reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka :)

no to postaram się odpowiedzieć wyczerpująco :) praca bardzo lekka ,na stoisku kosmetycznym w silesia city center :) oprócz sprzedawania miałabym zająć się układaniem grafiku,sprawdzaniem czy na stoisku nie brakuje towaru i czy ktoś czegoś nie zwędził ;) zawsze chciałam pracować z kosmetykami bo mogłabym godzinami patrzeć się na kosmetyki i może będę miała rabat ;D Sprawa niani na razie nie musi być rozwiązana ponieważ będę tam chodziła w tygodniu na popołudnie,czyli będziemy się wymieniać z meżem ;) (jak mała będzie miała koło roczku to poszłabym na cały etat),w soboty chyba będę dłużej. Rzecz w tym że mała przed spaniem musi być nakarmiona mleczkiem a mnie nie będzie a ona ŻADNEGO innego mleka nie toleruje.
Daliśmy jej najpierw bebiko i było fuj,pani doktor przepisała nam mleko na receptę bo te coś ją uczuliło i to nowe mleko też fuj ,nawet dobrze nie łyknęła :( naprawdę zastanawiam sie czy wziaść tą pracę :( przeraża mnie wizja że Lena okropnie płacze i nie mogę jej przytulić :( Mąż już kazał mi wziaść do pracy telefon który nie ma naładowanej karty żebym nie mogła dzwonić co chwilę ;)
wydaje mi się ze najwięcej stracę na dojazdach autobusem :p chyba zrobię prawko i wezmę od cioci malucha ::) tylko jak ja sie do niego zmieszczę ;D
łojej,ile napisałam ::) przeczyta to ktoś ? ;) acha praca zaczęłaby się od przyszłego piątku ::)

sandros no super ciuszek,och szczerze przydałoby mi się coś takiego na chrzest... bo nie mam się w co ubrać a to wyglada super !Ładnie na tobie leży i podkreśla kobiecą sylwetkę :) fajny krój po prostu :)

frezja Gratuluję drugiego ząbalka ;D przekaż Nati całusy od cioci i Lenki z tej okazji :D

iza1 oj zanim się obejrzysz a Karolcia będzie siedzieć i raczkować i lada moment chodzić :)

mmm
fakt,lepiej się pospiesz na te lody :D no co ty grześ to nie leniuszek :p

beatko powodzenia w uczeniu Matiego gryzienia :)

Lenka dziekuje za komplementy w sprawie jej zdjeć :D

reklama
Karolka: Lenka pięknie siedzi. a rto szybko miałabyś zacząź oracę. kiedy masz daź odpowiedź. ja bym sprboiwała. a Lenka na pewno przywyknie. chociaż wiadomo - na począrku będzie bardzo ciężko.

wrrrrrrrr mam dość Piotrek pospał z 5 minut w łóżeczku i ryk. mam dość. marudny do n-tej potęgi.non stop tylko na rękach. mam nadzieję, ze mu szybko to choróbsko minie, bo nie wyrabiam już.

hej!
karolinko a nie próbowałaś odciąganego pokarmu ??? Mój Grześ musi się takim czasem zadowolić ::) trochę to przyznam jest uciązliwe dla mamy, ale przynajmniej wiadomo, że zje podczas mojej nieobecności. A propos pracy to Ty będziesz kierowniczką ;) wydaje mi się że warto spróbować szczególnie że nie musisz nikogo z obcych prosić o pomoc. Dla Lenki wieczory będą trudne bez mamy, ale za to tata będzie miał możliwość się wykazać ;) a jaki będzie zmęczony :p

sandros ciuszek faktycznie ładnie dopasowany, ale zawsze podziwiam kobitki które dobrze się czują w długich spódnicach :) , a ja wogóle ich nie toleruje chociaż u innych mnie się podobają :p

a co do jedzenia, to Grześ nam też podjada z talerza i o dziwo bardziej smakują mu mniej rozdrobnione (takie pogniecione widelcem) aniżeli zmiksowane. Lubi ziemniaki, mięsko, za marchewką nie przepada, ale taką rozgniecioną zjada, no i lubi jabłko takie od mamy :p - jemy na współkę, daję mu zeskrobane łyżeczką, no i owoce ze słoiczka też lubi :D

kaśka a co Piotrusiowi jest czyżbym coś przeoczyła ::)

mmm: z obserwacji powypadkowej w szpitalu przywlókł bakterię. i teraz walczymy z nią, gorączką, katarem i gruźliczym kaszlem.

kaśka ojejku, no to nieciekawie, szybkiego powrotu do zdrowia i Tobie dużo cierpliwości :)

a to kilka naszych ostatnich fotek

to u taty w samochodzie zaznajamiam się z miejscem kierowcy :)
dsc0024a8ll.jpg

a tu sobie słucham muzy i czytam teksty :p
dsc0070a6dv.jpg

a na koniec pochwalę się moim uzębieniem ;D
dsc0084a1pz.jpg

Cześć dziewczyny ;)

Ale te nasze dzieci dojrzewają, Lenka dopiero co się urodziła a już siadać próbuje, a Grześ jak zmężniał :o szok!
a jaki pulpecik. Zdjęcia oczywiście fajniste, no i fajnie kły pokazane- a zastanawiałam się jak one z tych górnych dziąsełek wyłażą :laugh: Powiedz Mmm czy jak mu szły te górne to bardzo źle to znosił?? bo podobno te górne są gorsze ::)
Karolcia to fajna robota się zapowiada, na pewno na początku i Lence i tobie będzie ciężko ale przywykniecie ;) .

Duuużo zdrówka dla Piotrusia :-*

mmm no tak jakby kierowniczką ;D ale aż się uśmiechnęłam jak przeczytalam twój post :D dzięki za poprawienie humorku :-* a wiesz że zanim przeczytałam Twój post to spróbowałam odciągnąć troche pokarmu i nawet zjadła troszkę z butli :o huraaaaa! :D muszę mężowi się pochwalić :) tylko mam kiepski laktator,tańszego to chyba nie widziałyście ;) a ile sie z nim namęczę... ale warto :) .Grześ pięknie wygląda na fotkach i śmiesznie z tymi ząbkami na górze ;D ;D

kaśka76 no nie! ale sie namęczycie! powodzenia !

ciekawe jak z lilith ???

frezja dziekuje za pociechę :-* mam nadzieję że tylko ja to bedę źle znosiła ;) a lenka będzie dzielną dziewczynką :)

laseczki,dziś idę do fryzjera! na masę pasemek :) mam nadzieję że nie robię za dużo szku dla małej ::) najpierw włosy,potem chrzest i moja praca... duzo tego ::) oby sie nie rozpłakała jak mnie zobaczy z nową fryzurką :D :) haha i zebym ja też sie nie rozpłakała ;D

frezja no nie tylko my się satrzejemy ;) ale fakt szybko te nasze dzieci rosną :) a co do ząbków to Grześ strasznie się ślinił, i gryzł wszystko co miał pod ręką, a jak nic nie miał to własne łapki. Na szczęście mamy już 4 zęby na górze i widać że jest bardziej spokojny :) Ale nie mogę narzekać był dzielny :)

karolinnko ja zainwestowałam w laktator ale wiedziałam że mi będzie niezbędny, ale niecierpię go używać, zresztą z mojego doświadczenia wiem że początkowo ciężko z cyca coś wyciągnąć (chociaż zależy od dnia i nastroju), a potem to mocna sika :p Tak sobie myślę że to nie musi być sprawa kiepskiego laktatora tylko się denerwujesz i pokarm mniej leci, ja też mam czasem z tym problemy :(

czekam na fotki nowej fryzurki :) wiesz dlaczego ? :p ;D

no i miałam właśnie pisać że czytałam że Lilith wczoraj urodziła, a jak chcecie więcej wiedzieć to przeczytajcie na wątku mamy z bielska-białej, bo nie chcę żeby Lilith mi miała za złe że jakby nie było plotkuję :p tam jest trochę więcej szczegółów :)

reklama
karolinna pisze:
czarnulka fajowskie fotki :) a na ostatnim Wiki ma poniżej okulary taty a wyżej to pewnie twoje ;D

Akurat to nie moje hihihi Ale chętnie Wiki pożyczy cioci karolinie ;D No i wielkie gratulacje dla Lenki za śliczne siadanie :) I dla ciebie za prace! Teraz to juz ciężko będzie was zastać w domku :( No i ja również czekam obowiązkowo na fotki nowej fryzurki
mmm pisze:
czarnulka fajne zdjęcia, a mówią że chłopców się rodzi więcej ::)

Może się rodzić więcej chłopców,ale tylko takie super przystojniaki jak twój ;P

Beata78 pisze:
Czarnulko - gratulacje ogromne. Tak sie cieszę!!!!! Poza tym zdjęcia Wikusi śliczniutkie. Tak jak i sama modelka.

dziękuje bardzo :D

sandros pisze:
Czarnulka - sesja zdjeciowa super, swietna sukienka na roczek, a spi calkiem jak Sonia - z dupca do gory ;D

Fajnie jak tak dzieci śpią :) to wygląda tak śmiesznie a zarazem tak słodko :D No i gratulacje zakupu super kompleciku :)

iza1 pisze:
Czarnulka fajne zdjęcia Wiki :) ślicznie jej w tej sukienusi.

Dzięki Izuniu :)

mmm pisze:
a tu sobie słucham muzy i czytam teksty :p
dsc0070a6dv.jpg

wszystkie fotki cudowne! Ale te ze słuchaniem muzyki jest powalające!!! ;D

Do góry