Dzien Doberek
Jak tam humorki ? widze ze nie wszystkim dopisuje..Karolcia usmiechnij sie , juz niedlugo bedziesz tulila swoje malenstwo

, to przede wszystkim powinno ci poprawic nastroj.
Jestes szczesliwa mamusia a faceci ..olej :] , nie stresuj sie , odbijesz sobie po porodzie

;D.
Robcie dziewczyny zdjecia brzuszka , ja zaluje ze nie zrobilam przed samym porodem , a moglam bo mialam ustalony termin do szpitala na prowokacje ..qrcze teraz zaluje. Miza jestem w szoku dziewczynka z taka waga ... no no , super . A ja myslalam ze moj maluch duzy byl (3700 55) tylko i tak przy moim wzroscie (158 ;D) to i tak bardzo duzo . Na zdjeciach widac zreszta ze lepiej mnie bylo przeskoczyc niz obejsc :laugh: :laugh: :laugh: Karolinka i co wiesz mniej wiecej gdzie sklepik? Czy mam cie tam osobiscie zabrac ?

Daj znac

Wiecie co podam wam jeszcze trzy moje malutkie porady : Na pachwinki , pod paszkami i szyjke smarujcie LINOMAGIEM , zabezpieczy przed odparzeniami , nigdy zadnej zasypki talku , poniewaz zrobia sie kluski i tym bardziej sie nam dzidzia zatrze . Moze tez byc WAZELINKA

Ta metode stosuje sie i pamieta o tym nawet w szpitalu , praca na neurologii sie mi przydala .Ewentualnie mozna zasypac maka ziemniaczana ;D. Moje skarbiatko wlasnie dostalo katarku , czyscze mu nosek Na Cl ( sola fizjologiczna) a potem grucha , na noc smaruje dookola dziureczek MASCIA MAJERANKOWA , pomaga , maluszek moze wreszczie zasnac . Na rame lozeczka wieszam mokra pieluszke pokropiona kilkoma kropelkami Amolem . No sprzedalam

A co do wagi , mnie zostalo 1,5 kg , maly ze mnie wszystko wysysa, zarloczek jeden. Tez sie troszke niepokoje bo matce karmiacej powinno zostac te +3 kg . Mam nadzieje ze jeszcze troche pokarmie . Dziekuje dziewczyny za mile slowa , i do zobaczenia .
Zostawiam wam nr mojego gadulca jakbyscie chcialy poklachac

GG 5656558
Caluski pa