reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam po Świętach !!!!!!

Tak sie objadłam ze chyba mnie rozsadzi !!!!!!!!!

Kasia całuski dla Bartusia !!! Trzymajcie sie dzielnie !!!

Iza próbuj i nie trac wiary i siły a pewnie mała zaskoczy!! No i moze faktycznie troszke odciągnij mleczka na początek, ja przed karmieniem troche masowałam i sutki tez pomasowałam i tak jakby pougniatałam zeby dobrze było jej sie złapać ! A najlepiej to poradz sie w poradni laktacyjnej albo coś ! A jak boisz sie ze mało je to najlepiej zwazyć by ją trzeba było i wtedy zobaczysz czy przybiera itp !! Powodzenia !!

MMM Liwia probowała niekapka cos w tym wieku, ale generalnie to woli normalnie z kubka niz z jakis niekapków albo butli !!

Ja z ZOO odpadam !!!!

reklama
cześć :)
roza.gif

jesli chodzi o zoo to mnie nie będzie ,z powodów które pisałam wcześniej.

mmm
mmm pisze:
no i Lenkę z którą sie skumplował w samochodzie ;)
Lenka dziękuje
icon_cool.gif
:D a siatka może już w maju?

iza1 ja też masowałam piersi przed karmieniem i łatwiej było Lence chwycić i nie mówiąc o tym że mnie też mniej bolała,początki były bolesne
icon_neutral.gif

justynka
ja tez wcinałam aż miło ;D a waga pokazuje 1 kg mniej
clap.jpg
,do wagi sprzed ciąży jeszcze 1 kg :) a kartka świąteczna na której jest Liwcia jest super !
thumbsup.jpg

kasia178 teraz już na pewno musi być dobrze!!!!!!.

kaśka76 biedny piter z tymi kolkami :( buźka dla niego :-*

no i miłego dnia! :-* :-* :-*

Dzięki dziewczyny, wciąż jeszcze mam nadzieje że nauczy się ssać. Dziś w nocy walczyłyśmy ok. pół godziny, ale mała zaczęła później strasznie piszczeć bo była głodna a chyba nic jej nie leciało i dałam jej z kubeczka, bo chyba pobudziłaby wszystkich sąsiadów.

Kasia trzymamy kciuki za Bartusia, na pewno będzie wszystko ok.

hej!
No muszę się pochwalić że za przykładem justyny i jej małej Liwii w niedzielę wybieramy się na basen, już wszystko załatwione! Ale sie cieszę :laugh: :laugh: :laugh:

iza bądź dzielna! Już wszytskie sposoby mi znane zostały tu napisane, w nocy faktycznie jest ciężko jak dziecko płacze, może za dnia pójdzie lepiej :) na pewno :)

kasiu teraz to musi być już dobrze!

karolinnko no to czekam na sygnał do wymarszu ;D :p Grzesiu dziękuje, że Lenka dziękuje ;D no i gratuluję wagi nowej niższej wagi ;) a mnie ostatnio strasznie wyciągnęło to karmienie i wchodzę w spodnie w które cięzko było mi się wbić przed ciążą

justynko pewnie nie napisałam wcześniej, ale kartka świąteczna z Liwią jest niesamowita- macie świetne pomysły!

Idziemy w sobotę na bal :) , Grześ po raz pierwszy zostaje na noc z dziadkami, ciekawe co to będzie ??

MMM no to super że idziecie na basen !!! :)
A ze spodniami to mam to samo musiałam pasek zakupic bo bym na spacerze zgubiła ;D okropnie to karmienie wyciąga .......

Iza nie poddawaj sie ! ja mam podobny problem ale z butlą ona drze sie i musze cycka wywalic a chciałąbym juz na butle przejść to piszczy jak nie wiem !!! A Karolinka ciągła w ogóle na początku czy od początku nie za badzo ?

Dzieki za uznanie dla moich "zdolności" - ciesze sie ze sie kartka podobała !!

mój pierwszy koszyczek !!!
img08469sk.jpg

namierzyłam zajączka ;D
img08492hc.jpg

ja już wróciłam ze spacerku z Lenką , wpłaciłyśmy kasę na wózek-spacerówkę
icon_smile.gif
,zamówiłam na allergo,jest rewelacyjna
icon_smile.gif
,jednym z ogromnych plusów jest to że waży tylko 6 kg
kciuki.gif

mmm gratulacje że w końcu się wybraliście
kciuki.gif
ja chyba muszę sama sobie skopać d... żeby się ruszyć
hihi.gif

iza1 życzę wytrwałości!

Hej dziewczynki :D

No Karola już po spacerku a my właśnie się wybieramy ;) Zazdroszczę wam że już takie chudziny.
jA OSTATNIO SCHUDŁAM 1,5 KILO ALE PO ŚWIĘTACH TO PEWNIE RAZ TYLE MI PRZYBYŁO :(
Nati tu ze mną pisze, już mi zmieniła wielkość czcionki bo ona uwielbia pisać na klawiaturce :laugh:

Pozdraawiamy serdecznie, wpadnę puźniej- sama ;)

frezja ach ,weszcie tu zajrzałaś
harhar.gif
,widzę po suwaczku że wczoraj mieliście rocznicę slubu!!!
balonik.gif
,życzę więc wszystkiego najlepszego o żebyście wytrzymali ze sobą jeszcze 100 lat
guitar.gif
buziaki ogromne frezyjko :-* :-* :-*

hej znow zagladam do was:):)
swieta spedzilismy w domu bo nie chcialam sie nigdzie ruszac...coz juz ledwo co sie ruszam tzn tak puchne:(
Glupio sie przyznac ale duzo sprzatalam hihi bo ostatnio dostalam zastrzyk energi wkoncu po 9 miesiacach:) niestety ciagle wymiotuje ale co tam juz przywyklam!
dzis ide do swojego ginka i mam nadzieje ze powie ze szyjka zaczela sie skracac albo co kolwiek:)
ciesze sie mimo wszystko na to KTG i bardzo dziekuje ze mi napisalyscie:) mam nadzieje ze faktycznie tata moze byc:)

a pow jak to jest z porodem? jak juz tam przybede to mam isc z mezem na izbe przyjec i pow ze rodze i to porod rodzinny? ostatnio zaczelam sie nad tym zastanawiac ze nawet nie wiem gdzie sie udac w tej sytuacji hihi:) Choc pwnie jak mowil Switala doczekam spokojnie wizyty u niego i wtedy sie bedziemy umawiac juz do szpitala:):)
no nic zobaczymy:)

milego dnia wam zycze!!!!

reklama
Do góry