Kasia76 fajnie że już jesteście :-), czekamy na fotusie. A mam do Ciebie pytanko czy byliście może z Piotrkiem u neurologa w Chorzowie na ul. Drzymały? Bo tam zapisałam Karolcie.
LENKA BRAWO BRAWO!!!!!!!!!!!!!! Tak to już chyba jest że dzieci zazwyczaj pierwsze mówią tata. Nie martw się Karolinnko na pewno doczekasz się upragnionego MAMA
;-)
Karolinna jak to jest z tym Twoim wychowawczym? Zaciekawiłaś mnie. A krewetki lubisz? Bo ja szczerze mówiąc to chyba bym tego nie zjadła
Sandros dzięki, jutro może Karolinka dostanie ten deserek rano ;-)
A Karolinka ma pierwszy dzień w spacerówce już za sobą :-) chyba jej się podobało, w zasadzie nie ma dużej różnicy bo jest w niej w pozycji półleżącej tak samo jak była w głębokim, ale za to ma więcej miejsca na nóżki i jest w szelkach, czyli wydaje mi się że bezpieczniej teraz jeździmy
Dziewczyny mam pytanie to tych z Was które mają już starsze dzieciaczki, kiedy zaczęłyście używac spacerówki? Jak ile dzieci miały? Na kwietniówkach wiele osób już używa i widziałam też wiele dzieci mniejszych w spacerówkach, ale już sama nie wiem czy to dobre dla małej. Proszę doradzcie coś. Naprawdę nie ma dużej róznicy tak jak napisałam wcześniej, ale juz sama nie wiem.
Dziś postaram się jeszcze parę fotek wkleić.
Narazie kobietki!
LENKA BRAWO BRAWO!!!!!!!!!!!!!! Tak to już chyba jest że dzieci zazwyczaj pierwsze mówią tata. Nie martw się Karolinnko na pewno doczekasz się upragnionego MAMA
;-) Karolinna jak to jest z tym Twoim wychowawczym? Zaciekawiłaś mnie. A krewetki lubisz? Bo ja szczerze mówiąc to chyba bym tego nie zjadła
Sandros dzięki, jutro może Karolinka dostanie ten deserek rano ;-)
A Karolinka ma pierwszy dzień w spacerówce już za sobą :-) chyba jej się podobało, w zasadzie nie ma dużej różnicy bo jest w niej w pozycji półleżącej tak samo jak była w głębokim, ale za to ma więcej miejsca na nóżki i jest w szelkach, czyli wydaje mi się że bezpieczniej teraz jeździmy
Dziewczyny mam pytanie to tych z Was które mają już starsze dzieciaczki, kiedy zaczęłyście używac spacerówki? Jak ile dzieci miały? Na kwietniówkach wiele osób już używa i widziałam też wiele dzieci mniejszych w spacerówkach, ale już sama nie wiem czy to dobre dla małej. Proszę doradzcie coś. Naprawdę nie ma dużej róznicy tak jak napisałam wcześniej, ale juz sama nie wiem.
Dziś postaram się jeszcze parę fotek wkleić.
Narazie kobietki!
od której bedziesz zaczynac prace i kończyć?, skończą sie wspólne ranne kawki:-( ja jakos w tym tygodniu odpadłam bo jarek rano w domku więc kawusie pijam z nim
no to cudo nie kobieta :-)
, ale nie denerwuj sie kochana
:-)
chyba sie zrobił czerwony jak burak

Ostatnio przecieralam okna a dziś odslaniam w sypialni roletę i patrzę a na oknie normalnie resztki jedzenia tzn bułka z czymś przyklejona na szybie jakby ktoś żygał (przepraszam za określenie). Normalnie to już nie pierwszy raz i ciągle to samo mam tego serdecznie dość.Muszę normalnie pośledzić kto to i go normalnie opieprzyć bo tak dłuzej nie idzie żyć.
A pazdziernik tez fajny miesiąc - zobacz Filipka i Grzesia od MMM jakie fajne chłopaczki:-)