reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
karolinnko dobrze się już odezwałaś :-) i że humor lepszy :-D

krewetki myślę że jak będą mrożone to już obrane, a jak nie odrywa się im głowę i rozbiera z pancerzyka ;-)

mariaOla zaraz napiszę maila, a co o spotkanka to ja nie dam rady ani w tym, ani chyba w żadnym najbliższym tygodniu, teraz to tylko weekendy będą wchodziły w rachubę :-( :-( :-(
a temu gościowi z piwskiem to d... należałoby skopać, a potem narzekają że nie opłaca się im pracować! Skandal! ( to apropos posta Mamy Boo)

mokkatka a Ty masz chore zatoki czy jesteś tylko przeziębiona :confused:

a ja dziś pichcę gołąbki, bo zostało mi trochę mielonego mięsa z wczorejszych klopsów, ależ mi tu już pachną :-)

a Grześ śpi, ze żłobka wraca bardzo zmęczony na pierwszym zakręcie zasypia, potem budzi się jak go wnoszę do domu, trochę się pobawi a potem pada. Dzisiaj było chyba lepiej niż wczoraj, bo ma mniej spłakane oczka. A euforii przy odbieraniu go też dzisiaj nie było, możnaby sądzić że mu się tam podoba :tak:

Okno balkonowe umyłam i dobrze, ze się zabrałam do niego bo było bardzo brudne. Przy okazji zobaczylam, ze duży pokój już prosi się remontu bo jest już brudny. W przyszłym roku trzeba byłoby zainwestować i strach pomyśleć skąd wziąść kaskę na ten remont bo trzeba byloby przy okazji meble zmienić i kupić rogówkę.
Byłam też na spacerze z mężem i powiem wam, ze już się nie nadaję w drodze myślałam ze już do domu nie dojdę. Czulam się tak jakby malutki zjeżdzał mi coraz niżej. Mąż już był coraz bardziej chory aż żolądek go zaczął boleć i mówi że czuje się tak jakby on miał rodzić :-) Teraz już mi przeszło czuję się ok ;-)
Karolinna - a ty masz płatny wychowawczy???:confused: Jak to wygląda??? Niestety jutro będę musiała wydać kaskę na lekarza :wściekła/y: Chyba, ze mały jeszcze dzis w nocy się ruszy :-)

mmm - to fajnie, że Grzesiowi coraz bardziej podoba się w żłobku :tak:

MamaBoo - wierzę ci, ze wolałabyś spędzać więcej czasu z Oskarkiem. Ja już boję się tego dnia, kiedy będę musiała wrócić do pracy i rozstać się z maluszkiem :no:

Iza - super, że smakował Karolince ryż z mlekiem. Pewnie będzie teraz bardzo ładnie jadła :-)

Idę na obiadek. Do wieczorka.

Witam,

Karolina dosc pozno zajechalismy na Doline, bo ok 16, a nawet jak godzin sie spasowaly, to to duzy teren i latwo sie nie spotkac. My zawsze chodzimy od strony osiedla Paderewskiego. A racja fajnie tam, pieski nam sie wybiegaja zawsze, Sonia wybawi, my gubimy kalorie :tak:

Iza ja dawalam te Hippowe deserki "na dobranoc" na sniadanie. Sonia na noc tylko butle chciala, zadne deserki nie wchodzily w gre. Wiec sie nie przejmuj, dawaj jak Ci wygodnie.

MMM dobrze, ze Grzes oswaja sie ze zlobkiem, wyrosnie z niego fajny towarzyski facet ;-)

Baska ach ci faceci, pamietam jaki Rafal byl zielony jak go rano obudzilam i ze stoickim spokojem powiedzialam, mam skorcze, jedziemy do szpitala, mysle, ze bede rodzic :-D A chcecie rodzic razem... (jejku jak to brzmi) chcecie porod rodzinny?

Kasia 76 zdaj relacjie i powklejej zdjecia.

MariaOla ach ci wlasciciele psow... Przyznam sie, ze moj czesto lata bez smyczy, ale jest lagodny, nie wiem dlaczgo inne psy do nienawidza i zaczynaja sie pienic na jego widok, ale wlasciciele krzycza na mnie, ze lata bez smyczy, mimo, ze nawet nie warkna na ich rozwcieczonego psa :wściekła/y:

Dzis mam dzien dla siebie. Od rana Rafal zabral Sonie i sa razem. Ja porobilam w kuchni porzadki, zrobilam szafke na zabawki dla Soni, w koncu w pokoju jakos wyglada :cool2:, zrobiam zakupy, wycisnelam sok z grejfrutow i czekam obecnie na nich z budyniem z bita smietana :-p
Nachwalilam sie i uciekam.

Pozdrawiam,

Sandros .... te inne psy są poprostu zazdrosne ;-) Moja Nusia też biega bez smyczy, bo potrafi się zachować, ja patrzę na nią i w razie czego mogę ją przywołać, a ona na słowo przychodzi do mnie.

mmm ... jak chcesz to tobie już mogę paczuszkę grzybków przywieźć w sobotę, a może masz kogoś blisko siebie, to możecie się zgadać, ja się chcętnie ich troszkę pozbędę i zrobię sobie miejsce na paprykę, pora, koper, pietruszkę ... Zresztą wystarczy słowo i teść znów przyniesie grzybów :szok:

Basia ... coś mi świta, że mąż niedawno mył okna w domu ? I już się tak wybrudziło ;-) Raczej chodziło ci o przyspieszenie, czyż nie :tak:

Nie pochwaliłam się ,aleparę dni temu Lenka powiedziała swoje pierwsze słowo
2rg2vr4.gif
:-):tak: a brzmi ono : tata:tak: Lenka jakiś czas temu wyciągnęła rączki do taty i powiedziała "ta-ta" ,to nie przypadek bo... teraz jak mówię "powiedz tata" to Lenka mówi "ta-ta":-)
484eow1.gif
.

mmm
czyli one są już bez główek,te krewetki:confused: mniam gołąbki:tak:.A grześ na pewno tęskni tylko zgrywa twardziela:tak:;-)

sandros my od tej samej strony byliśmy...musielismy się minąć.Ale może i dobrze bo jeszcze moze ja bym przez przypadek tą piłką zarobiła:szok:;-)

baska ja dostaję z mopsu wychowawczy właśnie,nie z pracy ale to się wyrównuje cenowo;-).Trzeba przynieść zaświadczenie z pracy do mopsu że szef pozwolił na urlop wychowawczy.

No niedługo serial:tak:.

KASIA 76czekamy na recenzje i oczywiscie jakies fotki
MMM to swietnie ze Grzes powoli sie przyzwyczaja
KAROLINA-LENKA brawo brawo moj mały tez najpierw tata , baba a mamy na razie ani słychu.
Karolina jak z MOPS-u nie rozumiem. U nas wychowawczy wypłaca Urzad Miasta ale wtedy gdy dochody nie przekraczaja na osobe 540zł jak sie nie myle. Przyznali nam jedynie zasiłek rodzinny na Filipka 43zł co miesiac.HA HA HA na jedna paczke pieluch starcza

reklama
MariaOla- tak mąż mył mi okna ale balkonowego mi nie umył i dlatego sama się do niego dzisiaj zabrałam ;-) a i umyłam podłogi pod wieczór :-) A maluszek dalej uparcie siedzi.

Kasia76 - czekamy na relacje ;-)

Karolinna - gratki dla Lenki ;-) Pewnie słodko mówi ta-ta :-)

Sandros - tak mąż będzie ze mną przy porodzie ;-) Z czego bardzo się cieszę :-) :tak:

Ciekawe kiedy Luczynka się odezwie. Już pewnie dawno jest w domu :confused:

Do góry