• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinka dziękuje za gratulacje  :-* :-* :-*

Kubusiowa najlepsze życzonka dla Kubusia z okazji 7 miesięcznicy!!! a dla Ciebie gratulacje z okazji obrony!

Dziewczyny cały czas myślę nad tym neurologiem, muszę porozmawiać z mężem ale raczej jestem zdecydowana że pójdziemy. Jest tylko jeden problem, dziś mała miała szczepienie na polio a ta szczepionka ma powinowactwo do Ośrodkowego Układu nerwowego i może zaburzać wynik badania neurologicznego (wiem od jednej kwietnióweczki) i nie wiem co teraz ??? Zastanawiam się skoro lekarka mi ją zaszczepiła i nie sugerowała konieczności badania neurologicznego to może nie jest potrzebne ??? Już sama nie wiem, 18 września to dopiero za miesiąc, chyba zwariuje przez te dni...
W dodatku nie wiem gdzie przyjmują neurolodzy, jutro poszperam na ten temat, a może któraś z Was ma namiary na dobrego neurologa w okolicach Katowic ???
Karolinna znasz może tą lekarkę co u niej dziś byłam ??? chyba się do niej przerzucimy bo wydaje mi się lepsza i bardziej kompetentna ale moze to błędne odczucie?
Karolinna i mmm życzę Wam powodzenia w odstawianiu dzieciaczków od cycorka :)

reklama
mmm a Grześ pije w dzień z butelki ?? jaką masz butelkę jeśli ? mnie też szczególnie prawa ciągnie ;)

iza a to jest taka starsza lekarka? bo ja u takiej byłam ale nie pamiętam nazwiska ::) ale może skoro michalska nie zauważyła nic niepokojącego to moze ta nie potrzebnie przesadza i wpędza cie w niepokój ? skoro zaszczepiła karolkę ::) po co w ogóle mówiła ci coś takiego i mimo wszystko zaszczepiła ??? tego nie rozumiem ::) .

diablica no tak,tu masz się fajnie :) ale mimo wszystko nie żałuję karmienia piersią :D .

dobranoc babeczki :) .

pozwólcie ze wkleję jeszcze foktę z dinozaurami z zoo,gapa ze mnie i zapomniałam zupełnie o najważniejszym :-[ ;)
dinotz3.jpg

a tu,specjalnie dla meża izy fotka z moim mężem :D
s322o324bw4.jpg

przez to zmniejsznaie zdjeć są takie niewyraźne te zdjecia :P .

.

dziekujemy z Kubusiem za życzonka i gratulacje!

iza1 - mój maluszek miał asymetrie lewostronną pani pediatra dała mi skierownie do neurologa i od kwietnia jeździmy na rehabilitacje, oczywiście też sie na denerwowałam bo jeszcze oprócz tego miał obnizony układ mięśniowy z tego tytułu musiłam robic USG główki czy wsztstko jest w porządku ( ryczłam ze strachu) ale na szczęście USG nic nie wykazało złego.
Dla swojego spokoju i dobra dziecka lepiej idz do neurologa niech sprawdzi małą. A ty sie nie denerwuj.
:)
a na czas rehabilitacji Kubus miał wstrzymane szcepienia do czasu pierwszej kontroli. W lipcu przed naszym wyjazdem na urlop mogłam wznowic szcepienia

Karolinna śliczniutkie fotusie, miło nam zobaczyć tatusia Lenki  ;D :laugh:
A ta lekarka to Ewa Wiśniewska, wydaje mi się że jest starsza ale nie wiem czy ta o ktrórą Ci chodzi, ale chyba tak bo tam tylko one dwie przyjmują  :D
Wiesz ja sama zasugerowałam wizytę u neurologa, chciałam skierowanie bo od dłuższego czasu te wykrzywianie się Karolinki mnie niepokoi, a ona tylko potwierdziła moje obawy że coś może być nie tak. Ale ogólnie powiedziała żeby się nie martwić bo na pewno wszystko jest ok. jakby widziała konieczność szybkiej wizyty u neurologa to by jej nie szczepiła i kazałaby mi iść prywatnie - tak to rozumiem. Ja chyba niepotrzebnie panikuje, bo przecież Karolka nie wygląda jakby było z nią coś nie tak.

Kubusiowa Karolinka też miała USG główki, jeszcze w szpitalu, pamiętam jak bardzo się wtedy bałam,ale wszystko było ok. Jak sobie przypomnę to co przeżyłam w szpitalu to aż mi łezki lecą.
A co do neurologa to Karolka jest juz zaszczepiona i klops :( Muszę się zorientować czy w tym przypadku takie badanie ma w ogóle sens i ile trzeba odczekać po szczepieniu.

Witajcie kochane po przerwie :)

Na Mazurach było rewelacyjnie :) Super odpoczełam! Byliśmy ze znajomymi i oni nic mi nie pozwolili robić,poprostu dbali o ciężarną :lol:
Raz zasłabłam tak bardzo że pojechałam do szpitala,ale po badaniach wyszło że od złej pogody mam za niskie ciśnienie : 110/40 a więc lekarz kazał mi wypić kawe :o A po KTG okazało się że mam małe skurcze :shock: których wogule nie czułam :lol: Położna powiedziała ze to są skurcze przepowiadające i że za dwa tygodnie pewnie urodze :D A więc został mi nie cały tydzień :wink: Wikusia była w niebowzięta :D byliśmy kampingie między lasem a jeziorkiem. Wiki i jej kolega Kajtuś o rok staszy,na nic nie zwarzając wbiegali do jeziorka w ubraniu i bucikach :lol: Oczywiście pogoda była bardzo różna,ale nie było tragicznie ;)

Teraz mała relacja zdjęciowa :)

Wiki i jej kolega Kajtuś :)

A to samochodzik Wiki od tatusia 8) (zaczyna tatuś ostro szaleć ;))

Katusiowi wychodzi to troszke lepiej :)

Tatuś czyta Wiki bajeczke :D

Niunia :)

Mama i Tata

A tak moja gwiazda spała :)

Tata i nauka pływania na desce ;D

mama znowu atakuje lampą z aparatu ;D

Cieszę się że niezapmniałyście o czarnulce ;) Ja też byłam myślami z wami :) Mój poród zbliża sie wielkimi krokami :D A ja się już strasznie boje ;) Ale zarówno nie mogę się doczekać drugiego maleństwa :)
Jest mi już ciężko! Zgaga to mnie wykańcza! Mam nadzieje że szybciutko mi pujdzie z tym porodem :)

Teraz zmykam juz spać :) Dobranoc!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry