reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie!
Pamiętacie mnie jeszcze??? Mieliśmy troszke problemów ze zdrówkiem Mateuszka (za dużo leukocytów w moczu, no i znowu te diabelskie wysypki), ale juz jest prawie ok. Nawet sobie nie wyobrażacie ile nas to kosztowało nerwów. We wtorek mamy kolejne badanie moczu - takie po odstawieniu leków, bo wczoraj wzięliśmy ostatnią dawkę.

Zaraz się zabieram za czytanie Waszych postów. Poza tym to Mały jest strasznie marudny - idzie mu juz drugi zębolek :). Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze - ale zaraz sie wszystkiego dowiem (jak poczytam zaległości).

Buziaczki dla Was i Waszych Aniołków.

reklama
Witam,

Pogoda fantastyczna. Wybralysmy sie na dzialke i gdyby nie fakt, ze nie mialam obiadu, to bylm tam chyba jeszcze siedziala.
Sonia obecnie spi - padla, bo troche poszalala, ja zreszta chyba sie tez poloze jak obiad skoncze robic - grabilam liscie i przyznam, ze troche nie to zmeczylo, a gdzie koniec dnia... Jeszcze jeden spacer mnie czeka ::)

zpilka8ba.jpg

rower8le.jpg

traktorek2bs.jpg
wozek5kp.jpg

Pozdrawiam,

sandros fajniutkie zdjęcia :) a ten traktorek wypaśny :D

beatko
oczywiście że Cię pamiętamy :D trochę przeszliście z mateuszkiem :( dobrze że się polepsza :)

kaśka76 i jak po spacerku ?

mokkate współczuję tego wiercenia,oj ja też czasem miałam ochotę wyjść i ochrzanić co poniektórych :p

foteczki śliczniutkie.
Sandros: pojazd to macie niezły ;D
po spacerku bomobowo, tylko Piotrek od razu siedossał do cycka. łaziliśmy trochę ponad dwie godzinki, ale za ciepło go dziś ubrałam.
choliwka - znowu siedziś włączył monitor oddechu. trza mi isć znowu do lekarki.

Witam panie :)

To znowu ja :)

justyna fotki z basenu zarabiste  ;D ;D ;D ;D swietna sprawa cio takie plywanko :) ja jeszce sie nie zdecydowalam wybrac bo jakos nie moge znalezc blisko basenu z woda ozonowana :( no coz moze znajde niedlugo :)

kaśka76 wyrodna matka nie jestes, nawet tak nie mysl, z tym wyjazdem to super sprawa :) O kude ciekawe czemu sie wlaczyl  :o :o :o :o cale szczescie, ze macie ten monitor. Trzymam kciuki, ze wszystko bedzie ok :-*

Kurde spotkanie w zoo fajna sprawa :) a kiedy ??? ??? ??? chetnie bym sie z wami spotkala :)

Kasia178 oby szybko wyzdrowial, bede trzymac kciukasy :)

Beata78 wiem co przechodzisz my tez badamy mocz bo ifekcje mamy :( straszne te choroby i oby szybko sobie poszly :)

sandros fajna dziewczynka i ladnie sie bawi na dworku :)

koreczek83 ladne zdjecia na placu zabaw :) Darunia coraz fajniejsza dziewczynka :D

reklama
Do góry