• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
anian ekstra ze już jesteście! mały taniec radosci
pingwinpv4.gif
;D

koreczek miło ze znów jesteś :)

iza moze wklej zdjecie swojego meża ? pamiętam ze oglądałam go na fotkach w twoim albumie ale mój maż go jeszcze nie widział ;D .

reklama
Karolinna - ja nie mam pieluch flanelowych wiem, że takie są ale tak naprawdę niewiem czym różnią się od tetr. Może ja jestem taka ciemna :( Karolinna mam pytanie dziś z nudów poczytałam trochę postów od poczatku na tym wątku. Widziałam twój brzuszek w 26 tyg. jak byłaś w ciąży :) ale już nie dam rady czytać tego wszystkiego, ale dobrze wiesz że ten wątek zaczęła trysia i właśnie moje pytanie dotyczy jej osoby co się z nią stało???? Dlaczego na tym wątku już nie bywa skoro sama go zaczęła. Widzę, ze ty jako druga jesteś tu cały czas i najdluzej ze wszystkich :)

Czarnulka - trzymam kciuki......mnie to też niedługo czeka....Czekamy potem na wieści od ciebie do Karolinny która wszystko nam napisze na bb :)

Mama BOO- mnie sie nie uśmiecha za bardzop jechać do tego szpitala ale faktycznie może coś się dowiem czego niewiem i przy okazji nie bede miała potem spakowanej torby na porodówkę jakbym jechala na wczasy :laugh:

koreczek, anian- witamy was :) Juz widzę, ze wszystkie zjeżdzacie się do domu to znów na bb będzie nas więcej :laugh:

Witam my po obiadku trzeba trochę posprzątać i do piaskownicy.
Moje dziecko cieszy się że idzie do przedszkola.
Ciekawe jak długo?
Ciepło się zrobiło i trzeba wykorzystać ostatnie dni wakacji.
Czarnulkateraz to już chyba czekasz i czekasz a energia pewnie cię roznosi. Pewnie już niedłgo będziesz mamusią dwóch dzieciaczków. Och to nielada wyzwanie. Życzymy powodzenia i trymamy kciuki. ::)

O i Koreczek do nas wrócił witamy witamy ponownie.

Wpadłam tylko na chwilkę, żeby podziękować Wam za kondolencje....

Nie wiem czy dam radę Was "poczytać", ale dajcie znać gdyby jakieś spotkanie...
(ta sobota odpada z wiadomych względów :()

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry