reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mmm pisze:
karolinnko czyżbyś miała jakieś prorocze sny ;) no to kiedy następne spotkanko ?

myślę że ty na pewno nie wsiadłabyś ze mną do auta bo nie mam prawka ;D ;) a na spotkanko jestem pozytywnie nastawiona ;D to gdzie organizujemy ? najlepiej po świętach,dziewczyny...macie pomysły?
moja jeszcze nie łapie co z tą zabawą ;)
czarnulka22 pisze:
koreczku świetne zdjęcia :) A jaka laseczka z ciebie ;)
c
tylko która to koreczek ;) podejrzewam że na tych dolnych zdjęciach :) zgadzam się z czarnulką :)

reklama
Witam w ten brzydki dzień. Schowałam zimowe buty i kurtkę, a tu...
Raport z wizyty u lekarza.
Lekarka przepisał a nam nowy sorop na przeczyszczenie i kazała soki owocowe dawać na czczo. I odstawić desery owocowe. jak nie poskutkuje, to musimy pójść do gastrologa. Czarno to widzę. Najpierw był kardiolog, bo jakieś szumy, teraz chirurg, bo naczyniak, jeszcze mi gastrolog potrzebny. Do kompletu Kordian jest od tygodnia tak marudny, że wszystkiego się odechciewa. Chyba zębole się cisną.
koreczek ale u Was dużo śniegu jeszcze!! Dziewczynka jak sie patrzy, słodziutka. I takie wielkie ładne oczka.
czarnulka, link poszed w świat, bo życzenia są super! Z kaczkami na czele

no niestety mam tak malo czasu ze nie nadrabiam z czytaniem postow a wy strasznie duzo piszecie!!!
wczoraj bylam na usg termin zas inny i w wymiarow usg to juz 38 tc lece:) mala wazy rowne 3000g :)
ja juz mam straszne prblemy ale co tam nie bede narzekac! roboty nadal duzo tyle sie sprzata a rezultatow nie widac:(:(
pogoda tragiczna od rana snieg pada...ale u was ponoc tez! do ord dzwonilam i mam wizyte za tydzien mniej wiecej:):)

koreczek83 pisze:
to prawda ja to ta na dole

dokładnie to mi chodziło o mamuśke ;)

LILTH bardzo cie proszę byś się oszczędzała!!! nie rób tyle sobie pracy przed samym porodem!!! Poproś kogoś o pomoc!!! Bo nam tu urodzisz jeszcze przed czasem,pfu,pfu ;)

reklama
Witam,

Kasia pomysl z ZOO bomba, jestetm bardzo ZA... Tylko pogoda :mad:
Do Sosnowca to sie chyba nie wybiore... Mialam nadzieje, ze to w Katowicach

Lilith... kurcze z tym terminem to masz smiesznie, mam nadzieje, ze szybkie auto macie, albo najlepiej przenies sie do Katowic na troszke jak tu chcesz rodzic ;)
Ale dziewczyny maja racje, moze sie nie przemecznaj, w koncu tatus tez musi brac udzial w przygotowaniach... Ja przyznam, ze nie sadzilam, ze w terminie urodze i tak jak bylam w szpitalu to szybko porzadki byly robione, lozeczko skladane itd.

Olak pozniej juz bedzie tylko z gorki. Ja tez myslalam w pierwszych miesiacach, ze od lekarza to sie nie uwolnie, obecnie mam okaz zdrowia. A i myslalam, ze to straszna maruda bedzie, a jest coraz bardziej rozweselajaca.

My tez na spacer wybralysmy sie, a ze Sonia bardzo pod folia jezdzic nie lubi, to do takiego malego marketu poszlysmy, do ktorego mam z 15 min. Przewietrzyla sie, zajela czyms innym i zeby bylo zabawniej szybciej zasnela niz jak lata po dworze godzine ::) Pewnie ta usypiajaca pogoda.

Pozdrawiam,

Do góry