• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oł Czizys - to się rozpisałyście jak mnie nie było :)
Ledwo nadrobiłam :) :)
Więc "teściowa" już została poinformowana, że idziemy sami do kościoła i basta. O dziwo nawet się nei oburzyła :D :D :D
Iza Gratulujemy ząbków - my też już chcemy :( I nie martw się kochana na pewno wszytsko jest dobrze, skoro lekarka nie widzi koneiczności natychmaistowego zbadania Karolci. Mogę Ci polecić lekarza Ozinka dr. Leszek Janusz - przyjmuje na ul. Piastów 8 na Tysiącleciu. My go uwielbiamy.
Karolinna reszty zdjęć nie widzę - qrde :/ :/ A tak chciałabym je zobaczyć - trudno :( Ja też bym się wybrała w sumie do ZOO tylko teraz jedziemy do Zabrza w weekend a w tygodniu to nie bardzo.
Mmm tak, tak kiedyś jak byłam w ciąży to weszłam na chwilkę i się zgubiłam :) Ale już Was nieopuszczę - nie pozbędziecie się mnie :D :D :D
Czarnulka chyba się jeszcze nie znamy więc Witam :) No to nie miałaś za wesoło na wakacjach z tymi skurczami, ale już za niedługo będziesz tulić swoje maleństwo w ramionach....
Acha no i gratulujemy ząbka !!!!
(Wszysyc mają tylko nie Ozik :/ )

reklama
Mama Boo Witam :) Jeszcze się nie znamy bo byłam na Wakacjach ;) Ale napewno się poznamy :) A twojemu skarbusiowi również wyjdą ząbalki ;) Mojej Wiki pierwszy wyszedł jak miała 7 miesiecy :)

Witam!
Karolinka dziękuje za gratulacje! A ja za słowa otuchy :)
MamaBoo - doczekasz się ząbków :) na pewno :) A z teściową to trzeba ostro ;)
Czarnulka fajne fotusie z wakacji :) Gratulacje dla Wikusi 6 ząbka!!!
Kubusiowa z tym szczepienieniem to chodzi o to że miała szczepienie na polio, która ma powiązania z Układem nerwowym i może wpłynąć na wynik badania neurologicznego, dlatego podczas rehabilitacji są wstrzymane szczepienia.

Witam was dzeiwczyny. Wczoraj siedziałam na bb to bylo pusto a jak już poszłam to tyle naprodukowałyście że musiałam nadrobić...

Czarnulka - piekne zdjęcia, Wikusia ma ładny samochodzik ;) Trzymaj sie juz niedługo będzie po wszystkim :) i zostanę tylko jeszcze ja i Mama Ola która rodzić bedzie w styczniu]

Kubusiowa - [size=10pt]wszystkiego najlepszego dla Kubusia :)

KAROLINNA - to te tetry teraz są beznadziejne bo pamiętam że parę lat temu jak moje kuzynki miały zakładane tetry to jak ciocia je wyprała to nie trzeba było je prasować bo same się wyprostowały a te moje nie ma szans żeby nie wyprasować.

Karolinna, mmm - trzymam kciuki aby odstawianie dzieci od cycorka nie było trudne ;)

Dzisiaj idę na 20 do szpitala jestem umówiona z położną. Boję się ciarki mi przechodzą bo zobaczę oddział. Mam nadzieję, ze nie bedzie tam słychać rodzącej. KTG jeszcze nie miałam robionego, kiedy to się robi???

No właśnie nie wiem gdzie reszta - coś dziwnie, ale pewnie ja pójdę do domu to znowu wszytskei się odezwą :)
Basia ja też myślałam kiedyś w ciąży, ze będę zakładać tetry, ale zrezygnowałam, bo niby są naturalne, ale w ogóle nei wsiąkają siusiów. A co do zakładania dwóch pieluszek (jednorazowej i tetrowej) to podobno tylko dziewczynkom tak tzreba robić, bo mają sklonność do dysplazji bioder czy jaksik tak. Ja miałam KTG robione dopiero jak mnie przyjęli na oddział. Nie bój się, ale tak szczerze to ja wolałam nie widzieć wcześniej gdzie będę rodzić ;)
Czarnulka trzymamy mocno kciuki ! Jakby co to poinstruuj męża jak ma nam napisać na forum, że to JUŻ :) :) :)

witam serdecznie :)

My po spacerku (huśtawka zaliczona :) ) ,Lenka po obiadku ,śpi sobie :)

czarnulka super fotki,mazury są super :) i w koncu Radek się nauczył pływac na tej desce ??? ;D i jeszcze jedno! koniecznie przeszkol Radka zeby w razie co napisał szczęśliwą nowinę że już urodziłaś :D trzymam mocno kciuki!!! gratki dla Wiki z okazji ząbka :D

baska ktg robi sie jak sie idzie juz rodzić,ja miałam robione ktg od momentu gdy minął mi termin porodu :) jeździłam do szpitala specjalnie po to :) no i jak juz pojechałam drugi raz zrobić to tego samego dnia urodziłam ;D w czasie porodu też miałam podłączone ktg :) zatkaj uszy jak bedziesz wchodzić na oddział ;D co do tetry to też zaopatrz sie we flanelowe,chyba że juz masz ? ja nie kupiłam a pewnie by mi sie przydały ::) .

mamaboo jak praca ? więcej interesantów ? ;) no i ładnie mmm Cie rozszyfrowała ;D a wiedziałam ze skadś znam Twojego nicka ;D

ciekawe jak tam sandros na wakacjach z Sonią...mam nadzieję ze do nas wrócą ;) :) a gdzie mariaola?dor1976? wracajcie dziewczyny :) .

Super dzis pogoda :) .

Witam
Chciałam się zameldować, że wróciałam już do domku (jak mi tu dobrze :P ). Niestety nie mam czasu przeczytać tego wszystkiego co napłodziłyście, ale mam nadzieję, że szybko nadrobię ;D

czesc dziewczyny

przez te wakacje troche was zaniedbałam
widze że duzo nowycch dziewczyn doszło więć wiatam je tu serdecznie
i widze nie które do zoo też pojechały chchiałam sie pochwalic ze my tez m moja aniunia bylismy w zoo i to na spotkaniu z forum z dziewczynami z wrzesnia i uwazam ze to super punkt na takie spotkania mozemy i mysby sie skusiły co wy na to

reklama
Koreczek i Anian - fajnie że znów zawitałyście. :)

Co do spotkanka w zoo to ja popieram, ale Karolka jeszcze za malutka na zoo :(

Czarnulka - przyłączam się do dziewczyn w sprawie poinstruowania mężusia :) Trzymamy za Ciebie kciuki, oby poród był szybki i bezbolesny :)

Basia ja pierwsze KTG miałam jak już było niby po terminie, a następne jak już mnie przyjęli (o ile dobrze pamiętam) a jak leżałam w szpitalu to co chwile mi to robili. Pamiętam jakie to bylo męczące bo kazali mi leżeć na takiej twardej kozetce :( ale jednocześnie przyjemne bo słyszałam serduszko dzidzi :) i jej ruchy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry