosowała się do jego rad to już straciłabym maleństwo. na szczęście wrócił mój gin i postawił prawidłową diagnozę, potwierdzoną później w szpitalu. Do szpitala trafiłam w 11 tygodniu a wyszłam dopiero w 15- znów miałam plamienia spowodowane odklejaniem kosmówki. Wypuścili mnie dopiero jak kosmówka się dokładnie przykleiła, a jej funkcje przejęło łożysko. mam nadzieję, że więcej do szpitala nie pójdę, dopiero rodzić. wiadomo jak jest na patologii ciąży, nie? Chociaż na opiekę nie narzekam, w ogóle szpital ok. Ale co w domu, to w domu.
Czym różni się nospa Forte od normalnej? ja od czasu do czasu jak mnie pobolewa brzuch mam brać nospę zwykłą. a ta forte to jakaś ,niej szkodliwa czy bardziej skuteczna?
Też się rozpisałam Pozdrawiam twoje maleństwo i Ciebie
Czym różni się nospa Forte od normalnej? ja od czasu do czasu jak mnie pobolewa brzuch mam brać nospę zwykłą. a ta forte to jakaś ,niej szkodliwa czy bardziej skuteczna?
Też się rozpisałam Pozdrawiam twoje maleństwo i Ciebie