Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie!!
Mam pytanie czy któraś z was rodzila w Katowicach Bogucicach w szpitalu im. Rydygiera, szukam opini o tym szpitalu i o lekarzach tam pracujacych, za wszystkie odpowiedzi bede wdzieczna
U mnie dzis cały dzien w biegu - jutro wyjazd na działke i jezioro Roznowskie - wreszcie odpoczniemy od tych blokow...Ciekawe jak mala zniesie taką dlugo podroż..??????
aga77 - hahaha dobre z tymi oczetami... duzo osob mi wlasnie mowi ze ma piekne duze oczy szkoda tylko że mowia caly tatuś...
Witam! Chetnie sie dopisze do mamusiek ze sląska a dokladniej z Gliwic termin dopiero na maj ale mamuska bedę serdecznie pozdrawiam wszystkie mamuski ze Ślaska i ciesze sie ze znalanzlam ten watek
miza ale sobie odpoczniesz super.Ja dawno nigdzie nie wyjezdzałam i juz mam dosc siedzenia w domu! i jak to że jestes tu nielegalnie ??? bardzo Cię tu lubimy i bywaj jak najczęściej w końcu jesteś mamuśką
Miza mnie tez mowia ze sycio to wykapany tatus haha nst nasze dzieci beda do nas podobne :]
Karollcia skepik jest w okolicy kosciola , ulica jest jedna wiec nie bedziesz miala problemow go znalesc . Lokalizacja miedzy kosciolem a nowym Urzedem Pracy . Ok nie pogadam dzis maluch zmierzly dzis:] Caluski i pozdrowionka .
Karollcia z tego wszystkiego zapomnialam dodac Ul.Gliwicka :]
Na przeprosiny jeszcze jedno zdjecie tym razem moje w koncowce 8 m-ca ..ale mialam balonik : .Przybralam nw wadze 22 kg :d
Karollcia z tego wszystkiego zapomnialam dodac Ul.Gliwicka :]
Na przeprosiny jeszcze jedno zdjecie tym razem moje w koncowce 8 m-ca ..ale mialam balonik : .Przybralam nw wadze 22 kg :d
aga77 przytyłaś sporo ale wszystko poszło Ci w brzuszek tak już chyba naprawdę jest że chłopczyki dodają mamusiom urody a córeczki odbierają Sliczny ten Two synek