• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dziewczyny pamiętacie jak Mokkate wkleiła zdjęcie Martynki jak je nóżkę? Teraz przyszła kolej na Karolinkę :):
Nowa umiejętność Karolinki:

A tu z nową zabawką :) :

Lena powtarza nasza minę,tzn. moją ,bo jak robi coś zabawnego to sie śmieję i marszczę specjlanie nosek a ona to powtarza teraz ;D
a jak tata dzwoni i przykładam jej słuchwakę to gada :D wcześniej patrzyła zdumiona ale widać, ze się oswoiła ze tata się schował do takiego małego urządzenia ;D

baska aż sobie posprawdzałam te posty i faktycznie jest tam mój brzuszek :D ale mnie naszło sentymentalnie :D gdyby nie Lena, to bym zapomniała ze w ogóle byłam w ciąży ;). A trysia to z braku czasu tu nie zagląda,ze dwa miesiace temu tu była ,powklejała trochę zdjeć i znów znikła ::)

czarnulka to pewnie ostatnie fotki brzusia :) tygrysek super :) a ma jakąś czapkę na głowę do tego ? :)

iza gratki dla nowej umiejętności karolki :)

miłego wieczoru.

Karolinna - Karolinka dziękuje :) Fajnie to musi wyglądać jak Lenka powtarza minki :) A ja właściwie nie widziałam Twojego brzusia, kiedyś szperałam ale się na niego nie natknęłam. Może wkleisz go znowu? :P

cześć kobitki!

dzisiaj mieliśmy z maluszkiem stresa - cała noc była bardzo niespokojna, Kubus budził sie prawie co godzinkę z wielkim płaczem nie potrafiłam go uspokoić (mąż w pracy), musiałam go całkowicie rozbudzic wtedy sie uspakajał. No ale cóż jak nie wiedziałm co się dzieje bo przecież po niespełnej godzinie nie jest głodny? Za któryms razem zauwazyłam że drapie sie po prawym uszku i dotknęłam miejsca przy uszku to wtedy mały jak RYKNĄŁ, i było jasne BOLI GO USZKO!!!???
a dzisiaj miał być szczepiony.
Pojechaliśmy z małym do naszej pani doktor i stwierdziła że chyba faktycznie boli Kubusia uszko i skierowła nas do laryngologa. Po południu pojechaliśmy do laryngologoa i ból uszka ręką odjął po zbadaniu okazało się że wszystko jest oki. Laryngolog (bardzo fajna babeczka) stwierdziła że czasami dzieją się takie rzeczy przy długim ząbkowaniu Kuba już dziąsełka ma spuchnięte od 3 m-cy.

mój mąż stwierdził że KUbuś to "MAŁY SYMULANCIK' bo nie chciał być kłuty ;D ;D

iza - widze że maluszek wszedł w faze "moje ciałko jest takie pyszne"

czarnulka - trzymam kciuki za szczęśliwy finał, a brzuszek jak malowany, tygrysek rozkoszny.

jakoś nie idzie mi z wklejaniem zdjęć, może jutro siądzie do kompa mój mąż to mi pomoże to wtedy ja sie pochwalę moim brzuszkiem i oczywiście Kubusiem

Witam  :) :)
Kiedyś tu byłam ale może mnie nie pamietacie jestem z diablicą z jednego miasta ,postanowiłam zagościć na waszym forum dłuzej ,oczywiście jak mogę ;D ;D ;D
Iza mokate jakie duże wasze pociechy a niedawno czytałam wasze posty jak chodziłyście 2 w 1 ,jak ten czas leci
czarnulka brzusio super   a tygrysek jaki uroczy napewno ma przebranie na główke tego tygryska.Twoja lala jest prawie rówieśnica mojej Oliwki.
Karolina mmm ja do dziś karmie piersia bo nie umie odzwyczaić ,karmie ja tylko na noc ,bo w dzien zawsze zje to obiadek deserek. Fajne zdiecia z zoo ,Lenka była napewno zachwycona ...jaka ona jest śliczna .
Kubusiowa mieszkasz niedaleko nas  ;D
Baska  jak po wizycie w szpitalu? dopiero pietra masz co?
Reszte mam pozdrawiam bo nie nadążyłam z czytaniem i niewiem kto tu jeszcze jest .Jak zaponiałam o kimś to sorki aaaaaa Justa i diablatko pozdro  pa
catga9.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry