reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
kurde a ja dostałam szlaban na allegro. :mad: :mad: :mad: ale za to znalazłam lumpek z angielskimim ciuszkami i dobrymi sportowymi dla maluchów. ;D ;D i kupiłam młodemu spodenki za całe 0,60zł z umbro. ;D ;D ;D

ale leje u mnie wrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
heh,ja też mam ograniczenie na allegro,ale nie dziwię się mojemu mężowi ze mi ogranicza ;D

u mnie też leje :p,deszcze ze śniegiem czy cuś ? no ale kwiecień-plecień... :p

Witam,

NIe moge, juz
aaaaaaaaaa9bp.gif
. Pogoda zwariowala nie dos, ze zimno
zmarzluch5zc.gif
, to sniezyce mam za oknem
leje2zp.gif

Nasypalo juz u mnie z centymetr sniegu :mad:

Zdjecia super Justyna, fajnie wyglad pod woda, widac, ze sie w niej dobrze czuje. U nas az tak kolorowo nie wygadalo... Moze jak zaczne znow chodzic, Sonia starsza, wiec chyba bedzie problematycznie.

Kasia76 gdzie ten super lumpeks, moze tez sie wybiore, poszukuje kamizelki dla Soni i koszuli, a wszystkie co znajduje, to brzydkie lub koszmarnie drogie.

Co do allegro, to u nas odwrotnie, to ja powinnam odciac Rafala, ja naszczescie zrazilam sie do allegro - dwa razy i tylko zagladam by znalezc jakis pomysl na prezent ;D

Pozdrawiam,

czarnulka stronka super :D gratuluję przespanej nocy w swoim łóżeczku Wiki!!!

sandros tą pogodą można się podłamać :p ale i tak planuję z małą spacer bo obie zwariujejemy w domu :p

hej!!
pogodę zostawiam bez komentarza, bo po co się denerwować :mad: a rano zdąrzyłam umyć okno i to mnie cieszy !!

karolinnko czyżbyś miała jakieś prorocze sny ;) no to kiedy następne spotkanko ?

czarnulko świetna stronka, a Gwiazda to Ci rośnie i dojrzewa :) a Grześ załapał mniej wiecej o co chodzi w zabawie a'kuku :)

Dużo ciepełka, idę popracować a chętnie bym się położyła obok mojego smyka tak słodko sobie śpi, a tak się buntował !!!

reklama
Do góry