reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kurcze, że też Wam gratisy dawali w szpitalu. Mnie nic nie dali. Podobno w szkole rodzenia też dają prezenty, ale ja nie chodziłam, więc też mnie ominęło
A tak właściwie, chodziłyście dziewczyny do szkoły rodzenia? Przydała się?
Justyna, głębokie wyrazy współczucia z powodu komputera...

reklama
my już wróciliśmy z przychodni :) zaniosłam siuśki małej :) mam nadzieję że oki :)

martusia ale się rozspisałaś ;D faktycznie przeglądasz stare posty :D no i mam nadzieję ze nic nie wyjdzie w badaniu moczu ::)

czarnulka życzę lepszego samopoczucia :)

justynka chcemy duuuużo pasemek blond :) nie no,aż tyle cię nie będzie :( skorzystaj z propozycji diablicy :)

mmm ;D świnka z klasą ;D śniłaś mi się ostatnio ale tym razem to ja prowadziłam auto ::) :D ;)

olak ja też miałam taki czas że sama nie wynosiłam wózka ale się wkurzyłam( tak na maksa) i jakoś sobie teraz radzę :) fajniutkie zdjęcie :)

sandros ale Sonia fajniutko wygląda :D ta czapka z daszkiem ;D

izka-mummy życzę zdrówka dla Ciebie i brzdąca :)

Witam, witam!!

Martusia- od kilku dni przemywam dzielnie i dokładnie przy każdym przewinięciu pieluszki,
ale się kikiut zawziął i siedzi dalej. Na szczęście jestem równie uparta jak on ;D

Daria dostała wczoraj mega kataru. Takiego z marudzeniem i pobudką w nocy.
Więc dzis wygladam jak podwójne Zombi. Na szczęście nie gorączkuje.
Najbardziej boli ją zakaz całowania siostrzyczki :D

Zdjęcia dzidziolków są super!

a my już po spacerku :) moze dziś wyskoczymy na jeszcze jeden :) mała dziś pierwszy raz na spacerze się udzielała,parskając i gruchając,zawsze siedziała cicho i zaraz zasypiała ;)

jakoś tak dziwnie wygląda za oknem ::) oby nie padało :p dziś mam gości po południu i sama z Lenką muszę sobie poradzić z nimi ;)

A moja Wikusia to mała TANCERECZKA  jak tylko usłyszy muzyke gdzie kolwiek,to zaraz kręci dupcią na boki i rusza główką do przodu  Mowię wam,wygląda to rewelacyjnie!

W czwartek na 16.00 idę do lakarki i będzie usg :) może bobasek ujawni mi się jakiej płci jest ;)

Witam, dzieki dziewczyny!
Moje zapalenie powoli ustepuje :) Maly chyba zrozumial ze mama chora i dzis w nocy dal mi pospac, po kapieli obudzil sie po 5h a na kolejne karmionko po 4h kochany dzidziek :)
Niestety jeszcze na spacerek nie moge z nim isc ale tatko nadrabia zaleglosci :)

mokkate - zdrowka dla coreczki

reklama
Witam,

My po spacerku, dzis naszczescie nie tak brudna wrocila, ale wylatana. Gonila z dzieciakami za pilka, az padla - usiadla na trawie i nie chciala sie ruszyc :laugh:

Izka zapalenie to nic przyjemnego, tez prawie nie mialam, ale wystarczyl mi przedsmak. Super, ze synek daje Ci sie wyspac.

Czarnulka, no to rosnie gwiazda ;)

Pozdrawiam,

Do góry